Samsung Galaxy Note III

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Imam Samsunga. Imam IGO. Imam ga na zunanji kartici. Naprava ni rotana. Imam pa Android 4.3.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Lepo TE PROSIM, odpri si svoje teme na forumu in tam SPEM-aj (sam sebi), zaradi TEBE se je že ena zaprla, in če boš tako nadaljeval se bo še kakšna. Hvala

Nazadnje uredil moderator:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
http://www.gsmarena.com/android_443_features_leaked-news-8166.php

Frequent data connection dropout fix
mm-qcamera-daemon crash and optimization fixes
Camera focus in regular and HDR modes fixes
Power Manager display wakelock fix
Multiple Bluetooth fixes
Fix for a random reboot
App shortcuts sometimes got removed from launcher after update
USB debugging security fix
App shortcuts security fix
Wi-Fi auto-connect fix
Other camera fixes
MMS, Email/Exchange, Calendar, People/Dialer/Contacts, DSP, IPv6, VPN fixes
Stuck in activation screen fix
Missed call LED fix
Subtitle fixes
Data usage graph fix
Internet telephony fix
FCC compliance fix
Miscellaneous fixes

22. jul 2007
1.400
57
48
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
In ko boš nadgradil na 4.4, ti ne bo več delalo.
En mali popravek, sicer za S4( no sedaj se je tudi meni posodobil) imam IGO na SD kartici, po nadgradnji na "kit-ekat :) "mi le-ta dela naprej, sicer pri zagono javi neko napako o .zip fajlu, ko pritisnev vredu se pa normalno naloži in normalno dela. Se pa še nisem poglabljal, kaj je to za ena napaka... Pa še nekaj mimo teme, a se kako da brez rootanja in podobnega izklopiti ta nadležni zvok pri kameri( pa pustimo moralna načela in zasebnost pa te bedarije), ker o tem so očitno že francozi dost debatirali, da je tako kot je zvok skoz na "on"?

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
http://www.ram2.si/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=5
Prej pokliči in vprašaj o tem.

Nesel na servis in mi ga vzamejo v obdelavo....mi ga vrne zazaj po 2 urah....mu rečem naj ga prižge in se začne čudit da ga ni posodobil na kittya......KER GA NE MORE !!! MOBITEL ga ne more ker ga sploh nimajo tega programa , simobil pa lahko.

Tak da bullshit
jezen.gif

jezen.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Ker so kreteni. Folk na Samsung Slovenija FB strani že ne vem kolk časa teži za 4.4 nadgradnjo oni pa stokajo da se ROM še testira. Ker je Mobitel nasral gor pač tist svoj sranje in traja več mesecev dlje kot za Simobil. Kmetje.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Zakaj jim nisi rekel, da naj fleshajo na Slovenia regijo (odprta regija). Na tem update (file) ni teh nensnag gor, kot jih imata : Mobitel in Simobil ?

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Jst sm jim reku nj mi kittya gor dajo...bilo ni nič od tega sam telefon imam sedaj prazen in bo treba vse gor nametat jovo na novo.
Zakaj mi ne prej povedal da ne more mi ni jasno...

in še njhova poslovnost. Moral bi imet sabo garancijski list vendar je doma ostal in je reku da bo pač treba plačati 15€ ali garancijski list.
Mu odvrnem da sm predaleč im mu dam tistih 15€ ali pa če mu po elektronski pošti pošljem skenirano in digitalni podpis gor....in je poba tkoj ceno znižal na 10€...savsezadnje pa še teh 10€ ni dobil ker itak nej nč naredil edin če si šteje za svoj uspeh da ti podatke zbriše dol iz telefona kar pa znam tudi jst sam...hehe...ma...cepci so in nikol več se tam ne prikažem.

In da še to ni bilo dovolj grem še na telekom tehnične službe da bi probali kakor sem bil napoten da vidijo če se router in ključek instant interneta sploh ujemata...pa sem še tam dobil odgovor da tega oni niso zmožni in naj dobim enega računalničarja....pa to ni res kaki profesionalce se grejo za neke serviserje v ljubljani....OBUP...je tukaj na alterju nekaj ljudi kateri so za njih bogovi kar se računalniškega znanja tiče....

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Mobitel nima KitKat update, zato sem napisal za regijo Slovenia (dve strani nazaj), ki je odprta regija (brez dodatkov). S tem update regijo nimajo problemov uporabniki. To bi reku pa bi ti naredili. Ti ni našel kej druzga težiti, pa ti je s to garancijo.

Nazadnje urejeno:

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Jst sm mu jasno povedal kaj zahtevam in basta. Kako bodo to naredili je pa njihova stvar in ne moja.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Kako ne more?
Imam kupljen Note 8 preko Telekoma-Mobitel pa imam original naložen gor SIO rom.Za Mobitel v bistvu sploh ne obstaja.
Sam ga naloži če se ti tako mudi ko pa pride ven mobitelov ga pa flešneš čez.
wink-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Ja ..potem ne bo ne telefona , ne kitija ....NULA
hysterical-1.gif

Sj najbolj ziher varianta je da prosim tebe in shoutparka da mi dasta en doteran link do tega programa...ga zapečem ter ga upečem v telefon
grin1.gif

Ta cajt k sm zgubil cajt in živce v tej nesposobni ljubljani bi doma že nadgradil dva računalnika ali celo tri iz 7 win na 8.1 pro....vmes 5x klikneš in to je to
cheer.gif

Najraje bi šel pa kupit S5-tko...ker je kiti že noter in se mi ne bo treba ukvarjat z nesposobneži iz raznoraznih servisov
evil.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Jp..deluje...

Pa še ena izredna novica....trenutno se telefon posodablja..torej je mobitel končno oddal posodobitve..