Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
pismo.enostavno se mi noče povezat telefon z pcjom tako da bi ga lahko upgrejdal. skoz se mi poveže kot mass storage.
Pri meni deluje naslednji postopek.
- Če imaš na telefonu vklopljen USB debuging ga izklopi (predvidevam da imaš če se priklopi v mass storaga mode, drugače bi se priklopil prek mpt)
- Telefon ugasni in prižgi nazaj, naj bo popolnoma svež
- Vklopi Kies, počakaj da se prekleta zadeva naloži, in šele potem vtakni kabel v telefon
- Počakaj, da se opravi inštalacija driverjev itd, to se pri meni vedno če ga kdaj vmes priklopim kot mass storege (kar je vedno ker je mtp inferiorna povezava)
- Ko se vsi driverji inštalirajo in se hudičev telefon še vedno noče povezat s prekletim kiesom daj kabel ven iz telefona in takoj nazaj notri
- Pri meni je zdaj telefon povezan s kiesom...do naslednjič ko ga priklopim kot mass storage, potem je treba it še enkrat skozi vso to proceduro
Troubleshoot connection gumba se izogibam, ker ptoem se drierji alhko naložijo 10x, pa se telefon še vedno ne bo povezal s računalnikom. Kolikor pripomb sem že imel čez tisti zločin proti človeštvu v obliki iTunes, je zadeva vsaj povezala ipod in računalnik brez problema. No na srečo Kiesa s izjemo ega velikega updata ni treba uporabljat, itunes pa moreš poganjat za vsako najmanjšo zadevo
Drugače pa, rečte kar hočete o Samsungu, ampak vsaj priznajo, da je Kies zanič.
Vsaka druga firma, bi tam namesto "when" napisala "if", a pri samsungu vedo, da stvar ne bo delala, zati ti že vnaprej povejo da se prirpavi na odpravo napak