Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Če ti ni nuja počakaj na drugo leto note 4, še boljša od sedanje. Boljši proc, več rama, močnejša baterija, več MP kamera.
Kaj pa vem nuja...ta telefon imam že 4 leta in pol približno...poleti 2009 enkrat kupljen, pa saj dela ok, ampak baterijo bi mogel menjat (spet, sem jo že enkrat prej), kamera je več kot dobra in verjetno boljša od marsikatere ki je sedaj na trgu (proti tem top telefonom verjetno nima šanse, proti ostalim pa), je pa ratal telefon počasen, dela počasi, pa tudi to, da moram morda kdaj tudi dvakrat na dan polnit baterijo, ker se mi hitro sprazni (še posebej če grem na internet), mi gre na živce malo.
To pa itak da bo boljši, ampak potem lahko čakam še veliko časa, ker čez dve leti bo Note 5, ki bo še bolšji, eno leto po Note 5 pa bo Note 6, ki bo še boljši. Saj veš kaj mislim. Edino kar bi počakal je, da bi počakal na S5, ampak vprašanje kaj bo toliko boljšega od Notea 3. Govori se nekaj o precej boljši kameri, pa baje močnejši procesor, naj bi imel pa isto RAMa. Zaslon dvomim da bo več kot FullHD, ali pa. Jaz bi telefon vzel pri M@, kjer mislim da lahko dobim bon za 250€ in bi tako dobil Note 3 za 300€, kar se mi zdi za tak telefon kar poceni, glede na to, da se ga težko dobi pod 450-500€. Bojim pa se, da bi mi kaj padel potleh in se razbil, ker ta Omnia HD, ki jo imam sedaj mi je že kar nekajkrat padla po tleh, ampak ni nič kaj dosti razbito, tudi parkrat padla direkt na zaslon, nikoli nič.