Samsung Galaxy S II

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
ne, internet rabiš za to
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ne, za to rabiš brezžični router. Če se z računalnikom doma povezuješ na internet brezžično, se pravi, da ne rabiš imet kabla vklopljenega v računalnik, da si lahko na internetu potem imaš po vsej verjetnosti doma brezžični router. Če pa za dostop do interneta potrebuješ imeti v računalnik vklopljen kabel, lahko pa povezavo do interneta deliš s telefonom brezžično če imaš seveda vgrajeno tudi wlan anteno v računalniku in nameščen win7.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Draga najstnica Viktorja,

Mislim, da ste z nakupom mobilnika prekosili samo sebe. Nesite hudiča nazaj v trgovino in zahtevajte iPhone. Tako bo lažje vam in nam.

LP
Torus

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Priporočam obisk najbližjega lokala, ki ima wifi. Ad-hoc povezava na računalnik na žalost na androidu ne dela.

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Verjetno igrica potrebuje dodatne datoteke; nekatere igrice potrebujejo še dodatnih 500mb :-/
Vklopi WiFi in počakaj da "potegne" še preostale potrebne datoteke...

lp

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Viktorija1992 pravi:
Nimam brezžičnega intrneta, mam nameščen win7 in nimam wlan anteno
pa hvala
smile-1.gif

pol pa tko kot ti je že nekdo svetoval, pejt v kafič, ki ima javno dostopen wlan (wifi) in potegni tiste fajle, ki jih rabiš

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
nekaj me zanima

kako je mogoče, da je oh in sploh opevani SGS 2 izgubil ceno in se na bolhi prodajajo po 350€, htc sensation (ga sam iščem) pa še kar začetno ceno, ki je celo dražja od sgs 2.

se mi zdi, ali lahko že na podlagi tega delam psihološki profil imetnikov SGS 2 xD

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Po želji. Ampak pomojem bolj velja ponudba/povpraševanje. SGS2 se prodaja veliko več, kot pa sensation. Se ti ne zdi?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Če cena pada, potem to pomeni večjo ponudbo od povpraševanja, kar očitno kaže na nezadovoljstvo trenutnih lastnikov SGS2. Sklepam pravilno?

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Če cena pada, potem to pomeni večjo ponudbo od povpraševanja, kar očitno kaže na nezadovoljstvo trenutnih lastnikov SGS2. Sklepam pravilno?
tako lahko sklepa samo nekdo, ki nima SGS2....
evil.gif

dejstvo je, da je aparat vrhunski....
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po mojem da ne. sam ga imam in sem zadovoljen. tudi po netu nisem zasledil, da bi kaj na veliko zafrkavali.
mogoče menjave za iphone:)

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Mam oba telefona, SGS 2 in Sensationa. SGS 2 je malo cenejši, ker jih je veliko več v prodaji, Sensation je pa rahlo specifičen telefon, po hardweru rahlo švohnejši od SGS 2, po izdelavi pa kakšna 2 razreda višje, vsaj kar se kompaktnosti tiče tako da, če želiš telefon, ki ti daje v roki občutek trpežnosti potem je Sensation zakon, če pa te ne moti lahka plastika in občutek krhkosti pa nabavi SGS 2
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bemu vam plastika in krhkost
smile-1.gif
)
na ebayu sem nabavil bumper, in je telefon takoj malo debelejši in ni ne daje več občutka krhkosti. obstajajo tudi kovinski bumperji
wink-1.gif

bumper je še dober, ker je ravno za mišji kur.. debeljši od fotiča in tako z lečo ne praskaš po mizi.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Kompaktnost gor ali dol.. če je na ravni desire Z, se tisti "aluminij" tako zguli, da je prav grdo za videt. Potem imam raje "plastiko". Pa SGS II ne zgleda cheap.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Sej js uporabljam SGS 2 in mi je super, ga imam v silikonskem etuiju pa tut na splošno nimam težav s tem, če je telefon iz plastike al ne. Js sm sam napisu po mojem mnenju glavne razlike med SGS 2 in Sensationom
smile-1.gif
meni kovinsko ohišje ne odtehta ostalih razlik, zato tudi Sensationa prodajam.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Eni pač kupujejo kovinskost, ker je bolj fensi. Kar se uporabnosti tiče, proti rajskam in proti prstnim odtisom in še lažj telefon je, pa zmaga palstika.

Sensation sem pa na bolhi gledal, vsi prodajajo nove ali par tedno stare telefone, razen ene izjeme. Tak da ni čudno, da so tako visoke cene, najprej se mora najti vsaj ene 5 ljudi, prodajajo par mescev stare, potem pa bo cena padla. Ampak jih je tako malo ljudi kupilo Sensation, da je težko najti tok ljudi. Večina oglasov za sensation je folk kupil na aneks da takoj proda pa take fore.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Še operaterji bodo mogli malo znižat cene SGS 2, ker jih je že povozil čas.