Samsung Galaxy S II

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
To se je meni dogajalo na Gingerbreadu, ampak meni je prav porabo sistema nabilo čez 90 %. Večkrat dnevno sem spremljal porabo in kadar je šla poraba naglo navzdol sem ugasnil telefon in ga ponovno prižgal. "Čiščenje pomnilnika" ni pomagalo. Na ICSu *knock knock* še nimam teh težav, sumim pa, da je imelo prste vmes ročno preverjanje posodobitev. Takrat nisem delal programske ponastavitve, ker sem vedel, da bo kmalu nov rom.

btw, ima še kdo občutek, da mu ICS bolj baterijo žre?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
To se je men začelo kar naenkrat pojavljat. Težava pa je bila ena palikacija, ki je prej delala normalno.
Procesor je bil tako obremenjen, da je telefona postal full vroč in polnilc ga niti ni dohajal filat.

Naložil sem si spodnjo app in potem v zavihku "process" spremljal dogajanje.
Ena app mi je skos laufala čez 30%, tudi ko je bila zaprta. Ko sem to poblematično app zbrisal se mi ni več nikol tako segrel.
Pa mislim, da tudi ta spodnja app kr lepo nabija procesor, tko da sem potem po rešeni težavi tudi to app zbrisal.

Odpri vse aplikacije in jih zapri oz pejt normalno ven iz njih. Čez par minut pa preveri katera še vedno laufa na določenim %.
https://play.google.com/store/...3NtYW5hZ2VyIl0.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako na tem telefonu zbrisat samsungov launcher oz. kater rom gor dat, da bo ICS in imel izgled stock android ICS roma?
Sedaj uporabljam GO Launcher EX in ICS temo.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
Kateri launcher uporabljate, rad bi kakšnega s toliko možnostmi kot je go launcher, samo manj požrešnega in hitrejšega... ali naj ostanem na originalnem od Samsunga?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Za vaju, k imata probleme z baterijo in da jo hitro požre....

Izklopita WiFi...
smile-1.gif
Resno. Jaz sem imel isto zadevo... Zvečer 60%, zjutraj 14%... Vzrok je bil Wifi..

Kar se ICS tiče, sem totalno razočaran.
Nevem, nekak mi ne sede. Naložen je original ICS od M@, pa se integral sesuva (čeprav mi je pa všeč, ker je integral kot widget in ne samo ikona na namizju). google koledar se sesuva, screen lock ne deluje (zadnje je vrjetn problem v mojmu telefonu, ker je pač... drugačen od vaših
smile-1.gif
).

Kar se pa baterije tiče... 3g in wifi sta konstantno vkloplena (prioriteta je Wifi, če signala zmanka, preklopi na 3g), pa imam konec dneva še vedno okoli 60-70%...Pri 2.3.6 je bila okoli 35% (ob cca. 22h)..Tko da, kar se baterije tiče--->
zmaga.gif

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
KSZ

Baje da bo padla cena SII na 359 € v splošni akciji oziroma Najnaj15 pri Mobitelu, ko pride SIII drug teden.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Za vaju, k imata probleme z baterijo in da jo hitro požre....

Izklopita WiFi...
smile-1.gif
Resno. Jaz sem imel isto zadevo... Zvečer 60%, zjutraj 14%... Vzrok je bil Wifi..

Kar se ICS tiče, sem totalno razočaran.
Nevem, nekak mi ne sede. Naložen je original ICS od M@, pa se integral sesuva (čeprav mi je pa všeč, ker je integral kot widget in ne samo ikona na namizju). google koledar se sesuva, screen lock ne deluje (zadnje je vrjetn problem v mojmu telefonu, ker je pač... drugačen od vaših
smile-1.gif
).

Zaradi takih stvari sem šel dol iz mobitelovega roma, zaj ko sem ne stock Samsung romu ni problemov.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Verjetno še stotič:

kateri stock rom naj vzamem, da bo gor slovenščina?

Ker tole od mobitela je dizaster.

LP

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Open Europe? oz. kot vidim je ogromno stock različic. Sam bi vzel enga, ki ni vezan direkt na operaterja. Na linku romi, ki nimajo nič poleg v oklepaju. Maš na samfirmware.com
1497800-rom.png

Priponke

• 1497800-rom.png
    1497800-rom.png
    142 KB · Ogledi: 154

MOBIKING

Pripravnik
15. okt 2010
163
0
16
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Verjetno še stotič:

kateri stock rom naj vzamem, da bo gor slovenščina?

Ker tole od mobitela je dizaster.

LP

Veliko testiram in previrjeno ti povem. Najdi tale uradni ICS ROM file na netu, notri ni nobene dodatne navlake dela pa super dobro. Na zgornjem postu so ti ga obkrožili če boš povlekel iz samfirmware strani.

I9100XWLPD_I9100XXLPW_I9100XENLP5_HOME.tar (XEN)

BENCHMARK Z QUADRANTOM

LP

Nazadnje urejeno:

MOBIKING

Pripravnik
15. okt 2010
163
0
16
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Že vlečem
smile-1.gif
.

LP

Potem si naloži pa še Speedmod kernel K3-19 čez pa drugega več ne rabiš. Kernel je brez navlake, super optimiziran, stabilen, pa še telefon ti istočasno root-a. Potem je SGS2 res dober, hiter in uporaben telefon.

Najdi post o kernelu na XDA forumu.

LP

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38

Priponke

• 1497891-batterylife.jpg
    1497891-batterylife.jpg
    23 KB · Ogledi: 145
Nazadnje urejeno:

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Predvsem gre to za en custom merilec baterije in ne vgrajenega, tak da razlogov zakaj je tako je lahko več10...