Samsung Galaxy S II

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
lahko da je imel slike na telefonu in ne na spominski - se lahko zbira pomnilnik?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
lahko da je imel slike na telefonu in ne na spominski - se lahko zbira pomnilnik?

Ja Galaxy S ima 16GB vgrajenega spomina, od tega je 2GB rezerviranega za aplikacije, preostanek, se pravi 14GB pa se v telefonu obnaša kot "spominska kartica" in se ob formatu ohrani

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

Na telefonu = interni pomnilnik, telefon ima za to termin "internal SD" , za SD kartico pa "external SD". Interni spomin se pri flashanju ROMa NE briše.

W13

Zelenc'
9. nov 2011
23
9
3
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Imam 2.3.3.

Lahko kako legalno posodobim FW in kaj pridobim z novejšim?

Lahko, preko samsung Kies (če bo program vidu nov fw) al pa potegneš iz XDA , ni sicer čist uradno, sam nadgradnja je pa uradna (postopek nadgradnje ni..
tongue-1.gif
)

W13

Zelenc'
9. nov 2011
23
9
3
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

Na telefonu = interni pomnilnik, telefon ima za to termin "internal SD" , za SD kartico pa "external SD". Interni spomin se pri flashanju ROMa NE briše.

Ubistvu se nobena sd kartica ne briše med nalagenjem novega roma, ne internal ne external, briše se samo pri nalaganju roma preko CWM (ClockWorkMod), pa še to je po izbiri...tko da nevem kako je ratal zbirsat slike...

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
No se še enkrat javim.Slike so mi ostale,tak da i jih ni izbrisalo.Je pa zbrisalo številke,programe itd.Je pa res nekaj stvari ostalo gor.Recimo zbrisalo mi je program Noom,ko pa sem ga ponovno namestil so bli v njem spet neki stari podatki.

W13

Zelenc'
9. nov 2011
23
9
3
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:

moj še vendno ne vidi 2.3.4 kako do njega?

Tko kot sm prej napisu, pej na XDA pa preber kako in kaj, maš dva-tri poste nazaj link

Nazadnje urejeno:

W13

Zelenc'
9. nov 2011
23
9
3
Se da, sam ne preko Kiesa (kokr je men znano)...Loh se zapeleš do servisa pa ti zastonj uredijo...

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
... A ve morda kdo zakaj mi včasih na tem telefonu ne uspe vzpostavit pogovora ... pogovor se na zaslonu vzpostavi vendar klicočega ni možno slišat.. Potem prekinem in še enkrat pokličem potem pa je ok...
sprasujem se.gif

A je možno da je na telefonu vklopljena kakšna funkcija ....ali pa je telefon škart in potreben servisa.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Izjava, da je doticni telefon ze povozil cas, je kratko malo snobovska.
Keks.
Lp

Preberi, še moj post 1x. Ni letelo na SGS2 ampak, na naše "ugodnje" mobilne operaterje, ko si polnijo žepe na račun svinjskih marž.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Seveda ga kupiš ceneje od kakega mustafiča z max. 12 meseci garancije. Pa še to ko ti kaj crkne, se morš hodit kregat zaradi garancije.