Samsung Galaxy S II

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mislim a folk na tem alterju nikoli ne odraste??
bonk.gif

Tebi se je pač zakon priklapljati na itunes nekomu drugemu pač ne. Oba telefona sodita v vrh trenutne mobilne tehnologije, pa če je tebi všeč modra ali pa zelena barva. Če pa nisi sposoben objektivno gledati na neko reklamo so tvoji komentarji nekje v rangu 13 letnika, ki je (pre)ponosen na svoje odgriznjeno jabolko na hrbtni strani
roza.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Kateri samsung je v tej reklami, ker S2 izgleda drugače, ta v reklami je bolj zaobljen?

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
idfc

Nisem hejter, ampak za plastičen in buggy telefon rečt, da je amazing. Nigga please

edit: Če bi jaz delal reklamo za samsung, bi pokazal pač več mladih , ki je btw vedno višja, z vedno večjimi šapami in bi s tem lepo predstavo prednosti velikega zaslona.Samo en primer...

Reklama je res dobra.Pa reci mi si ti ta telefon imel že v roki?
Glej parx mi je padel na tla pa je še skoz cel ekran brez ene praskice.
Glede bugov pa tudi na pamet govoriš,uporabljam vse živo gor pa še jih nisem našel.

Ah ja, pa tako opevana vaša jabolka se mi zdi da ni vse.Sem bil zadnjič v eni trgovini kjer je stranka prinesla jabolko nazaj ker ne dela. in to že drugič.Po pogovoru s prodajalcem sta celo ugotovila da so ji prvi telefon na servisu zamenjali za novega pa je tudi ta defekten
bonk.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sem ga uporabljal kako urco ja.Dokaj podobnen kot sgs, samo hitrejši.Glede bugov pa ma bruder sgsa, tukaj precej berem o roblemih na ostalih modeli androidov, tudi sgs 2.Tudi google talk ne dela, kot mora.Kaj še naj rečem.

Zaj ne vem, kaj je blo narobe z iphonom, da so mu mogli že drugič zamenjat, ampak hardverske okvare so zelo redke.Pri 4ki je recimo redko home gumbek problematičen, pravilno dela v 97%. Pri 3g/3gs pa je znala počit plastika od zadaj.
Sicer pa daš na servis in v dnevu ali 2 dobiš nov telefon. Povej mi, v kolikšem času dobiš androida s servisa?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Ej možak to ni relikvija, je potrošni material...
Android ga svira kolker ga. Sam OS ne kaj dosti. Je pa pri jabkih morda malo večji nadzor aplikacij. Ali kaj nardijo ali le % od prometa pobirajo je pa v današnjem svetu že ??? Pa naj je firma kjerkoli na kamnu.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Namen mam kupit ta telefon, pa me zanima če se splača sklent naročnino na mobitelu. Na mobitelu imam paket džabest. Cena je ob dveletni vezavi 469 evrov. Se da nov telefon kje dobiti ceneje ?
Lp

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ja in dodatno leto garancije je vredno 70€+subvencija, torej ene 250€ več, NOT. Še zavarovanje telefona pred vsemi možnimi nesrečami te pride pol manj.

Je pa druga stvar, ali boš to subvencijo na Mobitelu lahko kako drugače ponucal, kot da vzameš telefon, Mobitel ni lih fleksibilen kot konkurenca:)

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Ja sm glihkar hotu napisat da piše garancija 12 mes. Če ga pa na mobitelu kupiš je pa 24 mes al kako. Sm šov mal čez bolho, pa ga ene dva prodajalca prodajata nova, zapakirana telefona za 370 evrov, piše da mobitel še ni bil prižgan. Sam kok je res da te kdo ne natagne.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik verma pravi:
Namen mam kupit ta telefon, pa me zanima če se splača sklent naročnino na mobitelu. Na mobitelu imam paket džabest. Cena je ob dveletni vezavi 469 evrov. Se da nov telefon kje dobiti ceneje ?
Lp

jst sem na bolhi za 1dan starga dal 400€ , če imaš srečo dobiš že za 350.
Zraven moreš dobit račun in garancijski list, pa IMEI koda se more ujemat na telefonu (to vtipkaš *#06#), škatli in garancijskem listu.
mobitelov ima 2leti garancije, kar je men zlo pomembno.
V Kommdati ga dobiš za 430. Sam prever, kolk ima garancije.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Sm najdu na gsm servisu novga za 439 evrov z 2 letno garancijo, ga grem danes iskat. Še nekaj me zanima, katera je zadnja verzija Androida da ga bom danes posodobil. Ice cream sandwich še ni prišel ne ?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
ksz...
Ne zastopim, zakaj se tako obesate na 2-letno garancijo, v vecini primerov, kjer sem imel vpogled, je bila garancija zavrnjena. Razlog: voda... pa aparat ni bil niti blizu vode, se pa sigurno kdaj nabere malo vlage zaradi recimo kondenza... dovolj, da indikator spremeni barvo, oni pa garancije ne priznajo. Je bolje ceneje, brez garancije, in potem zavarovanje aparata.

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik verma pravi:
Sm najdu na gsm servisu novga za 439 evrov z 2 letno garancijo, ga grem danes iskat. Še nekaj me zanima, katera je zadnja verzija Androida da ga bom danes posodobil. Ice cream sandwich še ni prišel ne ?

Jao, in zakaj bi dajal 440€, če ga lahko najdeš na bolhi za cca. 350€, ravno tako novega z 2 letno garancijo...?
bonk.gif

No, sej odločitev je tako tvoja. Osebno sigurno ne bi dajal 100€ več za isto zadevo...
ne-ne-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
ksz...
Ne zastopim, zakaj se tako obesate na 2-letno garancijo, v vecini primerov, kjer sem imel vpogled, je bila garancija zavrnjena. Razlog: voda... pa aparat ni bil niti blizu vode, se pa sigurno kdaj nabere malo vlage zaradi recimo kondenza... dovolj, da indikator spremeni barvo, oni pa garancije ne priznajo. Je bolje ceneje, brez garancije, in potem zavarovanje aparata.

A zdaj že ima Teleray konkurenco ?
evil.gif
Še pač mal ZPS kontaktiraš, pa je problem rešen.
Tisti indikatorji vlage pa so čudni. Se je pa potrebno zgovarjati na karakteristike tistih indikatorjev. Z tistim indikatorjem pojdi samo ven na -10 stopinj potem pa v stanovanje, kjer je recimo samo 20 stopinj. Pa vidiš, da se indikator obarva.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
ksz...

A zdaj že ima Teleray konkurenco ?
evil.gif
Še pač mal ZPS kontaktiraš, pa je problem rešen.
Tisti indikatorji vlage pa so čudni. Se je pa potrebno zgovarjati na karakteristike tistih indikatorjev. Z tistim indikatorjem pojdi samo ven na -10 stopinj potem pa v stanovanje, kjer je recimo samo 20 stopinj. Pa vidiš, da se indikator obarva.
To je to. In potem ti nekaj na GSM-mu crkne, indikator pa obarvan, servis enostavno zavrne popravilo in okrivi vodo za napako... stranka pa vsa vesela placala vec za GSM z dvoletno garancijo...

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Evo nabavu novga sansunga galaxy s2. Odlicen telefon, glih prav velik zaslon, hiter k strela . Zdele pisem iz njega. Zdele pa mal android marketu brskam pa prenasam. Aplikacij res velik, pa se vse so skor zastonj.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83

Sem tudi mislil da za aplikacije ne bo šlo nič.
Ko zadevo malo bolj spoznaš in ugotoviš kaj rabiš pridejo na vrsto polne in plačljive. Na telefonu niti nimam veliko. Na tablici pa se kar nabira.