Samsung Galaxy Ace S5830

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Kdo mogoče ve, zakaj, ko dobivam od drugih sms-je ni smajlijev, so samo znaki kako se ga zapiše, ko pa oni od mene dobivajo pa jih imajo? Ne rabim 406489 smajlijev, samo rabil bi, da mi jih nariše, pa mogoče da so taki kot npr. na nokiji, ker teli namojem(samsung ace) so prou krneki? HVALA!

tadej999

Zelenc'
15. dec 2011
3
0
1
zivjo!

Kupil sem Samsung Galaxy Ace S5830... Vem da ste že omenili katero navigacijo naložiti, mene pa zanima, če kdo ve ali je možno naložiti gor navigacijo od garmina in kako?

Hvala!

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
368
231
43
Kingston town
Ne navigacija od garmina (verjetno bi rad adria route mape ipd) ne bo šla gor, ker je za androida ni, vsaj offline različice (je za symbian in winmobile do 6.5).
Jaz sem na androdiu uporabljal iGO in sem bil z njim zelo zadovoljen.

Nazadnje urejeno:

tadej999

Zelenc'
15. dec 2011
3
0
1
Hvala za pojasnilo.

Bi mi mogoče lahko še povedal, kje lahko dobim iGO, kako ga naložim, zemljevidi...?

Hvala!

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
zanima me, zakaj ne gre upgrejdat via kies iz 2.3.3. na 2.3.5., simobilov. pise da je zadnji firmware. je updejtalo nekaj, vendar je zadeva ostala na 2.3.3.

S5830XWKP8

confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
zanima me, zakaj ne gre upgrejdat via kies iz 2.3.3. na 2.3.5., simobilov. pise da je zadnji firmware. je updejtalo nekaj, vendar je zadeva ostala na 2.3.3.

S5830XWKP8

confused-1.gif

Isto se tudi sam sprašujem? Ideja?

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
mogoče je že bilo kje napisano.......

na ejsu imam težave z wi-fijem. Signal mi najde (čeprav slabši kot bi moral biti), telefon javi da se je povezal vendar do pretoka podatkov ne pride. Kaj ga muči?

lp

Kanna

Zelenc'
8. jul 2011
3
0
1
Še ne teden dni je, odkar imam svoj prvi pametni telefon. Veliko stvari mi ni jasnih, kaj tu gor pišete, sem pa prebrala vseh 10 strani in rešila težavo s prejemanjem MMS-ov (hvala!). Trenutno se ubadam z brskanjem po internetu in mi ni jasno, zakaj mi noče prikazat animacije s strani http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html Stran mi normalno odpre, vendar pokaže samo začetno sliko, ne pa nadaljne animacije. Fantu na njegovem LG Optimus 2x vse lepo dela, meni pa noče pokazat animacije. Ve kdo rešitev, če se da kaj naredit, da bo tudi meni pokazalo animacijo? Sem že poskusila v nastavitvah z nekaterimi spremembami, ampak nič ni pomagalo...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Pojdi v brskalnik, pritisni tipko za dodatne možnosti (leva soft tipka, poleg tiste večje sredinske tipke). Izberi nastavitve, in na seznamu najdi Omogoči vtičnike. Pod vtičniki imaš možnost, da so vedno vključeni, da so vključeni na zahtevo ali pa da nikoli niso vključeni. jaz imam nastavljeno na zahtevo, da mi ne nalaga flash vsebin. malo se poigraj s to nastavitvijo če ti bo kaj pomagalo. Drugače imaš pa radarsko sliko padavin v slovenski aplikaciji Dež, ki jo najdeš na marketu.

Kanna

Zelenc'
8. jul 2011
3
0
1
Hvala, bvader, ampak sem tudi to že poskusila, sem po spremembi celi izklopila in ponovno vklopila telefon, pa nič ne pomaga.
frown-1.gif
Sem naložila aplikacijo Dež in bo prišla prav, hvala! Bi pa vseeno rada rešila težavo z animacijo v brskalniku, ker verjetno ni problem samo na tej strani. A se to samo meni dogaja, da ne pokaže animacije v brskalniku? Ostalim vsem pokaže?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Probaj še drug brskalnik, recimo Dolphin HD, ima možnost nastavljanja kako se telefon spletnemu strežniku predstavi (mobilni telefon, tablični računalnik ali pa hišni računalnik). Da ni recimo na googlu treba klikati namizna verzija itd... Določeni forumi, ki v vgrajenem brskalniku na mojem Galaxy Notu napačno prikažejo, v Dolphin HD pa se prikažejo tako kot bi se mogli. Probaj še tu.

Pa preveri še če je na telefonu sploh naložena Adobe Flash aplikacija
smirk-1.gif
Določeni telefoni imajo težave, ker ni nameščenega flash playerja. V tem primeru je poleg Dolphina še en brskalnik po imenu Skyfire se mi zdi, ki ima že sam po sebi podporo za flash vsebine.

Nazadnje urejeno: