Samsung Galaxy S II

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Meni pa zaenkrat vmesnik deluje bolj odziven kot 2.3.6, imam pa občutek, da moram več stvari dvakrat pritisnit - kot, da so zmanjšali občutljivost zaslona. Sem pa pričakoval več sprememb, vsaj kar se tiče izgleda določenih stvari, kar je verjetno domena TouchWiza.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
dela komu na ics dostop do spletne banke s certifikatom (delavska hranilnica)
moj sigenca certifikat je importiran, se pokaže v listi osebnih certifikatov, ampak brskalnik ga ne prebere... Mimogrede na SandroB strani pravijo , da le ta ni več potreben na ICS, ker ima vgrajen brskalnik vse kar je potrebno.... Ampak meni ne dela....

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Men je tudi imenik pokvaril.

Številke v obliki 00386 in +386 mi ne izpiše več imena.

Za znoret
smile-1.gif
.

LP

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej v gmailu med stiki popravljal , tako da boš imel vse +38641234567 , potem ugasni in prižgi telefon , še enkrat se ti bo sinhroniziral imenik . Imaš mogoče v imeniku imena z šumniki ?

Nazadnje urejeno:

rfaric

Zelenc'
14. sep 2010
13
0
1
Samsung Galaxy S II,ko prižgem mi kaže neko tipkovnico in spodaj samo klic v sili drugega ne morem delat(omrežje mi pa poveže),kaj je problem?

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Men noče updejatat nit prek fote nit prek kiesa. Sam kokr vidm, mate kr dost problemov, tk da bom še mal počaku, da se zrihtajo bugi.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Jaz sem se bil naveličal čakanja na mobitelov rom in sem flashal preko Odina, dela brez napak, edino mi ni všeč novi contacts izgled, je pa super notifications, zadnje uporabljene aplikacije, fonti, števec porabe podatkov.
Se splača posodobit.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ali to baterijo in cover že ima kdo , kako je dejansko sedaj .

Jap, jaz imam ta original Cover + 2000mAh baterijo od Samsunga že ene pol leta. Glede na nizko ceno zakon zadeva. 20% več baterija za 1mm debeline. Ta dodatna debelina v bistvu ravno iznači dno, da nič več zvočniki in kamera ne štrlijo ven.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Koliko ti sedaj drži v pripravljenosti z vsem kar imaš vklopljeno , se splača kupiti ? Cca 3 dni sedajj drži ? Imaš prav ta original ?

Nazadnje urejeno:

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
20% več nekak ni cel dan več ane... 1 dan mi je tudi prej zdržalo še vedno, teh dodatnih 20% mi pa zagotovi, da mi zdaj tudi vedno zdrži 1.5 dni, če pa dosti manj uporablam pa kar 2 dni(drugi dan zvečer začne pešat) Kar pride prav za na žure, da lahko še naslednji dan uporabljam vsaj pol dneva vedno preden grem domov. Polnem ga pa itak vsak dan, nikol ne veš kdaj te ne bo zvečer domov, da bi polnil in mora bit zjutraj na 100%.

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
741
77
28
Požrlo mi je baterijo od 22h zvečer do 6h zjutraj iz 84% na 1% , telefon ni bil v uporabi v tem času nič....kaj bi lahko bilo....edino kar sem pred tem anredil je da sem onemogočil appje (razni vreme, mrokovnik - teli od mobitela, pa se nekaj takih k nimajo veze....nic kakih drugih)

ima kdo kaksno idejo, ali ap kak program kjer res lepo vidim kaj mi je žrlo baterijo...

zdaj imam da mi je tipkovnica samsung pojedla najvec, potem sistem android, potem zaslon.....

lepa hvala