Samsung Galaxy S II

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Root je korenina pri drevju, grmičevju oz. pri večih vrstah rastja in podrastja.

Launcher je pa v bistvu izstreljevalnik, ki se uporablja za precej različne zadeve.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Mal razlage prosim, kaj že pomeni Root, sej se mi neki sanja, sam bolje vprašat. Pa Launcher?

root ti da pravice da lahko delaš s telefonom "kar hočeš" nameščaš/brišeš določene aplikacije in spreminjaš kake druge nastavitve.
Launcher pa mislim, da neke vrste kot tema na nokijah oz. malo več. Jst imam gor GO Launcher, ker mi je to še najbolj všeč izgled na androidu.

Če boš rootal povej s čim boš pa če je kej zafrknjenga;)

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Se pravi, lahko bi brisal tiste bedne aplikacije od Samsunga in Mobitela!
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Mene pa nekaj druga zanima, a se komu na SG2 izpisuje na vrhu screena ime operaterja namreč meni se ne? Danes bil v tujini, mi avtomatsko prestavilo na eno izmed omrežij in je malo nerodno če ne veš na katero omrežje si povezan razen če greš gledat pod mobilna omrežja...? Imam pa custom rom gori, to pa je res... Tnx

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mene pa nekaj druga zanima, a se komu na SG2 izpisuje na vrhu screena ime operaterja namreč meni se ne? Danes bil v tujini, mi avtomatsko prestavilo na eno izmed omrežij in je malo nerodno če ne veš na katero omrežje si povezan razen če greš gledat pod mobilna omrežja...? Imam pa custom rom gori, to pa je res... Tnx
https://market.android.com/details?id=com.infonetservice.phono

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Mene pa zanima, kako naštimat da ti izpiše v imeniku samo cifre od telefona, ali samo od Sim ali samo od Googla? Namreč sm dau izvozi iz sim v telefon in mi sedaj prikazuje dvojno cifre! Nikakor nemorm skrit cifre iz sim kartice, da bi imel samo pogled v cifre , ki so shranjene v telefonu.
Pa še kako naštimat v dnevnikih, da mi prikazuje samo dohodne, odhodne in zgrešene klice, brez smsjev. Namreč dozdj v nobenmu telefonu mi ni izpisoval odhode in pihode smsjev med klici!!!!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
https://market.android.com/details?id=com.infonetservice.phono

TnX, sem namestil ampak tu je opcija samo logo kajne? Samo ime ne gre ali...? Lp

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
le logo kolker vem oz. če loga nima izpiše pozivno operaterja. Za tujino res ni preveč praktično.
Za doma pa je za tiste, ki smo pri T2 praktičen pripomoček.

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Mene pa zanima, kako naštimat da ti izpiše v imeniku samo cifre od telefona, ali samo od Sim ali samo od Googla? Namreč sm dau izvozi iz sim v telefon in mi sedaj prikazuje dvojno cifre! Nikakor nemorm skrit cifre iz sim kartice, da bi imel samo pogled v cifre , ki so shranjene v telefonu.
Pa še kako naštimat v dnevnikih, da mi prikazuje samo dohodne, odhodne in zgrešene klice, brez smsjev. Namreč dozdj v nobenmu telefonu mi ni izpisoval odhode in pihode smsjev med klici!!!!

Za SMSe rabis root in modificiran LogProvider.apk, ki jih ne prikazuje.

Za prikaz le zeljenih kontaktov pomaga Menu tipka in nastavitve

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Nevem na pamet vec, na vrhu je potem opcija, da prikaze le kontakte s telefonskimi spodaj mas pa accounte in lahko odkljukas posamezne Gmail, Phone, SIM ter Twitter in FB ce sta dodana. Poklikaj sam

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
in pol greš ven iz tega in ko greš nazaj je spet isto
smile-1.gif

a je kdo že brisal iz titanium backup-om tiste nepotrebne mobitelove aplikacije dol iz telefona in taki dodatki k ti bašejo spomin in laufajo v ozadju telefona po nepotrebnem?

Nazadnje urejeno: