Samsung Galaxy S II

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Ta vikend je bila cela štala recimo, ker so me klicali, in me niso dobili... no, jest sm pa šele zjutraj dobil sms o neodgovorjenih, ko sem telefon resetiral!!! Jest takega gsm ne morem imet.

pa da ni to problem na omrežju? Simobil ima podobne težave.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
dvomim, ker imam skoz signal. in isto je bilo včeraj...

včasih mi je tud sral tko, da ni bilo signala, sam takrat je bil res simobil kriv pomoje...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
ksz...
Eden izmed najbolj sposobnih rom kuharjev pravi:

http://twitter.com/#!/adamg_xda
Adam Green
Porting ICS to SGSII is main priority first, everything else is 2nd

Upam da bo Desire na 2 mestu
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej to - kakšne so prednosti touch screena, razen hitrejšega skakanja med meniji?

ga bom pa vzel pri simobilu, če se odločim!

Jst sem šel iz podobne Nokie jo imaš ti, na touch. Največja prednost je velikost zaslona, ki je dejansko uporaben še za kaj drugega kot sms-e in klice. Prilagodljivost je tudi velika prednost, saj si po želji namečeš bližnice in widgete na 3-4 home screene in tako večino časa sploh ne rabiš iskat aplikacij/funkcij/nastavitev po menijih in imaš vse na dosegu enega klika.

So pa seveda tudi slabosti. Slepo tipkanje pozabi, uporaba v avtu je še bolj nevarna kot z "navadnim" telefonom, zaradi večjega zaslona je večja poraba baterije (še vedno sprejemljiva imo), v rokavicah ne moreš uporabljat zaslona, če ti pade po tleh je večja verjetnost, da se ti usuje zaslon...

Za mene prednosti konkretno odtehtajo, čeprav sem bil od začetka rahlo skeptičen.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pri touchu je predvsem večji zaslon..., ker je tudi več placa za zaslon.

Pa te boljši touch screeni so res enostavni za uporabo. Ta stari, ki so bili prav na pritisk in ne dotik, pa so bili crap.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik akiva pravi:
Kaj pa Gorilla Glass?

Izvrsten. Ključi, kovanci, užigalniki ne povzročajo prask. Ok, mogoče od ključev fašeš kakšno manjšo praskico, če jih res pritisneš na telefon ampak v primerjavi s telefoni brez gorilla glass-a je to zanemarljivo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Ali se komu s2 zgublja stik s kartico? Prvo sem mislil da so kaksni treslaji, na koncu sem opazil da je telefon na mizi pa pogledam ce me je kdo klical p ame sparsuje po PINu?

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Ali se komu s2 zgublja stik s kartico? Prvo sem mislil da so kaksni treslaji, na koncu sem opazil da je telefon na mizi pa pogledam ce me je kdo klical p ame sparsuje po PINu?

Mislim da se ti to restarta in ne da izgubi stik s SIM-ko.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, pa sm prinesel tole zvernico domov.

torej.... da začnem s problemi

1. kako spravit iz e52 cel imenil v galalxya? sm probal send over bluetooth, pa ne vem zakaj nokia nima te opcije, ko imaš označene vse kontakte???

2. Potem sem naredil backup imenika na sd kartico, jo vtaknil v s2, in tam jo sploh ne najde?? jo morem formatirat? Niti ne najde slik in muzike na kartici...

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
1. nokio sinhroniziraj z outlookom in potem uvozi kontakte iz outlooka v kies.
2. nokia backup ni kompatibilen z s2. Čudno da ne najde slik in glasbe.

Btw. Na kiesu je update 2.3.5 build bukj3 za simobilove s2.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Sniper:

nimam outlooka...
ja čudno da ne najde slik in ostalega...

sm ravno naredil en update, k mi ga je kies sam ponudil...

futuristic: ja sm videl to opcijo, sam sm mislil, da je kakšna lažja varianta

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
No saj ta varianta ki jo je futuristic predlagal je še najboljša. Ko imaš enkrat sync kontaktov z googlovim računom lahko menjaš android telefone kot gate.
smile-1.gif
Samo ne pozabit shranjevat nove kontakte na google račun. Jest sem že malo pozabil kako sem spravil kontakte na androida ker je že par let od tega. Sem pa tudi imel probleme.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
bom zdej iz s2 sinhorniziral na google.

torej tole je solved.

kaj je z sd kartico?? bi jo mogu formatirat??? v kater sistem? fat32 al ntfs???

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
nexus s bo po mojem prvi po galaxy nexus-u, ki bo imel ICS, SGS 2 ga bo dobil predvidoma v decembru v resničnem svetu pa spomladi
wink-1.gif