Samsung Galaxy S II

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Hm, no prav rad bi videl kak zgleda na napravi z tipkami. Kaj je potem namesto gumbov toliko praznega prostora na dnu ekrana. I gues da je to bolj estetično kot podvojeni gumbi.

Čez cel ekran je isto...pač se ti ne pomakne vse navzgor, ampak ti prikazuje na celotnem zaslonu, kar imaš na namizju in v meniju.

Sej nimas eksoticne locljivosti, ampak WVGA 800x480. Android to ve in prilagodi velikost zaslona.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Se morda kje skrivajo kake nastavitve za slušalko? Meni se zdi zvok, v primerjavi z e72, katastrofalen. Enako sem sicer opazil tudi na HD2.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik akiva pravi:
Kaj pa Gorilla Glass?

Izvrsten. Ključi, kovanci, užigalniki ne povzročajo prask. Ok, mogoče od ključev fašeš kakšno manjšo praskico, če jih res pritisneš na telefon ampak v primerjavi s telefoni brez gorilla glass-a je to zanemarljivo.

Ja no, bodimo realni. Moj SG2 ni videl niti ključev, užigalnikov, niti kovancev, le žep in normalno uporabo in ko ga pogledaš na soncu ima milijon mikro praskic, res pa je da nima tistih globokih motečih prask kot so bile npr. na Nokiah na tisti plastiki. Torej če gledaš ponoči display je kljub mikro praskam v celoti čist, bre napak.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
aplauz.gif

Nima veze iphone plastika, gorilla plastika, vse je plastika in se da komot spraskat.Ni to keramika.
bonk.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Kaj da se ti ne pomakne gor. Še vedno ti ostane vrstica z gumbi, tudi če gumbe odstraniš. Ker je ta vrstica novi notification, zgoraj ni več notification v 4.0. Torej tudi če gumbe odstraniš imaš še vedno dve vrstici. Sam zgornja je tako majhna, da kar se potrate prostora tiče je to bolj 1.5 vrstice glede na 2.3.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8h0lIajxzoM

Tako bi moral izgledati ICS na napravah, ki imajo spodaj tipke.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Še ena malenkost je . Na S2 je menujska tipka na levi, nazaj na desni. Odkar sem telefon dobil prvič v roke nič kaj preveč logično. Zadaj je po predpostavki ponavadi na levi.
Odkar imam TAB-a se na telefonu vedno motim...
Se bo to na ICS obrnilo ali bodo pustili kot je sedaj? Predvidevam, da bo ostalo in bodo le virtualne tipke odstranjene iz vmesnika.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Pozdravljeni.

Mene pa zanima a se mi splača zdej nabavt samsung s2 al počakat na s3. Neki sm brav po forumih da ga bojo drugo polovico decembra predstavili in me mal zanima kdaj bo kej v slo.

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
sploh še niso nič govorili o kakšni predstavitvi, vse kar se govori o s3 so domneve in pričakovanja, po zadnjih info, ki pa niso uradne, bi ga naj predstavili v Q2 2012, izid torej jesen 2012.

so pa to vse domneve, od samsunga še ni nobene uradne info da s3 sploh bo

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Mene pa uanima zakaj mi all share steka ko hocem pogledat videe iz s2? Loada... pa slila 2sek... pa spet stekne... itn...

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
a kdo kaj ve če ima simobil težave z omrežej, ker zdaj mi na telefonu že 2 dni kaže nad omrežjem znak 3G ali pa E, prej sem pa imel vedno H+ in je vse veliko hitreje šibalo, pa odkar se pojavlja ta 3g ali pa E imam tudi malo probleme z sprejemanjem mms-ov

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
js pa opažam zadne dni da mi ne dela zvok ko tipakam po zaslonu se ne cuje zvok pac ko pritisnes na display , restartam fon neki casa ok ... pol pa spet ne dela ...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Rabiš original tipkovnico ali kaj druzga. Ji kaka aplikacija spremeni nastavitve?

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
ksz

Mene pa zanima kako nastaviti aplikacijo Gmail tako, da ne bo pozabila opozarjati na maile in tako, da ne bo trikrat obveščala za isti mail.
Nekaterih mailov mi ni pokazalo, ker so bili kao pomembni, oz. kao prednostni ... Sedaj pa sem vklopil prikaz obvestil tudi za te maile in dobivam po tri opozorila za posamezen mail.
Zaradi mene, če mi pokaže samo mapo prejeto in me o prispelem mailu čaka le eno obvestilo.

Kako imate pa vi to rešeno?

Sem nov uporabnik in se še malo lovim
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
O please no
bonk.gif

Reklama je pa fantastična
smile-1.gif

(aja pa ne uporabljam niti enege niti drugega
rolleyes-1.gif
)

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
idfc

Nisem hejter, ampak za plastičen in buggy telefon rečt, da je amazing. Nigga please

edit: Če bi jaz delal reklamo za samsung, bi pokazal pač več mladih , ki je btw vedno višja, z vedno večjimi šapami in bi s tem lepo predstavo prednosti velikega zaslona.Samo en primer...

Nazadnje urejeno: