Samsung Galaxy Note III

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Če ti ni nuja počakaj na drugo leto note 4, še boljša od sedanje. Boljši proc, več rama, močnejša baterija, več MP kamera.

Kaj pa vem nuja...ta telefon imam že 4 leta in pol približno...poleti 2009 enkrat kupljen, pa saj dela ok, ampak baterijo bi mogel menjat (spet, sem jo že enkrat prej), kamera je več kot dobra in verjetno boljša od marsikatere ki je sedaj na trgu (proti tem top telefonom verjetno nima šanse, proti ostalim pa), je pa ratal telefon počasen, dela počasi, pa tudi to, da moram morda kdaj tudi dvakrat na dan polnit baterijo, ker se mi hitro sprazni (še posebej če grem na internet), mi gre na živce malo.
To pa itak da bo boljši, ampak potem lahko čakam še veliko časa, ker čez dve leti bo Note 5, ki bo še bolšji, eno leto po Note 5 pa bo Note 6, ki bo še boljši. Saj veš kaj mislim. Edino kar bi počakal je, da bi počakal na S5, ampak vprašanje kaj bo toliko boljšega od Notea 3. Govori se nekaj o precej boljši kameri, pa baje močnejši procesor, naj bi imel pa isto RAMa. Zaslon dvomim da bo več kot FullHD, ali pa. Jaz bi telefon vzel pri M@, kjer mislim da lahko dobim bon za 250€ in bi tako dobil Note 3 za 300€, kar se mi zdi za tak telefon kar poceni, glede na to, da se ga težko dobi pod 450-500€. Bojim pa se, da bi mi kaj padel potleh in se razbil, ker ta Omnia HD, ki jo imam sedaj mi je že kar nekajkrat padla po tleh, ampak ni nič kaj dosti razbito, tudi parkrat padla direkt na zaslon, nikoli nič.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
S5 pride kmalu. Note 3 je med TOP telefoni, za ta denar ga vzemi (BON + €). Same pozitivne lastnosti se piše o njem. Obvezno kupi cover zanj. Note 3 ti bo zdržal med 2 - 3 dni, net, gmail, klici, sms, itd.

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Če ti ni nuja počakaj na drugo leto note 4, še boljša od sedanje. Boljši proc, več rama, močnejša baterija, več MP kamera.
bonk.gif

Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Cez dve leti bo pa note 5, ki bo pa se boljsi...
aplauz.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
Sam res... ker komentar da dol pades.
Zdele bi moral tisto sliko pripopat " no shit sherlock ", pa se mi ne da

Tomsonman

Majstr
30. maj 2010
3.744
299
83
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
S5 pride kmalu. Note 3 je med TOP telefoni, za ta denar ga vzemi (BON + €). Same pozitivne lastnosti se piše o njem. Obvezno kupi cover zanj. Note 3 ti bo zdržal med 2 - 3 dni, net, gmail, klici, sms, itd.

No ja, 2-3 dni mogoče z minimalno uporabo. Sam nisem neki blazno heavy user, pa lahko rečem da je povprečje kar 1dan. Je zvečer še dobrih 30% baterije, ampak drugi dan ne bi šel skozi. Realno ga je treba polnit vsak večer ob neki normalni uporabi.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
meni zdrži tam do 1,5 dneva ob redni uporabi in prižganem wifiju ter prenosu podatkov,..
b

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Note 3 naročen...sedaj je treba samo še siolov bon počakati, potem pa v nakup
smile-1.gif

Me prav zanima kaj zmore tak telefon
smile-1.gif

Tomsonman

Majstr
30. maj 2010
3.744
299
83
Zmore veliko, vse pa je odvisno od tega za kaj ga boš uporabljal in koliko ga boš izkoristil!
wink-1.gif

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
ksz
Ima še kdo problem z OS power drain - zaradi android OS telefon ne gre v deep sleep, SW 4.3 ?
Meni se občasno pojavlja, začasno odpravim z brisanjem cache v Settings-Storage.
Kaj ga aktivira, pa ne vem.
Čakam na 4.4
frown-1.gif

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Problem je z Google Play Services... Moral bi dobit update, če ne, instaliraj tole:

http://www.androidfilehost.com/?fid=23308990704255022

Citat:
Perhaps most important to non-developers, Google appears to have "improved" battery life for users who have Location Reporting enabled. Readers may recall this was an issue with previous Play Services releases.
Finally, the Play Services update improves the Google+ sharing experience by making it easier to share with only the people you want from an app. Sharing now offers better auto-complete and suggests contacts from Gmail, your device, and Google+.
lp

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Note 3 je na Si.mobilu dobil nadgradnjo na 4.4.2...cca 445 MB, predviden čas downloada 1 uro...
Pa poglejmo kaj prinaša.
B

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
1 uro?
shocked-1.gif
A to je OTA ali prek kabla? Mislim da če maš hiter net bi ti moralo hitreje prenesti, samo potem vpr. koliko časa bo dajalo gor.

PS: Če samo preneseš stvari, brez backupa ti zbriše vse?
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
gre za OTA,.. očitno je bil server kar obremenjen,.. preko ota ti ostne na telefonu vse brez backupa..., vsaj meni je,..
l.p. b