Samsung Galaxy Note III

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
ksz

A se komu kaj sanja, kdaj bo uradni update na Lollipop za Slovenijo? Al bomo kar preskočili na M??
evil.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Baje da v zelo kratkem času (če gre verjeti besedam Samsung supporta in servisa).

Vprašanje pa je, za katero različico
smile-1.gif

Sicer pa za Simobil že obstaja, samo sammobile je počasen za objave
evil.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Tole "v zelo kratkem času" je bilo rečeno na fb že cca 2 meseca nazaj...
rolleyes-1.gif

Drugače pa sem na TS, telefon pa je bil prinešen iz Nemčije. So kake finte glede tega?? Zadnji update (4.4.2.) vem da sem dobila 2-3 tedne pred drugimi...

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
EDIT: My bad, lol. Verjetno posledica nizkega pritiska. Mislil sem da je tema o Note II! 2, ne 3.

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Pri katerem operaterju si nima veze.Posebej,če je bil telefon kupljen v Nemčiji,lahko naložiš katero koli programsko opremo,ki je primerna za tvoj model.Verjetno pa imaš naložen kakšen Nemški software.Saj ni treba,da je Lollipop za Slovenijo,če se ti že toliko mudi.Teh je pa že malo morje.Toda Nemci že vedo zakaj ga še niso izdali.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Mislim da lahko pozabiš na kakšno slovensko verzijo L, če sploh pride ven.
bonk.gif
Ti je bilo že povedano,da že obstaja za Slovensko verzijo in to za Simobil.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Pri katerem operaterju si nima veze.Posebej,če je bil telefon kupljen v Nemčiji,lahko naložiš katero koli programsko opremo,ki je primerna za tvoj model.Verjetno pa imaš naložen kakšen Nemški software.Saj ni treba,da je Lollipop za Slovenijo,če se ti že toliko mudi.Teh je pa že malo morje.Toda Nemci že vedo zakaj ga še niso izdali.

Ma neeee, se nič ne mudi
smile-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Za tiste, ki niste razumeli - za Simobil že obstaja 5.0, ampak ni še objavljen na sammobile strani, ker tam zamujajo z objavami.

Da se ga pa dobit na kaki drugi strani
smile-1.gif

Za Mobitel pa pride kasneje.....saj je Mobitel edini operater v Sloveniji, ki ima dodatno še svoje aplikacije nameščene v Android (posledično kasneje izide update).

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Če je še kdo dobil danes možnost "nadgradnje" na 5.0 (Mobitel), nikar! Stvar je zanič. Ostanite na 4.4. in si prihranite živce
tongue-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jaz sem danes dobil možnost nadgradnje...nekje 850 MB velik fajl...nisem pa dal da updatea...
Kako velik fajl si imel ti @Moongoose?
smile-1.gif

Ne vem al bi posodobil ali ne...
Zakaj je stvar zanič?
smile-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Zakaj je stvar zanič?
smile-1.gif

Mene tudi to zanima...
smile-1.gif

Drugače pa je meni ponudilo posodobitev slab mesec nazaj, posodobila sem, par stvari je bilo treba na novo nastaviti in se navaditi na drugačen interface (ikone, mapice, veliiiiiko beline in živahnih barv
grin1.gif
, pa še par novitet...). Baterija mi drži isto, kot pri KitKat-u. Zatikanja, nad katerim se nekateri pritožujejo, ni (knock-knock). Ni mi všeč, da ti na displayu več ne pokaže okvirčka s sporočili, zgrešenimi klici, ampak je vidno samo v zgornji vrstici ali pa na ikoni od app.
Skratka, zaenkrat uporabljam telefon brez težav...
wink-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Aha...
A to da ti ne pokaže na displayu več je mišljeno, da imaš samo v zgornji vrstici prikazan zgrešen klic/prejet SMS in to je to? To je bedarija.
A to, ko dobiš sms, pa ti ga v tisti zgornji vrstici, "prebere" so tudi ukinili? K ti v bistvu pokaže celo sporočilo...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Imam Android L na Note 3 (naložen kakšen mesec nazaj preko OTA) in te funkcije seveda ostajajo (niti mi jih ni bilo treba kaj posebej vklapljat). Tudi sicer dela zadeva ok in mi ni žal da sem potrdil update.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Hvala za info. Jaz sem danes zjutraj dobil obvestilo, da nadgradim prek OTA. V naslednjih dneh se bom odločil ali bom nadgradil ali ne
smile-1.gif

Eni pravijo, da imajo probleme, drugi pa da ne...upam da bom padel med tiste, ki nimajo problemov.

@IbizaDriver; kako je pa kaj baterija?
smile-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
A to misliš tam med Obvestila aplikacij, ko za vsako app posebej določiš, kako jo naj prikaže ali???
Lahko bi malo delil svoje znanje z nami...
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Težko rečem ker je pri meni že tako ali tako zmatrana, vseeno pa imam občutek da zdrži nekaj manj. Verjetno se pozna tudi to da je vse precej bolj svetlo in pisano (na Kit Kat sem imel skoraj črn wallpaper in ostalo, tukaj bi pa zgledalo čudno). Je pa fajn da so končno dodali notifikacije na lock screen in predvsem da vse deluje bolj mehko (oziroma "elastično" ali ne vem kako bi najbolje opisal, skratka bolj na "apple" način.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Aha...
A to da ti ne pokaže na displayu več je mišljeno, da imaš samo v zgornji vrstici prikazan zgrešen klic/prejet SMS in to je to? To je bedarija.
A to, ko dobiš sms, pa ti ga v tisti zgornji vrstici, "prebere" so tudi ukinili? K ti v bistvu pokaže celo sporočilo...
Sporočanje-nastavitve-obvestila...

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Ima še kdo od updatea dalje težave s povezovanjem preko BT?? Mož ima v avtu vgrajeno inštalacijo za prostoročno telefoniranje, pa pravi, da se mu telefon povezuje, kakor se mu zazdi...
Pa jamra mi, da mu ful dolgo odpira beležko, ko jo je prej odprlo v šusu...
Jaz zaenkrat teh težav nimam, opažam edino dolg odzivni čas displaya, da se osvetli, ko neham telefonirat, pa dvakrat sem že morala restartat telefon oz. vzet ven baterijo zaradi totalne neodzivnosti pri uporabi aplikacij Evernote in S-note.
Baterija pa mi drži malo dalje, kot na Kitkatu
smile-1.gif