Samsung Galaxy Note III

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tvoj Note 3 ima to:
PDA: N9005XXUDMJ7

CSC: N9005MOTDMJ4

MODEM: N9005XXUDMJ7

Added: 2013-11-19

Če imaš kaj na telefonu si shrani nekam na PC, SD kartico pusti doma, polna baterija.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Zakaj bi bil razočaran, napiši vzrok ? Ta popravek je boljši od zadnjega: simobila in mobitela.

Nazadnje urejeno:

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Imel bi pač kittya...imam rad novotarije.

Nekaj me pa resno zanima...ko tole uštimaš kdaj potem dobiš kittya ?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Zakaj pa bi € vzel, je pod garancijo, menjava uradnega software na servisu se ne plača. Nesu sosed danes, se ni nič potožil da je moral plačati, pa še prijazni so bili. Mogoče je naletu na takšnega.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Zakaj bi bil razočaran, napiši vzrok ? Ta popravek je boljši od zadnjega: simobila in mobitela.
Razočaran bo ko bo ugotovil da ni nič drugače kot prej na 4.3
Mi poveš kaj je boljši?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Stabilnost, baterija, z SD prenos, itd. Res pa, da so z prvim updejtom v4.4 jamrali kako jim slabo dela. S tem 4.4.2 naj bi bilo popravljeno. Saj ga noben ne sili, da mora kaj narediti, naj se sam odloči in proba. Zato pa naj na servis nese da mu naredijo - (zaradi garancije)

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
hysterical-1.gif

Ja posebej s SD bo pa veliko pridobil.
Kaj pod razumevaš pod "z SD prenos"
grims-1.gif

Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Imel bi pač kittya...imam rad novotarije.
Kakšne novotarije pa pričakuješ?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
hysterical-1.gif

Ga imam pa že kar nekaj časa,ne govorim,kar tako neki kot Tupli
grims-1.gif

Želim ti samo da boš zadovoljen z njim in da ne boš preveč razočaran ko boš ugotovil da vizualno ni bistvenih sprememb,kot je rekel Tupli mogoče malo manjša poraba baterije in bolj tekoče delovanje
rolleyes-1.gif
Kar se pa ostalega tiče so pa prej omejitve kot izboljšave.
In da ne bo potem tukaj jokanja zakaj mi pa to ne dela in zakaj ono ne dela
grims-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Da ne odpiram nove teme, tole s third party appi in SD kartico na KitKat me zanima - ali lahko ali ne uporabljaš npr. iGo navigacijo?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Pač pri nekaterih appih ne moreš shranjevat,prenašat,backupirat na sd kartico ampak samo na telefon,če pa ti zmankuje prostora lahko te mape recimo od backupa potem ročno preneseš na sd kartico.Primer backup Heliuma ne moreš več naredit na sd kartico ampak samo na telefon ali na oblake.
Res,da potem verjetno nekateri appi ne bodo delali.Toda zaenkran meni vse dela isto kot prej.
Za iGota ne vem ker ga že dolgo ne uporabljam več.Toda uporabljaš ga sigurno lahko samo verjetno moraš imet mape na telefonu.