Samsung Galaxy Ace S5830

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
jst sm z odinom updejtov na 2.3.6
smile-1.gif
Na katero verzijo točno? Kako dela?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Uh, kaj je to zaena verzija, če jo recimo na samfirmware iščem (una petznakovna koda)?
Ali pa če imaš link za D/L
A slovanščino ta verzija podpira?

Nazadnje urejeno:

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik namar pravi:
Za vse ki vas zanima kako dolgo baterija zdrži. Izklopil sem vso nepotrebno šaro..napolnil baterijo do konca in rezultat je bil sledeč. Pri cca 30 smsjih na dan, okoli 10 min pogovorov, nekaj malega paketne povezave ter približno 20 min vklopljenega GPSja mi je telefon zdržal skoraj 5 dni. =)

tole potem niti ni tako slabo za povprečnega uporabnika... kako dolgo pa bi zdržala baterija ob nonstop prižganem GPS? Bi lahko vozil 7,8 ur z avtom?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
Je kaj novega pri tem telefonu, razen ok cene pri mobitelu, ce si jo prav razlagam?
Je kdo uporabljal telefon kot dostopno wlan tocko. Bi tudi sam enkrat koncno rad presaltal med "pametne". Pa fotkic upam da ima vsaj povprecen, ker C3 ima totalen srot. Ce bom toliko objav na alterju napsial kot s tole C3 potem bo OK.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Novega to, da je očitno star model in so mu zarad zalog zbil ceno
wink-1.gif

Vlan točka dela, žre pa temu primerno baterijo, tko, da za občasno uporabo pri terenskem delu mi pride prav,
Slike so zame povprečnega uporabnika solidne.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Imam eno težavico s tem telofonom......namreč telefon mi večkrat bere kartico (spominsko) in to se spomne kar tako brez zveze da bi bral..pa mi napiše da je kartica poškodovana. Najboljša rešitev je da ga ugasnem in ponovno prižgem in potem je nekaj časa ok.

Sem poskusil zamenjat kartice od 2 giga pa do 16 giga ,in tudi hitrosti kartic od class 4 pa do class 10...vedno isto oziroma s class 10 manj.

Vprašanje....se še komu to dogaja.....je kriv software ali hardware?

Če ga pošljem na servis ,kako naj jim dopovem kaj je narobe ,ker zadeva ne zataji takoj ampak rabi nekaj časa...ponavadi ravno ko ni potreba.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
torej kje dobiti neko etui in folije za ekran. telefon bo tudi v "svinjariji" in bi ga ob nošenju v žepu čimbolj "zadihtal" v nek usnjen etui ali kaj podobnega. Se pri nas prodaja kaj takega ali je vse 3x dražje kot v tujini

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
Ker nisem domač na ebay te prosim samo za en link, potem bom že sam naprej raziskoval.
Najraje pa kak usnjen čimbolj zaprt(pa folije po možnosti) ker zadeva bo občasno v svinjskih-prašnih žepih in s svinjskimi rokami obdelovana.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Eno vprašanje: kolegica si je kupila ta telefon in pri pisanju sms sporočil nima nikjer smeškotov (teh navadnih, kot jih ima recimo nokia...).

Ali na marketu obstaja kakšna free aplikacija, s katero bi se smeškoti integrirali v pisanje sms sporočil? Torej take smeškote, kot jih ima nokia recimo?

Ker sedaj ima samo neke vesoljce oziroma androidke
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
golauncher + gosms + raznorazne dodatke za smajlije.
mogoče gre samo gosms
ali pa če boš našel kake smajlije, ki delajo na original sms aplikaciji.