Citat:
Uporabnik Sniper pravi:
Ne rabiš widgeta. Naredi bližnjico za stik na namizje. Je podobno, če ne celo isto kot buddy widget.
Je podobno do te mere kot je "imenik" widget podoben. Tistega se da skrajšat sem ugotovil, tako da zasede samo 1x1 in ne 4x1 tako kot zasede ko ga prviš daš na namizje (3 kvadratke nato zaseda samo ime osebe
), ampak še vedno ne gre mimo tega, da je s ostrimi robovi en primerno grši (vem da je to mala stvar, a mene blazno moti) od buddy widgeta, ki je prikazoval lepšo sliko s mehkimi robovi, ki so se lepo zlili z ozadjem. Da sploh ne omenim tega, da se ob kliku na katerokoli od teh dveh opcij zdaj odprejo informacije o kontaktu čez pol ekrana s tistim thumbnailom iz google contacts povečanim za vsaj 500% tako da je slika v ozadju porazna, namesto kot v buddy widgetu, ko se je odprla samo mala pasica s ikonami opcij/appov in je bilo to to.
sem tu na alterju našel sliko kako je zgledalo včasih (se opravičujem za zelo zablurane kontakte v buddy widgetu), in kako je zdaj. Spodaj buddy widget s veliki slikami in mehkimi robovi, na sredini bljižnica, na vrhu pa "imenik" widget, oba s malimi slikami in grdimi ostrimi robivi slik.
Sem že napisal ni to neka huda napaka, ki bi naredila telefon popolnoma neuporaben (a ICS tudi s takimi ne skopari, sem porabil lep čas za ugotovit kako telefon priklopit v mass storage mode, kar mi je rpej vzelo manj kot sekundo), a mene grozno moti. Sem navajen da imam stvari urejene točno tako kot hočem, in me take drognarije grozno motijo, sploh ko jih imam nonstop pred očmi.