Samsung Galaxy Ace S5830

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
kako ga prepricat oziroma kaj naj nalozim da bom imel animacijo radarske slike padavin? Na planetu mi pokaze samo zadnjo sliko jaz pa hocem animacijo padavin v zadnjih dveh urah. ali ga heca to da nima "flasha"?

Nazadnje urejeno:

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
No, da se po dolgem času spet mal oglasim.

S telefonom sem vedno manj zadovoljen..... Odzivnost zadnje čase taka, da se lahko primerja s prejšnjim SE P1i - in to z naloženim GO Launcherjem, kjer je odzivnost boljša kot pri "običnem". Sicer pa bom zdej nadgradil na 2.3.6. pa bomo videli, kako bo zdej (trenutno je na 2.3.4.)

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
No, da se po dolgem času spet mal oglasim.

S telefonom sem vedno manj zadovoljen..... Odzivnost zadnje čase taka, da se lahko primerja s prejšnjim SE P1i - in to z naloženim GO Launcherjem, kjer je odzivnost boljša kot pri "običnem". Sicer pa bom zdej nadgradil na 2.3.6. pa bomo videli, kako bo zdej (trenutno je na 2.3.4.)
V primeru, da ne boš nalagal dodatnih aplikacij (se pravi samo OS in prednaložene aplikcije), potem je odzivnost malce boljša, ampak pomoje je to tudi pri drugih verzijah. Sicer pa ne, ne opazim pretirane spremembe, telefon ostaja blazno počasen, pa skušam res zmanjšati število aplikacij in widgetov na minimum. Žal je telefon "podhranjen"...

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Aja, da ne omenjam tega, da mi niti GO Launcherja noče posodobit, ker je premalo prostora (GO Launcher velik 6,65MB, notranjega spomina pa še za 20MB).

Sem bil pa kak mesec nazaj presenečen (negativno seveda) glede baterije. Kar naenkrat sem mogel polnit baterijo vsak dan (prej ponavadi na 2-3 dni). Ker pa sem bil pri prenosu podatkov že na maksimumu, sem jih do konca meseca onemogočil - in kaj ugotovil? Baterija je s podobno uporabo kar naenkrat držala vsaj 4 dni......

Uglavnem, en jajc je ta telefon :|

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
471
27
28
44
MB
pri meni isto..baterija še komaj kaj drži, v upanju na boljšo odzivnost sem ga nadgradil na 2.3.6 pa isto sranje, res jajca od telefona..ga nimam srca naprej prodati kolegu ki bi ga rad kupil, ko nabavim novega..ga rajši v predal ruknem kot rezervo..

Jozesk

Pripravnik
7. jun 2012
68
0
6
Galaxy Ace imam za službeni telefon. Rabim ga predvsem za klice, sms in da me opozori ko dobim mail.
Je možno kako naredit, da bi imel shranjene določene sms, spremenil samo ure in datum ter gsm št. in jih poslal. Ne pa da vedni pišem vso besedilo. Hvala za info. LP

pomar

Zelenc'
6. sep 2012
4
0
1
Kako na tem telefonu nastavit opomnik z alarmom? Poizkušal sem v koledarju vendar se ne vklopi alarm.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Na namizje montirs uro (torej daljši pritisk na domači zaslon/pripomočki/in npr. analogna ura) in z nje maš direkten dostop do alarma, kot na andridu nasploh, za vse ostalo pa uporabi iskalnik.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Koliko vam drži baterija ? Po dolgem času sem ga vzel iz škatle, nadgradil software iz v2.3.3 na v2.3.6, zdržal je komaj do večera (niti en dan). Pa sem ga mislil dati na bolho.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Jst ga mam že ene dve leti in pol, pa mi čez cel dan zdrži, tud po dva dni velikokrat, res pa, da ne uporabljam veliko prenosa podatkov, ker drugače pa lahko tud v pol ure gre.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem probal samo klice - (veliko), sms - (veliko), net je bil vklopljen (pa nič odpiral brskalnik ali gmail). Sem dal gor italijansko zadnji software v2.3.6 iz 17.10.2012 , prej pa europe v2.3.3 (od mobitela), Sedaj saj ni problemov s spominom na telefonu.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Jest nimam nobenih problemov od novega, vse original naloženo, dela kot mora, edino net je mal počasen
smile-1.gif