Samsung Galaxy Note III

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
imam enake težave glede povezovanja v avtu...je pa ni....displej mi nonstop javlja da je povezan pa da ni....kakor se mu zazdi očitno ...
tudi zbujanje dipleja dela počasneje ja....
sem naredil dostopno točko pa se mi računalnik ni hotel povezat...kljub temu da je bil viden, povezava ni šla...

v glavnem kot je nekdo zgoraj napisal...sama zajebancija
bonk.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Ima še kdo od updatea dalje težave s povezovanjem preko BT?? Mož ima v avtu vgrajeno inštalacijo za prostoročno telefoniranje, pa pravi, da se mu telefon povezuje, kakor se mu zazdi...
Pa jamra mi, da mu ful dolgo odpira beležko, ko jo je prej odprlo v šusu...
Jaz zaenkrat teh težav nimam, opažam edino dolg odzivni čas displaya, da se osvetli, ko neham telefonirat, pa dvakrat sem že morala restartat telefon oz. vzet ven baterijo zaradi totalne neodzivnosti pri uporabi aplikacij Evernote in S-note.
Baterija pa mi drži malo dalje, kot na Kitkatu
smile-1.gif

Ja, beležka se mi po novem odpira tudi po pol minute namesto prej ko ni trajalo več kot sekundo
stupid-1.gif
Baje pogost problem in kolikor berem po forumih niti factory reset ne pomaga.

Je lahko vsaj srečen da baterija dlje drži, meni še to manj, pa še WiFi nonstop pada povezava ko je malo slabši signal.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
pa sta po udejtu naredila factory reset? Ponavadi pomaga.

sem...pa tudi na servisu je bil par dni nazaj (senzor bližine crknil) pa so ga tudi oni še enkrat resetirali....tako, da tu ni dileme...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
A se še komu dogaja, da se pri widget-u na namizju za vreme, lokacija kar sama od sebe spremeni?

Nastavljeno imam, da se mi vreme posodablja na 1 uro in glede na lokacijo, kjer se nahajam (GPS imam vedno prižgan).

Do sedaj je zadeva delovala normalno, že nekaj dni pa opažam, da se lokacija sama od sebe spremeni in sicer na kar eno državo na drugem kontinentu in mi prikazuje njihovo napoved za vreme....

Tu gre verjetno za kakšen bug?

Imam pa Simobilov Note 3 z zadnjo različico Androida (5.0).

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Hej. Eno vprašanje za vse lastnike Note 3.
A je tudi kdaj vam nehal delat album izrezkov (scrapbook)?
smile-1.gif

Meni je do včeraj delal ok, danes zjutraj pa nič več. Ko kliknem mi samo napiše "Album izrezkov se je ustavil". To je pa to...
Imel kdo podobno težavo?
smile-1.gif

Hvala za info...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Cache sem pobrisal, pa potem tudi restartal telefon, ampak ni pomagalo.

Morda edino, če bi če počistil podatke...vem da bi potem izgubil vse kar imam shranjeno tam, sam ok
smile-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Meni tudi to ne dela, ampak že kar nekaj časa. Zanimivo pa je to, da je samo od sebe začelo "nagajat".

Se ne ukvarjam s tem ker verjamem, da bi pomagal samo hard reset...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Meni je delalo do petka normalno (tudi v petek zvečer), v soboto zjutraj pa kar naenkrat ne več.
Še vedno lahko shranim noter kar želim, samo programa ne odpre. Ne vem niti kaj bi lahko bil vzrok da je kar nehalo delat...