Samsung Galaxy Ace S5830

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik altersi2k pravi:
se pravi ni možno videt oz. vedet ali imaš neodgovorjen klic , če je telefon v "mirovanju" !?

Mogoče deluje aplikacija NoLed?

ashajt

Zelenc'
15. okt 2007
3
0
1
Lepo prosim za pomoč... mene zezajo mms-i. Jih ne morem pošiljati niti sprejemati. Imam vklopljene vse podatkovne povezave, ter internet in mms nastavitve od mobitela, pa še vedno ne gre....Če bi to vedela prej, sploh nebi nabavla tega telefona
frown-1.gif

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
No pa si že čisto obupana brez razloga. Še na vsakem telefonu se nastavitve za internet in MMS dajo nastaviti. Če telefona nisi kupila na Mobitelu, pokliči na njihov tehnični center-pomoč uporabnikom, povej kakšen telefon imaš, kje je težava in ti bodo poslali SMS z nastavitvami. Tudi če si ga kupila pri njih ne pomeni, da so nastavitve prave, prodali so jih kar nekaj in se že verjetno srečali s podobno težavo. Pokliči in ti bodo pomagali, drugače pa definitivno pašejo nastavitve od katerega drugega Samsunga z Androidom (Froyo).

LP

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Najbrž je problem v samem android OS, ki je hroščat.Bo treba samostojno naložit custom ROM ali pa počakat na uradno nadgradnjo, ko bo verjetno še enkrat letos. Android pač
rolleyes-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik yogy pravi:
No pa si že čisto obupana brez razloga. Še na vsakem telefonu se nastavitve za internet in MMS dajo nastaviti. Če telefona nisi kupila na Mobitelu, pokliči na njihov tehnični center-pomoč uporabnikom, povej kakšen telefon imaš, kje je težava in ti bodo poslali SMS z nastavitvami. Tudi če si ga kupila pri njih ne pomeni, da so nastavitve prave, prodali so jih kar nekaj in se že verjetno srečali s podobno težavo. Pokliči in ti bodo pomagali, drugače pa definitivno pašejo nastavitve od katerega drugega Samsunga z Androidom (Froyo).
LP

Kaj ni jasno? Nastavitve IMA (predvidevam, da so prave in da jih je večkrat preverla, preden je tukaj vprašala), vendar mms kljub temu ne dela.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ja pa težave se ponavadi tudi same ne rešijo. Yogy je dal predlog za rešitev težave. Ali pa če se pač zadovoljimo z nedelovanjem MMS-ov in jamramo še naprej.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
tudi jaz ne vidim v čem je problem tukaj. Na vsaki napravi se je dalo zadevo nastaviti, ni hudič da se tu pa ne da. Če ti ne bo uspelo mi sporoči pa ti pošljem backup mojih nastavitev. Potegneš iz marketa aplikacijo APN Backup & Restore, prvo počistiš stare APN-je, nove če jih boš rabila tipošljem jaz za Mobitel, jih daš v mapo od APN programa, daš restore in ti naloži vse potrebno za internet in MMS. Meni deluje na Galaxy S-u po n-fleshanjih po tem postopku z enim klikom vse brezhibno. Pošlji ZS z emailom če rabiš backup.

ashajt

Zelenc'
15. okt 2007
3
0
1
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Citat:
Uporabnik yogy pravi:
LP

Kaj ni jasno? Nastavitve IMA (predvidevam, da so prave in da jih je večkrat preverla, preden je tukaj vprašala), vendar mms kljub temu ne dela.

Ja točno tako... nastavitve imam urejene. So mi jih posredovali iz mobitelove tehnične službe. Tako da to je preverjeno ok. Klicala sem tudi na Janus trade če poznajo oni kakšno rešitve, pa so rekli da ne, da je to pač bug in bo potrebna nadgradnja. Se pa zgodi da kakšen dan dobim mms normalno potem pa tudi da ga sploh ne morem poslati ali sprejeti..

bushi

Pripravnik
12. avg 2007
381
0
16
Obišči stran

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
a se meni samo zdi da je phone vmesnik gnil, nima povezave s FB itd., kakor ima DESIRE?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
nisi me razumel....ko imaš HTC DESIRE, pa odpreš imenik....imaš tam morje možnosti...tukaj v ACE jih ni...