Samsung Galaxy S II

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
Imam Galaxy S 2 in sem na Mobitelu. Zanima me, kako se pri vaših telefonih vidi, da ste na 3G omrežju?
Meni se nikakor .
Pod Nastavitve --> Brezžična komunikacija in omrežje --> Mobilna omrežja-->Omrežni način imam nastavljeno:
"GSM/WCDMA (Samodejni način)"

Trenutno sem v pisarni in sodelavec, ki ima neko staro Nokio in je na Tušmobilu, ima poleg črtic signala označeno "3G".

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ko zalaufaš internet (ne wifi) ti potem zraven črtice od signala napiše enega od znakov G, E, 3G, H, H+. pa dve puščici (gor, dol) se različno obarvata.

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
ja, ko zasurfam se mi poleg signala pojavita E in 2 puščici

Verjetno te oznake pomenijo hitrosti podatkov, kolikšne pa so?

Zakaj pa se mi ne pojavi 3G ? Testiram v centru Maribora.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
črka pomeni tudi nek razpon hitrosti ja (malo po googlaj)
zakaj ni 3G pa ne vem. je lahko več dejavnikov.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Jst sm si ga v mobisvetu naročil. Dobim danes!
Potem vas gnjavim vsak dan za pomoč in nadgradnje
smile-1.gif

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Juhuhu!

Neumno vprašanje.....ker me že malo EMŠO in Dolgi lsje dajejo [o: .....nikakor si ne zapomnem svoje številke....pa sem gledal pod vizitko telefona imaš Moja telefonska številka, kje vneseš to, da je tukaj številka vidna, da ne rabim skozi sodelavke gnjavit koliko imam številko.....Hvala!... ((:)

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
Kaj pa uporabljate za snemanje telefonski pogovorov? RecForge sem že preizkusil, z in brez zvočnika a ne deluje, snema samo če ni tel. pogovora.

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
Kako se ugotovi, če je na nekem območju (npr. pri meni doma) UMTS signal? Verjetno s katerim programom samo s katerim?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pogledaš na tej spletni strani http://bazne-postaje.mobilna-telefonija.com/
s telefonom se povežeš na net (ne wifi) in se ti zgoraj pojavi ena od črk (g, e, 3g, h, h+).
če boš v hiši testiral, se zavedaj, da lahko signal niha že če se premakneš za kak meter. tko da testiraj na lokacijah, kjer veš, da boš umts potreboval.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Citat:
Uporabnik GoUp pravi:
Ku*** sem ga dobil! Kao poslan že v torek, pa ga ni in ni. Kličem vsak dan, pa govorijo da pošte zamujajo.
A imate kakšne izkušnje s to trgovino? Se včekrat zlažejo da pošljejo, v resnici pa očitno sploh ne pošljejo?
Upam da ni zadaj kak nateg, ker sem že plčaal po avansu ...
uf-1.gif

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Imam izkušnje z njimi, če so dejali, da je poslano so ga tudi poslali, je pa res gužva te dni .

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik GoUp pravi:
Citat:
Uporabnik GoUp pravi:
Ku*** sem ga dobil! Kao poslan že v torek, pa ga ni in ni. Kličem vsak dan, pa govorijo da pošte zamujajo.
A imate kakšne izkušnje s to trgovino? Se včekrat zlažejo da pošljejo, v resnici pa očitno sploh ne pošljejo?
Upam da ni zadaj kak nateg, ker sem že plčaal po avansu ...
uf-1.gif

Meni so tudi ene 5-6 dni pošiljali, računal sem pa na 3 tazadnjič, ko sem naročil. Ponavadi je bilo pa v 3.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
No mene pa muči ena druga zadeva in sicer, imam v SG2 imam nastavljenih 5 mailoboxov, nastavljeno imam prav tako da mi maile kontrolira na 1 uro. Zdi se mi butasto da mi ponoči te maile kontrolira in žre baterijo. A je kdo pogruntal kakšno opcijo da zadeva npr. med 23.00 ter 7.00 zjutraj ne dela oz. da ne čekira? TnX

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ideja je dobra ja, vendar nisem našel kako bi izklopil synhornizacijo od ure do ure...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz sem mal testiro kako dolgo zdrži baterija. Mobitel je bolj kot ne miroval. Spodaj prilepljena slikica je narejena v OMEGA 9.1 Romu. Na stock romu mi je baterija zdržala največ po 3 dni.

shot000001.png