Samsung Galaxy Ace S5830

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik namar pravi:
Nekajkrat dnevno sem uporabil task killerja ter izklopil programe kot so vreme, novice, razne widgete, mail ter imel paketno povezavo vključeno samo če sem jo rabil. =)

Jst sem najdu zdaj Juice defender in mi zdrži skoraj 2x več
d055.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
imam vprasanje: android telefona nisem se imel in mogoce bo vprasanje butasto ampak:

a se da dat kaksno bljiznico na namizje za vklop/izklop wifija in data prenosa, ob tem da mmsji delujejo?
ali pa mogoce ze obstaja kaksna bljiznica (2 - 3 klike npr - da se ne izgubljas v nastavitvah...)

kako je z google calendarjem? obstaja tudi offline calendar ali ima telefon ze v sebi kaj, ki se lahko sinhronizira?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
1) switchpro podpira vse na namizju (gps, wifi, svetlost, .....), dobiš na marketu. MMS niso vezani na prenos podatkov. Razen, če daš v flight mode.

2) telefon ima že v osnovi en koledar, lahko uštimaš da se sihronizira ali pa tudi ne, odvisno kater način izbereš (jaz sem potegnu dol Grid calendar ali nekaj takega. )

Nazadnje urejeno:

namar

Pripravnik
23. feb 2011
49
0
6
@jtfc zakon. Že nalagam.

Imam pa tudi sam nekaj vprašanj:
Ali je možno iz marketa downloadati na PC? Ker včasih malo preveč vlačim iz marketa in MB kar letijo.
Kar nekaj časa imam podatkovno povezavo izključeno. Občasno, ko jo hočem vključiti se le ta ne vključi (ni interneta..niti ni znaka za internet - tisti dve puščici). Kaj naj naredim?
Ima še kdo problem z MMSji? Včasih jih lahko normalno pošiljam in sprejemam.. včasih pa samo piše pošiljam/prejemam v nedogled. Sem pri Simobilu in naj bi imev nastavitve poštimane (kolikor so mi prek telefona pomagali).

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83

Lepo sam še na enega opareterja si pozabil ki bom jst dodal če bo kdo rabu
wink-1.gif

Tušmobil nastavitve
http://www.tusmobil.si/pomoc-in-informacije/tusmobil-nastavitve.html

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik namar pravi:
@jtfc zakon. Že nalagam.

Imam pa tudi sam nekaj vprašanj:
Ali je možno iz marketa downloadati na PC? Ker včasih malo preveč vlačim iz marketa in MB kar letijo.
Kar nekaj časa imam podatkovno povezavo izključeno. Občasno, ko jo hočem vključiti se le ta ne vključi (ni interneta..niti ni znaka za internet - tisti dve puščici). Kaj naj naredim?
Ima še kdo problem z MMSji? Včasih jih lahko normalno pošiljam in sprejemam.. včasih pa samo piše pošiljam/prejemam v nedogled. Sem pri Simobilu in naj bi imev nastavitve poštimane (kolikor so mi prek telefona pomagali).

Ne, je pa moč tuintam inštalacijske datoteke (apk) kje najti. Pač uporbaljaj wifi za nalaganje z marketa.
Daš v flight mode in potem nazaj, v 99% primerov pomaga. Drugače pa reboot.
Za MMS pri simobilu pa ne vem ...

bushi

Pripravnik
12. avg 2007
381
0
16
Obišči stran
Imam eno vprašanje glede WiFi-ja.
Bil sem danes v neki gostilni se mi ni hotelo povezat na zaklenjen WLAN. Natakarica mi je seveda povedala pravo geslo. Takoj za tem sem še probal vzpostaviti povezavo preko Nokie od punce, pa se je takoj povezal. Ve kdo kaj bi lahko bilo to krivo?

Tnx.
Lp

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
a je kaksna varjanta, da bi budilka delovala tudi ob ugasnjenem telefonu? med dnvom po navadi dobim dosti klicev in ponoci nimam navade puscat telefona vzganega cez noc...?

mogoce ker more bit os vzgan...kaksen flight mode?

aparat imam 2 dni.....kar se tice vecpredstavnosti, fb kontaktov v imeniku, voip klijentih, itd....je super....ce pa pogledam njegovo osnovno funkcijo*telefon* pa ...hm...je nekako polovicarsko narjeno, vsaj v primerjavi s standardnimi gsm telefoni tipa SE elm ipd

namar

Pripravnik
23. feb 2011
49
0
6
No MMSje sem nekako poštimal ( napačne nastavitve). Ugotovil pa sem da je potrebno imeti vklopljeno paketno povezavo da lahko pošiljaš/prejemaš MMSje. Se da to kakorkoli rešit? Poskusil sem že program Toggle Data Widget, vendar ne deluje.

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Jaz paketne povezave nimam vklopljene. Ko prejmem MMS, dobim sporočilo v obliki SMS kjer je tekst in gumb download. Takrat vklopim paketno povezavo, downloadam in paketno povezavo izklopim. Sprobano deluje
zmaga.gif

namar

Pripravnik
23. feb 2011
49
0
6
Jaz dobim SMS, vendar mi piše prenašam..prenese pa ne niti po tem ko vklopim paketno povezavo :S

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
jaz sem ravno danes testiral in delal bom tocno tko. ti programcki niso zanesljivi....
me pa cudi, kako niso neke take funkcije ze v startu embeddali. jst sm jo rabu ze prvi dan...!
smile-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Enako! GRRRR!!! A za to obstaja kaksna resitev? Btw a je kdo poskusil pri tem ugasniti in znova vzgati telefon?