Samsung Galaxy S II

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Enim se ni prekloplo misljenje, da imajo v zepu racunalnik s funkcijo telefona in ne obratno.

Točno to. Nekaj časa sem se sekiral zaradi polnjenja enkrat dnevno, potem pa sem ugotovil da nimam več telefona ampak računalnik s funkcijo telefona in se lepo sprijaznil s polnjenjem.

Koga moti pogosto polnjenje naj si kupi osnovne modele telefonov in prenosni računalnik ločeno.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ok zdaj pa vprašanje za enga pametnega za miljon dolarjev, situacija, MMS-i mi letijo na moj Galaxy 2 brez težav, iz ene številke (iPhone 3GS) pa MMS-a ne morem dobit nikakor, sploh nič ne dobim, sploh ne vem da mi kaj kdo pošilja. SMSe mi pošilja normalno, MMS-a pa ni šanse čeprav ga pošilja vsem ostalim povsem normalno brez izjem, le jaz ga ne dobim. Kličem v petek na Simobil center, poskusimo vse živo, me vežejo tehnikom, pravijo da bodo preverili ker sta pa obe številki pri Simobilu. Vse lepo in prav, danes proti večeru dobim SMS da je zadeva rešena, lep pozdrav. Si mislim kul, pokličem deklico naj mi poskusi poslat MMS, opet ništa
smile-1.gif
TnX

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Je poslana slika v MMSu ali text ? Ce je slika, kaksne locljivosti je ? Probaj se s kako drugo MMS aplikacijo, kot je GO SMS, pa poglej ce v nastavitvah gre "spoofat" MMS sender. Isto bi blo zanimivo slisat, ce je uspesno posiljala na druge Android telefone.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hmmm bomo poskusili, sploh nevem kakšne opcije ima iPhone 3GS. Koliko vem gre na opcijo, send MMS in pripne eno sliko ki je narejena z iPhonom 3GS (3mpix), torej slika ni velika... Težava ne bi smela biti v tem če enaka slika pride na predpotopno Nokio
smile-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Bolj mam v mislih Android, ker je omejen z velikostjo MMS slike. CyanogenMod ima tukaj modan Messaging app, kjer lahko spreminjas user agen-ta in spoofas drug telefon, tako da ni omejitve pri posiljanju. Zato sem mislil, da je mogoce v igri kaka nekompatibilnost in ne dobis MMS-a. Malo se poigraj pa napisi, do rezultata najlazje prides z izkljucevanjem na ta nacin.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Imeu sm iphona 3g in Htc Desire-a, sedaj lastim Galaxy s2 in vam povem, da sm moru vse filat ponoč! Vse sm enako uporablju in čist vsi majo baterijo samo za en dan. Je pa res, da nonstop poslušam glasbo, visim na netu itd...

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Dela komu Sygic navigacija? Snel skrekano in potem še tisto z Marketa, pa nobena ni delala.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
A se komu sanja zakaj mi pr navigaciji k je orginal v gsmju napise pri vklopu cakam lokacijo in nikakor noce delat? Aja pa te Samsung butli dajo gumb za vklop glih tm k se ga drzi. in pol ga vgasas in przigas ko hoces glasnost spreminjat. Totaln fail!! Desire je tuki biu bolsi. Kje se pa Igo navigacija dobi,partis?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
A se komu sanja zakaj mi pr navigaciji k je orginal v gsmju napise pri vklopu cakam lokacijo in nikakor noce delat?

Vklopi podatkovni prenos podatkov, pa takoj najde lokacijo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Se pravi kot sm jz radela razumeu, nobena navigacija na galaxiji ne dela ce ni vklopljen prenos podatkov??? To mi no logicno!

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Se pravi kot sm jz radela razumeu, nobena navigacija na galaxiji ne dela ce ni vklopljen prenos podatkov??? To mi no logicno!

Zagnal si navigacijo v okviru Google Maps, ki potrebuje podatkovno povezavo, ker ni kart na napravi. Ampak ta nacin navigiranja pri nas itak ni mozen. V ameriki, kjer imajo unlimited internet pakete pride to bolj do izraza.

iGO, Sygic, Navigon, Ndrive te resijo.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Aja pa te Samsung butli dajo gumb za vklop glih tm k se ga drzi. in pol ga vgasas in przigas ko hoces glasnost spreminjat. Totaln fail!! Desire je tuki biu bolsi.
You are holding it wrong