Samsung Galaxy S II

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja... saj sem mel že 20 taužnt custom romov gori ampak vseeno raje vprašam če znajo bit potem kakšne pizdarije ker pač nevem zakaj
smile-1.gif

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
pismo.enostavno se mi noče povezat telefon z pcjom tako da bi ga lahko upgrejdal. skoz se mi poveže kot mass storage.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Ja očitno danes še ne bo updata, vsaj ne uradnega od mobitela. Še jutri počakam, drugače pa rootam telefon in naložim evropski oz. german verzija ICS.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Ne vem, ce je kdo ze napisal
20.4. Samsung Slovenija FB
Vse Simobil uporabnike mobilnega telefona Samsung GALAXY S II obveščamo, da je od danes naprej, preko aplikacije Samsung Kies, na voljo nadgradnja na operacijski sistem Android 4.0 ICS. Omenjeni operacijski sistem bo za Mobitelove uporabnike na voljo v prihodnjih dneh.
Upam da kmalu
smirk-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
pismo.enostavno se mi noče povezat telefon z pcjom tako da bi ga lahko upgrejdal. skoz se mi poveže kot mass storage.

Pri meni deluje naslednji postopek.

- Če imaš na telefonu vklopljen USB debuging ga izklopi (predvidevam da imaš če se priklopi v mass storaga mode, drugače bi se priklopil prek mpt)
- Telefon ugasni in prižgi nazaj, naj bo popolnoma svež
- Vklopi Kies, počakaj da se prekleta zadeva naloži, in šele potem vtakni kabel v telefon
- Počakaj, da se opravi inštalacija driverjev itd, to se pri meni vedno če ga kdaj vmes priklopim kot mass storege (kar je vedno ker je mtp inferiorna povezava)
- Ko se vsi driverji inštalirajo in se hudičev telefon še vedno noče povezat s prekletim kiesom daj kabel ven iz telefona in takoj nazaj notri
- Pri meni je zdaj telefon povezan s kiesom...do naslednjič ko ga priklopim kot mass storage, potem je treba it še enkrat skozi vso to proceduro
smile-1.gif

Troubleshoot connection gumba se izogibam, ker ptoem se drierji alhko naložijo 10x, pa se telefon še vedno ne bo povezal s računalnikom. Kolikor pripomb sem že imel čez tisti zločin proti človeštvu v obliki iTunes, je zadeva vsaj povezala ipod in računalnik brez problema. No na srečo Kiesa s izjemo ega velikega updata ni treba uporabljat, itunes pa moreš poganjat za vsako najmanjšo zadevo
smile-1.gif

Drugače pa, rečte kar hočete o Samsungu, ampak vsaj priznajo, da je Kies zanič.

when.png

Vsaka druga firma, bi tam namesto "when" napisala "if", a pri samsungu vedo, da stvar ne bo delala, zati ti že vnaprej povejo da se prirpavi na odpravo napak
hysterical-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
lol

Lepo to, da priznajo že v naprej, ampak če vejo, da je kies tak zanič, zakaj ga še niso izboljšali, izpopolnili, popravli?! Tako velika firma , vsako leto proizvede in proda vedno več anroidov si tega nebi smela dovolit.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

zakaj bi pa imeli radi mobitelov/simobilov ics?
jst sem že na "surovem" romu zbrisal skoraj 30 default aplikacij.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Nekateri se pač bojijo za garancijo in nočejo custom romov gor nalagat... in čakajo na uradne update...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Vprašanje... koliko sem bral so določeni telefoni že vključi, določeni izvzeti, nevem po kakšnem ključu to poteka...

hawkeye

Pripravnik
8. jul 2008
194
0
16
Jaz sem svoj SGS2 pred 2 dnevi normalno nadgradil preko : nastavitve/vizitka telefona/posodobitev

Šlo je brez problema, biti moraš na Wifi, trajalo je cca. 25 minut (download in namestitev).
Backupa nisem naredil, izgubil pa nisem nič podatkov. Le ikona na screenih si moraš ponovno namestiit, pa zbrisati dol defaultne widgete.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
F1 GalaxyNexus eden boljših ROMov kar sem jih testiral. Vsekakor dva planeta pred simobilovo izdajo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
A ima kdo Tušmobil original ROM, pa lahko pove kaj mu piše v nastavitvah pod "o telefonu". Me zanima kira verzija je bila originalno, ker sem že množico ROMov zdaj dal čez, čimveč stvari, ki jih piše če lahko pove.

Namreč na XDA sem našel Mobitelove in Simobilove ROMe, nisem pa našel Tušmobilovega. In me zanima a uproablja kake generične od Samsunga, al ima ROMe od kakega drugega operaterja.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
V čem je pa taka razlika?
ICS sem gor metal že pred kakšnim dvem mesecema ampak nisem videl nekih hudih izboljšav proti 2.3.6 pa še hroščat je bil takrat.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Uradni Samsungov ICS ROM ma še kar nekaj 2.3 stvari gor, predvsem vse vizualne stvari ima še od prejšne verzije. Vse globje stvari pa ima, kot vsak ICS ROM. Pač niso hoteli navadnih uporabnikov zmesti z tem, da bi telefon deloval preveč drugače po posodobitvi.