Samsung Galaxy S II

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Tudi meni se je pax dnevno resetiral z mobitelovim 2.3.6. S simobilovim 4.0.3 deluje odliæno. Do zdaj ¶e nisem opazil nobene napake. + baterija drzi dan in pol(pri 2.3.6 mi je drzala 12ur
crazy1.gif
).

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Ta Mobitel je res nekaj posebnega... A je še kateri operater v EU, ki bo dal ven kasneje posodobitev za GalaxyII?

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
Na mojme telefonu imam nameščeno mobilno banko In od banke Koper. pri verziji android 2.3.6 mi je delovalo vse brezhibno. Ko sem android posodobil na 4 mi mobilna banka nedeluje več. Mobilna banka mi deluje samo pri povezavi WIFI. Sem pri simobilu in na telefon sem naložil uradno verzijo androida.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Ta Mobitel je res nekaj posebnega... A je še kateri operater v EU, ki bo dal ven kasneje posodobitev za GalaxyII?

Pa dobro, kdaj vam bo jasno, da tu Mobitel nima nič zraven??? A ste res tako glupi al kaj????
Tu je kriv uvoznik ne pa mobitel!! Naj vam bo že jasno enkrat. Drugače pa imate še vedno XDA, ki so boljši od teh, ki prihajajo ven.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Daj ne klati neumnost......seveda ima mobitel zdraven, saj operater najprej poslje programske modifikacije, ki jih zeli imeti, potem mu samsung poslje nazaj ROM, ki naj bi bu ustrezal, nato pa mora se mobitel to odobrit. Ko ie ta procedura koncana, samsung oobjavi ROM.

LP
Torus

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
Nastavitve
Vec...
Mobilna omrezja
Dostopne tocke
Iz apnja za internet izbrisi vse kar ima v imenu proxy.

Banka deluje.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:

Pa dobro, kdaj vam bo jasno, da tu Mobitel nima nič zraven??? A ste res tako glupi al kaj????
Tu je kriv uvoznik ne pa mobitel!! Naj vam bo že jasno enkrat. Drugače pa imate še vedno XDA, ki so boljši od teh, ki prihajajo ven.

No, nole kar si napisal definitivo ne drži. Mobitel je tisti, ki sporoča uvozniku nastavitve in jih ta naprej pošlje proizvajalcu. Glede na to, da zelo dobro sodelujem z RA2 verjami, da vem, kaj govorim.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:

No, nole kar si napisal definitivo ne drži. Mobitel je tisti, ki sporoča uvozniku nastavitve in jih ta naprej pošlje proizvajalcu. Glede na to, da zelo dobro sodelujem z RA2 verjami, da vem, kaj govorim.

RAM2!!!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Daj ne klati neumnost......seveda ima mobitel zdraven, saj operater najprej poslje programske modifikacije, ki jih zeli imeti, potem mu samsung poslje nazaj ROM, ki naj bi bu ustrezal, nato pa mora se mobitel to odobrit. Ko ie ta procedura koncana, samsung oobjavi ROM.

LP
Torus

No in ko mobitel vse to pošlje...a Samsung bo potem delal samo za M@ al kaj?
hysterical-1.gif

Za SGS2 z NFC je že objavljen update. Tisti, ki je pa zadnje čase kupoval SGS2 pri mobitelu pa je itak dobil tegale z NFC-jem.
So pa tisti, ki so kupili SGS2 po tem ko je Note prišel ven slabo to naredili, saj je Note boljši od SGS2.
Ne vem pa kje je fora imeti gor M@ rom, če je pa na XDA forumu ogromno romov, ki so krepko boljših od tegala M@.
bonk.gif

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28

No in ko mobitel vse to pošlje...a Samsung bo potem delal samo za M@ al kaj?
hysterical-1.gif

Za SGS2 z NFC je že objavljen update. Tisti, ki je pa zadnje čase kupoval SGS2 pri mobitelu pa je itak dobil tegale z NFC-jem.
So pa tisti, ki so kupili SGS2 po tem ko je Note prišel ven slabo to naredili, saj je Note boljši od SGS2.
Ne vem pa kje je fora imeti gor M@ rom, če je pa na XDA forumu ogromno romov, ki so krepko boljših od tegala M@.
bonk.gif

[/QUOTE]

13.gif

Vidim, da obvladš zadevo. Predlagam, da pošlješ CV na Mobitel ali pa Samsung. Prepričan sem, da se čaka perspektivna poslovna priložnost.

