Samsung Galaxy S II

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
KLIK

SGS II, s podporo LTE-ja...verjetno si za tole slišal
smile-1.gif

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Pozdravljeni.

Sem že bral neke debate glede modric na zaslonu ekrana pa bom kar tukaj vprašal.

Pri mojem Galaxy S2 je odspodaj nad tipko za domov v velikosti cca enega kvadratnega centimetra mala modrica. Vidna je predvsem na belem zaslonu. Kako je s tem. A se tudi vam pojavi kaj podnobnega? A je to zrelo za uveljavljanje garancije?

LP
Sem meu podoben primer. V spodnjem desnem kotu se je poznau krog, najbol viden na sivi barvi. Nesel na servis, so rekli da so ze meli par primerov...

dmwajtjt

Zelenc'
10. mar 2010
20
0
1
1. mene samo zanima če se da pri samsungu galaxy s2 - tudi naštimat dual boot? da bi imel android in windowws phone 7? samo da vem
2. če je težko iz nokia n95 8gb v samsung - prenesti celoten imenik in koledar?
3. kako je z operacijskim sistemom - če se da recimo nadrgraditi novejšo verzijo kar sam doma? kot recimo se je dalo pri računalniku kar iz xp na visto in na win7.... pol recimo ko pride ice cream sandwich? al morem res počakat sele do takrat recimo smsg s3?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
1. ne
2. lahko izvozis v vcf potem pa v gmail importas, ali pa prek outlooka izvozis v kies
3. ko Samsung izda ROM lahko z Odinom, firmware pa je na www.samfirmware.com , Google izdaja Android sistem loceno od ostalih proizvajalcev, tako da bo za ICS malo za pocakat. Razen ce bo prvic nas presenetil kaki globalni update.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Črnega se dobi v MediaMarktu (Nemčija) za 469eur v prosti prodaji
smile-1.gif

aja, vidim da so po bolhi še cenejši
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Haha, 469€ v MediaMarket nemčija. Mobisvet ga ima lepo v Sloveniji za 459€ :D

No sj mobisvet ma v nemčiji svojega distibuterja v bistvu, zato lahk nemšče cene dosega, sam je fajn, k ni treba poštnine iz Nemčije ampak greš lepo iskat.

perssak

Pripravnik
15. feb 2009
66
0
6
koroska
Sem tud sam imel probleme z porabo baterije pa preizkusil vse original firmware in custom rome, in po testih se najboljše obnese
Leomar75 Rom Revolution 2.6 -XXKH3
+ ADW LAUNCHER
+modem naknadno XXKH3
+kernel Hardcore@speedmod-s2-k1-T31
+dialer themes Revolution
+market themes blue
+Remove full/low batery sound and vibration
+BLN
+call logs patch (odstrani txt /mms email v zgodovini klicev)
+Phone mod
+Phone with call record mode
+fugu tweaky mod
+new camera mod (slikanje z gumbom z glasnost)
+no boot sound

Ko je vse to naloženo si naložim še vse aplikacije ki jih potrebujem nato nastavim telefon po mojih potrebah ko je vse končano
Nlaožim program BATTERY CALIBRATION(potreben je root telefona) iz marketa
Napolnim baterijo na 100% nato z battery calibration izbrišem datoteko battesrystats.bin
Potem izpraznim baterijo da se telefon sam ugasne nato spet napolnim do 100% neprekinjeno praznjenje in polnjenje
Pa zdrži ob uporabi klicev ,kak sms v službi malo net preko wi-fi poslušanje radija preko neta ,gmail, pač neta je vsaj 2 uri na dan pa zdrži dober dan in pol.zjutraj g odklopim ko grem v službo pa ga naslednji dan zvečer priklopim,da se ga pokurit v enmu dnevu sm taj moraš skoz viset na njem,če ga pa uporabljaš pa samo za klice pa smsje pa zdrži tudi do 3-4 dni

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Dajte si to malo prebrat http://www.androidpolice.com/2...-battery-drain/

Tudi jaz sem se prve dni lastništva Galaxyja 2 obremenjaval z baterijo ter kak ROM gor dat da bo najmanj požrlo, zdaj pa telefon polnim lepo elegantno vsak dan. Komur ni brat zgoraj napisanega naj si prebere vsaj zaključek oz. sklepne besede. Mislim pa da ima vsak od nas vsaj 1x dnevno dostop do polnilca?
smile-1.gif

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
A se dobi pri nas pri tem telefonu tudi 8GB kartica zraven tak kot pise na gsmareni?
Pa zanima me se kako je z gledanjem video posnetkov in slik na TV-ju? Je ta kabel zraven, pa ce je, kaksen je? Skoda, da nima mini HDMI-ja.
Aja, pa pozabil sem se vprasat kako je z garancijo? Je 1 ali 2 leti?

Hvala, lp.

Nazadnje urejeno:

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Sam nisem dobil bene kartice zraven. Prav tako nisem dobil kabla za prikol na TV.

Zraven dobiš usb kabel za povezavo na računalnik, polnilec ter slušalke.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
In kaj to dela v tej temi? Zanimiv koncept ampak ko bo to vse res na voljo bo minilo 5 ali več pomladi =)