Samsung Galaxy Ace S5830

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
ksz

a ma kdo kak pameten armband za ta telefon? pa če se da kupit kje pri nas

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
če so sami neki ko zgledajo ko z podganjega usnja pa za par funtov, te jih lahko kr 10 naročim tak bojo razpadali
smile-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Eno vprašanje, k je ravno sveža tema: SKYPE??

Gremo na market->search: skype->install, ga dol potegne, kao da ga inštalira, potem se pa sesuje (reboot) in kot da ne bi nič bilo. Skypa ni, tut če probam večkrat isto. Poskus downloada preko http://www.getjar.com/ se je izkazal za isto, ko ga inštalira, pade v reboot.

Vsaka ideja bo zelooo dobrodošla
smile-1.gif

Lp
Peter

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če so sami neki ko zgledajo ko z podganjega usnja pa za par funtov, te jih lahko kr 10 naročim tak bojo razpadali
smile-1.gif

Glej varijante za iPhone, dimenzije so tu nekje

morem probat če gre v mojega te, samo je malo debelejši, pa že pri mojem je knap da ga komaj ven dobim
grin1.gif

bushi

Pripravnik
12. avg 2007
381
0
16
Obišči stran
ve kdo kje bi lahko tak armband za samsunga v ljubljani kupil?

pa se eno vprasanje: a se še komu telefon ugasne če ima wlan povezan pa ga recimo čez noč pusti prižganega in povezanega (wlan mislim)

Cuk

Pripravnik
15. nov 2007
42
0
6
Da se pridružim debati.

Je kdo že menjal baterijo ali po možnosti iskal kakšne alternative z vzdržljivejšimi baterijami? Sicer na netu obstaja nekaj debat na to temo, a nič konkretnega.

P.S. Za ideje o neuporabi GPSa, sinhronizaciji maila, izklopi wifija in še čem se že vnaprej zahvaljujem. Če ne bi potreboval vsega naštetega bi ostal na stari nokii, kjer sem brez težav telefon polnil 1x na 5 dni
smile-1.gif

Edit: sprašujem, ker sem v zadnjih dveh tednih opazil, da je baterija nekoliko izgubila na (že tako ali tako ne preveč dobri) vzdržljivosti.

Nazadnje urejeno:

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Olja

Sem nov lastnik Aca. Ker mi stvari niso preveč jasne v zvezi z njim vas naprošam, da mi pomagate pri GPSu. Kateri program naložim lahko nanj (IGO, SIGIC..) katere karte in kako si pripravim nato povezavo z ikono GPS, da bo zadeva laufala brez internet povezave.

hvala za pomoč in se še definitivno še beremo

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Nanj naloži Sygic ali iGo... Sygic je bolj dodelan, samo so mape za vzhodno evropo in balkan precej slabše kot pri iGo. Zadnje mape od Monolita so res super, tako da bi ti tukaj priporočal, da uporabljaš iGo navkljub malce bolj robustnemu vmesniku.
Ikono za vklop ali izklop GPSja si lahko nastaviš tako, da si narediš bližnjico na ekranu, ki ti ustreza (1., 2....). Lahko pa seveda samo potegneš dol notification bar in ga tukaj vklopiš ali izklopiš.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:
Uporabnik Cuk pravi:
Da se pridružim debati.

Je kdo že menjal baterijo ali po možnosti iskal kakšne alternative z vzdržljivejšimi baterijami? Sicer na netu obstaja nekaj debat na to temo, a nič konkretnega.

P.S. Za ideje o neuporabi GPSa, sinhronizaciji maila, izklopi wifija in še čem se že vnaprej zahvaljujem. Če ne bi potreboval vsega naštetega bi ostal na stari nokii, kjer sem brez težav telefon polnil 1x na 5 dni
smile-1.gif

Edit: sprašujem, ker sem v zadnjih dveh tednih opazil, da je baterija nekoliko izgubila na (že tako ali tako ne preveč dobri) vzdržljivosti.

http://www.mugen-power-batteri...-gio-s5660.html

nimam pa izkušenj

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Malo sem gledal kaj ljudje pišejo o tem telefonu .... in se prav čudim, kako nekateri niste zadovoljni.

Mi imamo doma dva takšna telefona (hčeri imata omenjen telefon) in zadeva res lepo deluje. MMSi delajo v nulo ostala paketna povezava lepo deluje ... v glavnem deluje zadeva. Kupljena sta bila v prosti prodaji brez vezave na operaterja, ampak mislim, da to ne igra vloge, razen če pri vezavi operaterji kaj naložijo in oklestijo funkcjonalnost , to pa nebi vedel.

Imata na njem tudi določene aplikacije pa kljub temu dela BP.

Opažam, da ste eni ali prezahtevni ali pa nevešči uporabe.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Nekaj dni nazaj sem nadgradil na 2.3.3. Sicer mi je vmes med nadgradnjo ene 3x vrglo ven error, ampak očitno je nadgradnja bla uspešna. Po občutku sodeč, deluje malenkost bolj tekoče - sem pa tja se še kej zatika. Opažam pa, da mal dlje traja, ko ga "zbudiš" iz mirovanja.

Če potegnem črto - je malenkost bolje, a še vseeno ne toliko, da bi rekel, da je vredu. Je kdo že root-al ta telefon (kolikor berem drugod, je za ta telefon to že skor nuja za mnogo boljše delovanje)?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
A je že kšna bedarija pršla za telefon, da bi se vidl zgrešeni klic oz. sms ko telefon miruje, naprimer, da bi svetli tisti dve tipki levo pa desno od sredinskega gumba?

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...zadnji....

pri našem ne dela ležeča tipkovnica in med pogovorom niha jakost zvočnika....sprememe so tako nagle in močne, da je kr noteče...

je to kej znanega, se da z nadgradnjo zrihtat, al edina opcija servis?

lp