Samsung Galaxy Note III

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
....zadnji....

v Telekomovih centrih so od danes na policah
cheer.gif

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
....zadnji....
cool-1.gif

amm....dropbox mi ni dodal 50GB prostora...sem že pozabil kako se to aktivira
frown-1.gif
pod upgrade imam samo možnost nakupa...

je mogoče razlog ta, ker imam 55GB...še pol leta veljavnih 48GB od S3?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Ali pa odpres nov account in naredis eno share mapo, ki jo povezes na primarni racun. Tko sem si jaz naredil in imam sedaj 100gb.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
Citat:
Uporabnik sung pravi:
tako je ko ti poteče od S3 aktiviraš še od nota
hmm...ali bo aplikacija "vedela" da je tam poteklo in da imam še vedno v dobrem od tega telefona....glede na to, da je prvi zagon že mimo ...?

drugalč nardim kot mi je disco svetoval
wink-1.gif

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Kakšna mnenja oziroma izkušnje s telefonom? Ima morda kdo močnejšo različico s Exynos 5 Octa?

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
...zadnji.....

pred nadgradnjo baterija delala 3 dni brez problemov....zdaj komaj dva
confused-1.gif

pa pri vas?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Google services je baje razlog za nenormalno porabo baterije, vendar ne samo pri tvojmu telefonu, veliko jih ima to težavo, tudi na LG G2 itd...

probaj to:

Symptom:
- "Google Services" is the top battery consumer. Stay Awake is running into hours, while CPU total is < 3mins and CPU foreground < 3sec

Diagnosis:
- Only occurs when WiFi is turned on _AND_ Location services> Wi-Fi & mobile network location is checked.
- Unchecking Location services> Wi-Fi & mobile network location stops the wakelock and consequently battery drain.

Nazadnje urejeno:

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Nimam močnejše različice sem pa z telefonom izredno zadovoljen..Okoli porabe baterije ne kompliciram, saj se zavedam za kaj telefon uporabljam, polnim ga vsako noč, hvala bogu živim v 21 stoletju, kjer me vtičnice obdajajo skoraj vsepovsod, kabel za napajanje stane drobiž, za extremne primere imam pa v torbi zmeraj na razpolago tudi solarni polnilec...ampak do sedaj ga še nisem potreboval.
Jaz ga priporočam...

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Ali pa odpres nov account in naredis eno share mapo, ki jo povezes na primarni racun. Tko sem si jaz naredil in imam sedaj 100gb.

to pa je zanimivo, lahko bolj podrobno napišeš kako?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Nov db account odpres z drugim racunom in dobis tistih 50gb. Potem odpres eno mapo in das share na svoj racun, ki ga imas ze od prej, kjer imas ze 50gb. Ta mapa se pojavi med tvojimi mapami na prvem db accountu in pac tja dajes kar rabis. Tako se nikoli ne rabis prijavljat z drugim accountom, ker imas full pravice do tiste share mape. Ajde, upam, da nisem zakompliciral. Ubistvu je zelo preprosto
smile-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
137
63
Citat:
Uporabnik disco pravi:
Nov db account odpres z drugim racunom in dobis tistih 50gb. Potem odpres eno mapo in das share na svoj racun, ki ga imas ze od prej, kjer imas ze 50gb. Ta mapa se pojavi med tvojimi mapami na prvem db accountu in pac tja dajes kar rabis. Tako se nikoli ne rabis prijavljat z drugim accountom, ker imas full pravice do tiste share mape. Ajde, upam, da nisem zakompliciral. Ubistvu je zelo preprosto
smile-1.gif

Ne vem, če tole res drži
ne-ne-1.gif

Oba računa se filata naenkrat.
frown-1.gif

Dropbox sharing

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Eh...bedno. Nisem sploh opazil. Bom jutri potestiral z eno vecjo datoteko.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Zanima me, če ima kdo izmed vas Note 3? Kakšne so vaše izkušnje s tem telefonom, ker se zanimam za nakup, ker je po mojem počasi že čas za menjati mojo Omnio HD, pa me zanimajo kakšen je kaj telefon? So kaki problemi, bi moral na kaj paziti?
smile-1.gif

Hvala za kakršnokoli informacijo.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če ti ni nuja počakaj na drugo leto note 4, še boljša od sedanje. Boljši proc, več rama, močnejša baterija, več MP kamera.