Samsung Galaxy Ace S5830

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
No MMSje sem nekako poštimal ( napačne nastavitve). Ugotovil pa sem da je potrebno imeti vklopljeno paketno povezavo da lahko pošiljaš/prejemaš MMSje. Se da to kakorkoli rešit? Poskusil sem že program Toggle Data Widget, vendar ne deluje.
Isto dela na htc magicu... Očitno je to neka hiba andorid telefonov, ker na nokiji še nikoli nisem imel problemov s prejemanjem mmsov.
Citat:
Jaz paketne povezave nimam vklopljene. Ko prejmem MMS, dobim sporočilo v obliki SMS kjer je tekst in gumb download. Takrat vklopim paketno povezavo, downloadam in paketno povezavo izklopim. Sprobano deluje
To ni praktično, madona pametni telefon pa ne zna po normalni poti mmsov prejemat
confused-1.gif

namar

Pripravnik
23. feb 2011
49
0
6
Zadevo sem rešil tako da sem v nastavitvah sporočil izključil da se mi mmsji prenašajo samodejno in tako dobim ob prejetem mmsju gumb za prenos (ampak pred klikom na prenos moram vseeno vključiti paketno povezavo). Upam da sem komu pomagal
wink-1.gif

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Zgleda potrebuje baterija nekaj časa, da razvije maksimalno kapaciteto.
Čez prvo majske (skoraj nič uporaba) mi je zdržal celih 7 dni!
cheer.gif

Zdaj mi ob normalni uporabi drzi 3-4 dni.
cool-1.gif

Čakam na uradni 2.3.3
aplauz.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik namar pravi:
Zadevo sem rešil tako da sem v nastavitvah sporočil izključil da se mi mmsji prenašajo samodejno in tako dobim ob prejetem mmsju gumb za prenos (ampak pred klikom na prenos moram vseeno vključiti paketno povezavo). Upam da sem komu pomagal
wink-1.gif

Tudi jaz imam tako nastavljeno, vendar nimam izključen samodejni prenos. Nimam pa sinhronizacije non stop vklopljene in ko dobim mms mi ponudi gumb za prenos, vklopim povezavo in prenesem. Sem se navadil na tak sistem tko da mi je že zlezlo pod kožo. Mi je šlo pa na začetku na živce, ker nisem bil navajen....človek se vsega navadi
wink-1.gif

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
A mi lahko kdo pove kakšne slike dela njegov fotoaparat in ali so slike narejene ponoči za kaj uporabne?

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
ksz

Imam en problem... Kako dodat kontakt v gmail grupo?
Če želim na telefonu ustvarit nov kontakt mi ga avtomatsko doda v My Contacts grupo, jaz pa želim kontakt dodat v neko drugo grupo, ker grupe My Contacts sploh ne sinhroniziram in posledično novo dodanega kontakta sploh ne vidim.
Je komu to uspelo?

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
A ima še kdo problem s pošiljanjem MMS-ov? Odkar imam telefon, mi ni uspelo poslati še niti enega
frown-1.gif

Vse ostalo deluje normalno (pošiljanje SMS, mail,...). Paketni prenos imam vklopljen, na telefonu je zadnji Gingerbread 2.3

bushi

Pripravnik
12. avg 2007
381
0
16
Obišči stran
Imam tri vprasanja.

Kako narediti, da se ti programi vedno instalirajo na SD kartico?

Obstaja kaka možnost, da koristim internet preko kabla (povezava na stacionarni pc, ki je povezan z internetom)?

A je kakšen program, ki bi mi logiral polnjenje baterije? Recimo vsakih koliko dni ga filam (neko statistiko)

hvala za odgovore

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Na SD kartici narediš v root-u podmapo /ringtones in vanjo skopiraš svoje mp3-je. Če greš potem v nastavitve zvonenja, se ti bodo med melodijami pojavile tudi te iz mape /ringtones.

Ne razumem, kako so lahko tako preprosto stvar tako zakomplicirali...
uf-1.gif