Samsung Galaxy S II

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Ej, a obstaja kakšen način [brez rootanja] da backupiram fotrov call log preden mu telefon posodobim? Hvala.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Pojavil se mi je problem, in sicer s samsungovim email klientom. Le ta mi noče več downloadat emailov (pošiljam jih še lahko) iz primarnega gmail računa. Iz sekundarnega gmail računa pobira maile brez problema, prav tako iz še dveh ne gmail računov. Gmail app brez problema pobira maile iz primarnega računa. Za problem sumim google+ saj sem ga včeraj iz firbca aktiviral na mojem primarnem gmail računu, in zadnji email, ki mi ga je telefon pobral s tega računa je bil prav od google+ za tem pa nobenega več. Google+ sem že deaktiviral, a problem ostaja. Je že kdo imal kdaj podoben problem? Res bi rad nazaj usposobil samsungov email, ker mi je dosti bolj uporaben od gmaila.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik MOBIKING pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Že vlečem
smile-1.gif
.

LP

Potem si naloži pa še Speedmod kernel K3-19 čez pa drugega več ne rabiš. Kernel je brez navlake, super optimiziran, stabilen, pa še telefon ti istočasno root-a. Potem je SGS2 res dober, hiter in uporaben telefon.

Najdi post o kernelu na XDA forumu.

LP

A Speedmod že podpira BLN ali še vedno ne? Lp

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Ko vklopim paketni prenos in brskam po internetu se mi skoraj takoj oz cca 2-3 minutah telefon okoli kamere zelo segreje. To se do sedaj ni dogajalo, nisem pa nič spreminjal oz nadgrajeval, samo segrevati se je pričel. Kakšen nasvet?

MOBIKING

Pripravnik
15. okt 2010
163
0
16

[/QUOTE]

A Speedmod že podpira BLN ali še vedno ne? Lp

[/QUOTE]

Če to misliš notifikacijske lučke na tipkah mislim da podpira. Flashni pa testiraj itak nič ne zgubiš pa vedno lahko tastarega nazaj daš.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik aver pravi:
Ko vklopim paketni prenos in brskam po internetu se mi skoraj takoj oz cca 2-3 minutah telefon okoli kamere zelo segreje. To se do sedaj ni dogajalo, nisem pa nič spreminjal oz nadgrajeval, samo segrevati se je pričel. Kakšen nasvet?

si namestil kako aplikacijo?
če surfaš preko wifi se tudi segreva?
To se je men dogajalo na starem htc-ju, so popravli v garanciji, ker je bla serijska napaka.
Zbriš par nazadnje nameščenih aplikacij in če se še vedno segreva, ga nes na servis, če je še v garanciji.
Lahko pa že prej sam nardiš kak updejt in factory reset.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Na samfirmware je zaj med zadnjimi gor ruski open europe pa ne.A je ta enak kot open europe?
Ga lahko brez skrbi uporaabim?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem po spodnjem postopku naredil pred kakim tednom in je super! Stabilen, baterija drži vredu, imaš slo jezik, če te to skrbi, rootan je...
Zgubiš pa vse aplikacije in nastavitve. Kar je bilo na kartici mi je ostalo(slike, filmi, muska...).
Za backup, če že imaš rootanga pa sem uporabil Go backup. Imaš v tej temi med zadnjimi posti opisan postopek https://www.alter.si/tabla/showflat.php?Cat=0&Board=PDA&Number=862897&page=0&fpart=44

Nimaš kej zajebat. FW je pa od 4.6.2012.
http://slo-android.si/forum/viewtopic.php?t=5627

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Tudi sam sem na koncu pristal na cyangenmod + siyah kernel. Mislim da daleč naokoli nima konkurence.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe, ravno zaradi takih stvari jst ne grem več na custom rome.
Je zlo fajn, ko si ravno vse nastaviš na telefonu, pol pa ugotoviš, da neki manjka. Hvala lepa in adijo. Z original romom čist lepo dela!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Dobro, original rom je res stranje, je počasen in moteč, lahko pa si daš gor en soliden rom kjer ti bo popolnoma vse delalo, le moteče stvari bodo odpravljene, ter hitrost bo sporihtana...

I

Izbrisan uporabnik 474

Da stvari na CM modih ne delajo je že (pra)stara reč, ko so bili prvi porti iz Nexusa. Še za Galaxy S vse lepo dela, ni stvari, ki nebi delala. Ampak vedno in povsod je za vsak custom ROM (sploh prvi porti) lepo pisalo, kaj dela in kaj ne, tako da če je nekdo naknadno ugotovil, da kaj ne dela, potem si je popolnoma sam kriv, je pač treba prebrat in potem flashat...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zagotovo ne VSE, ampak pomembne stvari pa bi naj ja.Glede stabilnosti pa ne morem rečt, da je 100%, ker še original ni. NOBEN program ni 100% delujoč, stabilen oz. VSAK program ima napake.Seveda govorimo o kompleksnih programih ala nekaj deset tisoč in seveda mnogo več vrstic. Takšni, ki so pač dandanes v uporabi. Napake so, vendar če se pri izvajanju ne pojavijo, jih pač "ni" in jih ne rabimo odpravljat. Vsaj pred leti na wm6.5 so bili custom romi opazno slabše stabilni, kot original. Le ta pa je bil pčočasen, požrešen s pomnilnikom, ki ga v tistih časih ni bilo nikoli dovolj( danes je 1GB na telefonu prek zadosti) in vsebovali so preveč nekih aplikacij, ki jih je uporabljalo zeelo malo ljudi.Za večino nepotrebna šara.

Za primer: Windowsi xp svebujejo dobrih 40 milijonov vrstic kode
smile-1.gif
Pa so veliki kot aktualen rom za ios. Torej slab 1GB.Android romi so , malo manjši, ne?! bolj okoli 500MB?