Samsung Galaxy S II

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Verjamem. Sm pa še čist nov na androidu pa me zanima, ker navigacijski sistem uporabljate, pa z kerim program kej connectate mobitel z računalnikom, za recimo musko na mobitel prenašat in podobno. In pa te plačljive aplikacije in igrice npr Fruit ninja in ostale se da kje full versione dobit zastonj. Mal sm po partisu pogledu in je kr nekaj torrent za android samo nič ne piše kako naložit na mobitel
LP

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Za SGS2 najboljše kar igo. Za priklopit na računalnik pa ne rabiš nobenega programa, ni to iphone ali wp7 da si moraš še nek bloatware na računalnik nameščat. En konec kabla v računalnik, drugi v telefon pa lahko premetavaš datoteke na in z telefona po mili volji.

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik verma pravi:
Verjamem. Sm pa še čist nov na androidu pa me zanima, ker navigacijski sistem uporabljate, pa z kerim program kej connectate mobitel z računalnikom, za recimo musko na mobitel prenašat in podobno. In pa te plačljive aplikacije in igrice npr Fruit ninja in ostale se da kje full versione dobit zastonj. Mal sm po partisu pogledu in je kr nekaj torrent za android samo nič ne piše kako naložit na mobitel
LP

Kaj ko bi najprej prebral navodila za uporabo, za to so tudi namenjena...
cheer.gif

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
ksz...
Ne zastopim, zakaj se tako obesate na 2-letno garancijo, v vecini primerov, kjer sem imel vpogled, je bila garancija zavrnjena. Razlog: voda... pa aparat ni bil niti blizu vode, se pa sigurno kdaj nabere malo vlage zaradi recimo kondenza... dovolj, da indikator spremeni barvo, oni pa garancije ne priznajo. Je bolje ceneje, brez garancije, in potem zavarovanje aparata.

A zdaj že ima Teleray konkurenco ?
evil.gif
Še pač mal ZPS kontaktiraš, pa je problem rešen.
Tisti indikatorji vlage pa so čudni. Se je pa potrebno zgovarjati na karakteristike tistih indikatorjev. Z tistim indikatorjem pojdi samo ven na -10 stopinj potem pa v stanovanje, kjer je recimo samo 20 stopinj. Pa vidiš, da se indikator obarva.
To je to. In potem ti nekaj na GSM-mu crkne, indikator pa obarvan, servis enostavno zavrne popravilo in okrivi vodo za napako... stranka pa vsa vesela placala vec za GSM z dvoletno garancijo...

kokr sm js slisu enkrat , če se prtožiš ti pokazejo slike kontaktov kk so oksidirali en je tk govoril za teleray

p.s.

prek kiesa mi je zaznalo android 2.3.5 ce kdo čaka si lahka potegne dol .:)

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
sm gledu ja, sam so mi one 3 spodne tipke tk zgrešene

Kolikor vem je tisto neuradna verzija...v uradni verziji tistih treh tipk spodaj NE bo..

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
zadnji......

kje naj ugasnem zvok fotoaparata pri omenjenem telefonu
V nastavitvah kamere ne najdem.
Ce dam telefon na mute skljocanje se vedno prisotno
bonk.gif

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
pr men ce mam na mute se šklocanje ne čuje , drugač pa.

Problem mam pa s tem da ko recimo pisem sms se cuje klik klik za vsako črko.... pol nasledn dan itak ne dela vec(se ne cuje ob pritisku) .. restartam fon dela spet par ur in adijo....

Nazadnje urejeno:

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Ob prehodu iz ZTE Blade Android telefona (2.2) na Galaxy S II (2.3.4) pogrešam dve zadevi, če lahko kdo svetuje!
Na prejšnji verziji sem imel pri priljubljenih kontaktih (na seznamu priljubljenih kontaktov) že "tipko" za klic in nisem rabil odpirat kontakta ali pa dolgi pritisk in potem klicanje. Zanima me, če lahko to funkcijo kje vključim tudi v tej verziji!?
Kot drugo pa sem imel prej ob vzpostavitvi klica kratek "sunek" vibre, da si vedel kdaj je vzpostavljen klic, če nisi imel telefona na ušesu. Tudi to funkcijo pogrešam in kolikor sem zasledil naj bi bil to feature od verzije 2.2 naprej, ki pa ga sedaj nimam več!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ko odpreš zgodovino klicev lahko potegneš levo ali desno na kontaktu..v levo ga kličeš, v desno pa direkt pošlješ sms sporočilo.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Za vibriranje, ko se sogovornik javi. Nastavitve-Klic-Opozorilo za klice-Vibriranje odhodnega klica.
lp

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
Za vibriranje, ko se sogovornik javi. Nastavitve-Klic-Opozorilo za klice-Vibriranje odhodnega klica.
lp

Kako sem pa to spregledal v nastavitvah mi pa ni jasno!
sprasujem se.gif

Hvala tudi tebi!
cool-1.gif

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Kje ste kej etuije nabavli za vaše samsung s2. Predvsem usnjene, ker nebi dajal tiste silikonske ovitke ki naredijo mobitel grd in debel.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ok zdaj pa eno mogoče malo butasto vprašanje... Je kakšna opcija da imaš nastavljen samo GSM signal (2G) in ko zaštartaš internet browser da ti priklopi na 3G in začne šibat podatke preko 3G-ja? Lp

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Kakšna ideja zakaj ne morem odpreti programa My Files? Melje in melje, nabije proc na ful tako da moram ubiti proces.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ok zdaj pa eno mogoče malo butasto vprašanje... Je kakšna opcija da imaš nastavljen samo GSM signal (2G) in ko zaštartaš internet browser da ti priklopi na 3G in začne šibat podatke preko 3G-ja? Lp

Ce bi to slo, bi klel vsakic ko bi zagnal browser, ker bi prekinlo povezavo in bi se telefon na novo povezal. Torej, ne.