Samsung Galaxy S II

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Kakšen backup bi pa ti delal z JIG ključkom? Kakor vem, je to uporabno samo ko zabrickaš telefon, da prideš v download mode.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.980
3.637
113
Imam JIG, dela OK
smile-1.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Mirko: ne kot backup podatkov, ampak kot backup v primeru da zjebem, da lahko pridem nazaj v download mode
smile-1.gif
pa counter bi rad resetiral

Daniel: katerega pa? na ebayu jih je cel kup iz kitajske in kar precej iz portugalske.

Je še komu odstopila šipca? Pri meni je na levi strani kar precej odstopila. Razmišljam da bi ga nesel v garancijo, saj se mi ne zdi ravno ok, da bi šipca kar tko odstopila.

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
Mirko: ne kot backup podatkov, ampak kot backup v primeru da zjebem, da lahko pridem nazaj v download mode
smile-1.gif

Baje da se pri zadnjih FW-jih števec nič več ne resetira, ker je Samsung vdelal neko blokado, kolikor sem na hitro bral na XDA. Ve kdo kaj več o tem?

Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
katerega pa? na ebayu jih je cel kup iz kitajske in kar precej iz portugalske.

Jaz sem ga naročil na DX-u, vendar mi ga še vedno niso poslali, tako da še ne vem, kako se obnese...
http://www.dealextreme.com/p/u...700-i9100-93514

Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
Je še komu odstopila šipca? Pri meni je na levi strani kar precej odstopila. Razmišljam da bi ga nesel v garancijo, saj se mi ne zdi ravno ok, da bi šipca kar tko odstopila.

Predlagam da ga čimprej neseš na servis in naj to zrihtajo! Pri takem telefonu se to ne bi smelo dogajat...

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Citat:
Uporabnik Dushan pravi:
Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
smile-1.gif

Baje da se pri zadnjih FW-jih števec nič več ne resetira, ker je Samsung vdelal neko blokado, kolikor sem na hitro bral na XDA. Ve kdo kaj več o tem?
gledam na xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278) kjer pri zadnjem FWju piše:
If you've already flashed a full package from elsewhere or updated using KIES and cannot reset your binary counter using the Jig just flash this package in the PDA or Bootloader section of Odin to replace the bootloaders and then you can reset the counter: http://www.multiupload.com/LQQBRQVJUD

tko da očitno se da

še to....glede na to, da je odstopila šipca mi lahko zavrnejo garancijo če je ta counter povečan? Da vem a moram resetirat al lahko kar tko nesem :D

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
maddog mja tud jaz ne....toda če so tečni lahko zatežijo....zmeraj ko flashaš (neuradn rom) te opozorijo, da ne bo garancije

zdaj ne vem kok so na RAM-u sitni in ali pri taki HW napaki to sploh gledajo ali ne

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Ne! Trenutno je najnovejša različica Androida za SGS2 2.3.5, stara dober teden.

LP
Torus

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Ne! Trenutno je najnovejša različica Androida za SGS2 2.3.5, stara dober teden.

LP
Torus

Zakoj potemtakem, ko ga hočem posodobit mi kaže, da ni novejših posodobitev. Imam pa različico 2.3.3?
Pa še zanima me, kako onemogočiš da ti pod Dnevnike ne prikazuje poslanih in sprejetih smsjev!?
Pa kako iz zbrisat Google contacte?

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Pomeni, da če imaš Simobilov ali Mobitelov aparat imaš CSC SIM ali MOB in za ta da CSC-ja ni tako pogostih nadgraditev kot so za tiste splošne kode (SIM in MOB sta oznaki providerjev, se pravi operaterjev, SIMobil, MOBitel get it?
smile-1.gif
) za splošne CSC-je kot so recimo XEE, XEU itd. pa so updejti sistema ažurni.

Včasih se je še dalo z različnimi metodam Kies preslepiti in mu reči, da je kao tvoj telefon XEU ali XEE ipd... (malo morje je teh CSC-jev) in ti je potem Kies ponudil nadgradnjo, zdaj pa ta metoda ne deluje več tako da je edina možnost za nadgradnjo ali custom ROM ali pa iz strani www.samfirmware.com potegneš zadnji uradni univerzalni ROM in ga preko programa Odin flashas na telefon.