Nazadnje urejeno:

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Jebem jim mater, če še kdo ni updatal in ima rootan telefon, a lahko shrani tisti Samsung Buddy/Prijatelj widget ali kako se mu je že reklo in posta tukaj apk? V ICS romu ga več ni, zamenjal ga je kao "imenik" widget, ki pa zasede 4x več prostora in je povrhu še grozno grd

BI postal sliko kako grdo zdaj zgleda zadeva, pa še home+lock bljižnjica za screenshot ne deluje več
10.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v ics je screenshot volume down+power, držiš cca 1 sek
wink-1.gif

je pa treba se mal privadit, pol pa gre:)

glede budy widgeta, ti pa ne morem pomgat, sem že kr dolg na ICS in žee v štartu zbrisu vse original stvari:)

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Jebem jim mater, če še kdo ni updatal in ima rootan telefon, a lahko shrani tisti Samsung Buddy/Prijatelj widget ali kako se mu je že reklo in posta tukaj apk? V ICS romu ga več ni, zamenjal ga je kao "imenik" widget, ki pa zasede 4x več prostora in je povrhu še grozno grd

BI postal sliko kako grdo zdaj zgleda zadeva, pa še home+lock bljižnjica za screenshot ne deluje več
10.gif

Ne rabiš widgeta. Naredi bližnjico za stik na namizje. Je podobno, če ne celo isto kot buddy widget.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Sniper pravi:

Ne rabiš widgeta. Naredi bližnjico za stik na namizje. Je podobno, če ne celo isto kot buddy widget.

Je podobno do te mere kot je "imenik" widget podoben. Tistega se da skrajšat sem ugotovil, tako da zasede samo 1x1 in ne 4x1 tako kot zasede ko ga prviš daš na namizje (3 kvadratke nato zaseda samo ime osebe
uf-1.gif
), ampak še vedno ne gre mimo tega, da je s ostrimi robovi en primerno grši (vem da je to mala stvar, a mene blazno moti) od buddy widgeta, ki je prikazoval lepšo sliko s mehkimi robovi, ki so se lepo zlili z ozadjem. Da sploh ne omenim tega, da se ob kliku na katerokoli od teh dveh opcij zdaj odprejo informacije o kontaktu čez pol ekrana s tistim thumbnailom iz google contacts povečanim za vsaj 500% tako da je slika v ozadju porazna, namesto kot v buddy widgetu, ko se je odprla samo mala pasica s ikonami opcij/appov in je bilo to to.

sem tu na alterju našel sliko kako je zgledalo včasih (se opravičujem za zelo zablurane kontakte v buddy widgetu), in kako je zdaj. Spodaj buddy widget s veliki slikami in mehkimi robovi, na sredini bljižnica, na vrhu pa "imenik" widget, oba s malimi slikami in grdimi ostrimi robivi slik.

nnb.png

Sem že napisal ni to neka huda napaka, ki bi naredila telefon popolnoma neuporaben (a ICS tudi s takimi ne skopari, sem porabil lep čas za ugotovit kako telefon priklopit v mass storage mode, kar mi je rpej vzelo manj kot sekundo), a mene grozno moti. Sem navajen da imam stvari urejene točno tako kot hočem, in me take drognarije grozno motijo, sploh ko jih imam nonstop pred očmi.

PaCiEnT_666

Pripravnik
22. nov 2007
72
0
6
Pravkar naredu update in mi je ze posteno zal... Vseskup dela kot da bi blo skor nc spomina, vse steka, brskalnik SandroB mi sploh vec ne odpre, se tista igra k jo mam rf2012 kocka kot da bi cod nalozu na 486... Ne vem... Mene je razocaral ta update...