Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Kies ti bo to naredil. Drugače imaš pa SMS backup & restore, kontakte na Gmail, slike pa na komp.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Pred dnevi sem dobil SGS2, na njem je naložen android 2.3.3, Kies mi ne najde nobenih posodobitev. Sedaj me pa zanima, če si jaz iz samfirmware potegnem novejši firmware, ali z flashanjem izgubim garancijo ?
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Pred dnevi sem dobil SGS2, na njem je naložen android 2.3.3, Kies mi ne najde nobenih posodobitev. Sedaj me pa zanima, če si jaz iz samfirmware potegnem novejši firmware, ali z flashanjem izgubim garancijo ?
mobitel ali simobil?
Meni je mobitelov nekaj tednov nazaj ponudil upgrade. Nisem ga imel priklopljenega na računalnik, ampak sem šel na telefonu v nastavitve -> vizitka telefona -> programska posodobitev in se je vse lepo opravilo kar OTA. Zdaj ga imam na 2.3.4 in če sem pošten neke hude razlike ne opazim, razen tega da me je na začetku hodo razjezil ko je bil naenkrat prava počasnela ko je bil povezan s pcjem, dokler nisem pogruntal da se mi ne povezuje več v usb mass storage mode ampak po mtp.
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Kies ti bo to naredil. Drugače imaš pa SMS backup & restore, kontakte na Gmail, slike pa na komp.
a kiest ti tud sms/mms spravi na komp? ker jutri imam namen prodati telefon in morem nekaj narest da bom to imel na naslednjem isto, da se mi ne porazgubi
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Kaj če bi na S4 počakal?
S2 je zrela napravca. Zadeve tečejo gladko. Zaslon je zelo soliden. Teža zelo ugodna, dimenzija tudi.
Mi deluje podobno kot recimo WIN XP. Nimam pojma zakaj imam Visto in sedmico saj z XP vse naredim. MOrda je kaka zadeva malček nerodnejša ampak na cilju si praktično v podobnem času in z enako kliki.
Morda se motim. Ampak nekak v žepu ne rabim več. Lahko gledam dokumente, lahko se povežem na domač PC, server, ...
Bo čas povedal koliko bodo čez 2-3 leta zadeve uporabnejše ali bo le balasta in bo treba 4 GB spomina krmit.