Samsung Galaxy S II

perssak

Pripravnik
15. feb 2009
66
0
6
koroska
naloži si advance task kiler pa ti pokaže kateri programi ti laufajo v ozadju,
Samo na androidu nimaš potrebe sam ugašat programov je zasnovan dokaj dobro da ko rabi sam ugasne kar ne potrebuje

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
kaj uporabljate za gps navigacijo?
Imam IGo, ki sicer super, samo mnogo krajev ne najde , npr. vas Preloge v Šmarju pri Jelšah (garmin in navigon seveda najdeta)

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
@osiris12345 : kje si dobil sygic ?

@popotnik: kje se v Igo sploh pogleda, katero mapo imam?
In kako se namesti nova mapa? Jo kar skopiram v neki folder, kateri?

In kje dobim to mapo?

ps: Sem malo bolj še neroden, začetniški...

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik nadebudnez pravi:
@popotnik: kje se v Igo sploh pogleda, katero mapo imam?
In kako se namesti nova mapa? Jo kar skopiram v neki folder, kateri?

In kje dobim to mapo?

ps: Sem malo bolj še neroden, začetniški...

V samem igo programu pogledaš mape tako : Nastavitve ->Vsebina -> Zem.

Drugače pa imaš mape na kartici v mapi igo, v folderju maps. Ko dobiš nove mape jih kar skopiraš v ta folder.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
na partisu sem dobil sygic pa še map downlowder je zraven, da si daš dol mapo za vsako državo posebi pač za tisto k rabiš, da nimaš glih vsega gor po nepotrebnem
smile-1.gif

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni,

v službi smo nabavili Samsung Galaxy S II. Telefon rabim poslovno in zato sem do sedaj uporabljal BlackBerry. Imam pa eno težavo na Samsungu, ki je ne znam rešiti in me zelo moti.

Namreč, če mi kdo iz Outlooka pošlje meeting request ga ne dobim v koledar, ampak samo mail, kjer na morem nič razbrati niti ga ne shkraniti v koledar. Pri BlackBarry - ju je to delovali vrunsko.

Ima morda še kdo takšno težavo in jo zna rešiti?

V naprej hvala.

Lep dan, Tomi

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Uporabi mojblink.com :D (https://mojblink.com/torrent/114374/igo8_r3_topmap_2011_07_eastern_europe_maps_pois)

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
A se komu kej sanja, zakaj po polnenju, ko ugasnem telefon mi se prkaže, zank za prevročo baterijo, čeprov ta ni! Pa še pržgat ga nemorš, dokler ga na polnilnc ne vklopš. Sm dau baterijo narazen in spet skupaj, pa se problem ponovno pojavi.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Niso imeli starejši softwari nekih težav s "pregrevanjem"? jaz na svojem telefonu tega problema še nisem opazil oz. se ni nikoli pojavil.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Morda "ga mine", ko pridejo nove verzije aplikacij.

Je kot aprilsko vreme. Enkrant mi baterija ni zdržala niti 3 ure. Aparat se je grel, da se ga niti držat ni dalo. Čez kak dan ali dva nov set nadradenj in je bilo OK.
Mi pa v zadnjem obdobju zdrži občutno dlje kot kak mesec po nabavi, ko je bila večina željenih aplikacij na njem. Aplikacij ven metal nisem. Le kaj je še zraven prišlo.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni,

v službi smo nabavili Samsung Galaxy S II. Telefon rabim poslovno in zato sem do sedaj uporabljal BlackBerry. Imam pa eno težavo na Samsungu, ki je ne znam rešiti in me zelo moti.

Namreč, če mi kdo iz Outlooka pošlje meeting request ga ne dobim v koledar, ampak samo mail, kjer na morem nič razbrati niti ga ne shkraniti v koledar. Pri BlackBarry - ju je to delovali vrunsko.

Ima morda še kdo takšno težavo in jo zna rešiti?

V naprej hvala.

Lep dan, Tomi

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Vgrajena mail aplikacija torej nima te funkcije. Pogooglaj, če morda obstaja na marketu mail aplikacija, ki ima to funkcijo. Če ti je vgrajena mail aplikacija ljubša pa tisto aplikacijo za mail zaženi samo takrat, ko dobiš tak mail, da to rabiš. Od vseh tisoč aplikacij bi skoraj moralo biti kaj takega. Zna pa biti, da google ne bo našel in boš moral več aplikacij sprobat, če to podpirajo.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
neki sem si probal inštalirati aplikacijo za smse (go sms pro) sedaj me pa zanima kako bi to aplikacijo zamenjal z ikonco od original programa k je že not v telefonu na unem spodnjem meniju?? upam da me je kdo zastopu kaj hočem
smile-1.gif
(une 4 spodnje ikonce k so če se jih da urejat)

Nazadnje urejeno: