Samsung Galaxy S II

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Jaz samo nikjer ne vidim ali BT audio (bluetooth slušalka) deluje? Ker mi je to najpomembnejše.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
evo jst sem ga rootal in s titanium backup zaenkrat samo zamrznil nekaj aplikacij. Vse ok:)
roma ne bom menjal, ker vizuelno sem si ga spremenil z go launcher, dodatne app-e si lahko namestim in, ker sem se na drugem telefonu naučil, da še tko hvaljen rom, ni mus, da bo res delal tko kot mora. Mi z original romom čist lepo laufa, benchmark testi me pa ne zanimajo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Sam še vedno mi dela probleme ta imenik!
Kljub temu, da sm nastavu, da mi bere samo iz telefona je razlika med iskanjem kontakta v tipkovnici ali imeniku! Če iščem eno osebo, preko tipkovnice, mi napiše številko, pod katero je nekoč bila shranjena. Če pa iščem pod imenik, mi pa prikaže številko pod katero je sedaj shranjena! Kako naj nastavim, da im pokaže preko tipkovnice enako številko, kot preko imenika??

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
šele?
smile-1.gif
upam da kaj prej kje leakne.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jebeni Apple in Samsung zaradi otročarij upočasnjujeta razvoj.

Ko bo zadeva na Sami firmware takoj na kolegovega flašnem, potem pa na bolho po aparat če bo dobro
smile-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Otročarij? Prej zaradi solidne prodaje in kakih medsebojnih dogovorov.

Smo pa blizu tega kar je M$ produkt Windows XP. Produkt, ki je zelo dobro delujoč in je le malo za spreminjat, da ne bo balast povzročal slabše uporabnosti.

Sekunda gor ali dol se ne pozna. Je pa zanimivo kako različno se recimo FF na SGS2 zaganja. Ena nadgradnja v par sekundah, naslednja 5,6. Pa spet skoraj takoj. Skratka veliko je odvisno od razvijalcev samih aplikacij.

Pobili med sabo se sigurno ne bodo. Jim gre predobro. Nekaj (verjetno načrtovane) zastonj reklame pa je vedno dobrodošle. Korejci bodo morda za en čas ostali brez Appla ameri brez Samsunga. Drugje pa bp večinoma eno in drugo za kar precejšnje denarce na policah.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Nisem pravnik, ampak kot laiku mi tele zadeve s patenti delujejo kot vprašanje jajca in kure. Potem pa različne zakonodaje po različnih državah in že imamo pravi kaos. Otročje se mi zdi to, da želi Apple zje*bat Samsung v x državi in mu to uspe. Potem pa Apple mora obratno storiti v drugi ipd.

In vse te miljarde potrošene na sodiščih ne prinašajo končnim potrošnikom nič dobrega. Inovacija se upočasnjuje in v zgornjem primeru npr. sladoleda ne bo zaradi otročarij.

Zdi se mi prav da na sodišču zmaga tisti, ki ima prav (katerega patenti so bili kršeni / kopirani). Kdorkoli to bo, samo da se stvar neha in da programska oprema začne nemoteno prihajat / delovat.

Glede (zastonj) reklame pa se strinjam.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
V čem je fora da je wifi upload tako zelo počasen??
Zagnal sem Kies in se preko wifi povezal na pc in prenašal filmčke. Prenos je par kB/s s telefona na računalnik.
Enako hitrost ima tudi File Expert program, ki ima podobno funkcijo kot Kies.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
A uporablja kdo na Androidu program AGILE LOCK? Zanima me namreč če se da kako nastavit da ko imaš zgrešen SMS ali klic da se ti na tem displayu označi zavihek, ga potegneš in si že not, isto kot pri stock lock screenu? Tnx

Punisher7543

Pripravnik
21. sep 2011
125
0
16
Mogoče kdo vsaj prbližen v kdaj bo pršu Samsung galaxy s3 vn ? Pa kerga mislite da se bolj splača kupit. Google nexus prime al samsung galaxy s3

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Punisher7543 pravi:
Mogoče kdo vsaj prbližen v kdaj bo pršu Samsung galaxy s3 vn ? Pa kerga mislite da se bolj splača kupit. Google nexus prime al samsung galaxy s3

Nobenega niti ni izdanega, ti pa sprasujes kaj se splaca kupit
stupid-1.gif

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
a se da kako pogledat kateri programi ti laufajo v ozadju telefona? ker zmeri ko dam počistit spomin mi zapre po ene 16 procesov sam me zanima keri so to.

Nazadnje urejeno: