Samsung Galaxy Ace S5830

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Evo ravno mi odgovorili, cena je 199 EUR v splošni akciji (Ðabest ipd.), je pa v prodaji od danes.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
A je to downgradan Galaxy S?
Ker sem nekje zasledil, da bo s prihodom nove generacije Galaxy S, sedanji ostal v prodaji, le malo oskubljen in z novim imenom.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Kakšen je fotoaparat na tem in kolko kaj pomaga fleš za slikanje ponoči?

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Meni se zdijo fotke motne. Fleš je beda kot na vseh telefonih. Pa vseeno boljše kot da ga ni.
Na P1i sem imel pravi fotkič - pritisneš knof do polovice, da avtomatika naredi svoje, prestaviš kader in zajemš sliko.
Tukaj imaš tačskrin knof, prtisneš, aparat začne proceduro ostrenja itd ter vzame sliko. Se pravi ne moreš kadrirat.

lp

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
ksz

Samsung Galaxy Ace imam sedaj točno en teden. Prej sem imel HTC Tattoo.
Kaj mi je všeč v primarjavi z Tattoojem:
+ večji in boljši zaslon
+ Froyo
+ fotoaparat (flesh, ostrenje)

Kaj mi ni všeč:
- Samsungov software je slabši od HTCjevega, recimo telefonski del je v SenseUI veliko boljši
- pogrešam smerne tipke
- ni statusnih LEDic (WTF?)
- baterija

Največji minus je baterija, kljub temu naj bi po specifikacijah držala vsaj toliko časa kot pri Tattooju oz. dlje, mi ne uspe doseči niti 50% avtonomije Tattooja.
Nisem nek heavy user, zato sem filal tattooja povprečno 1x na 3 dni. Acea filam praktično vsak dan, moje navade se niso nič spremenile.

Ima še kdo probleme z baterijo??

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Ne vem, kako dela ostrenje na Galaxyju. Ace neki ostri, ampak končni rezultat ni oster.
Baterija meni zdrži nekje 2 dni s tem, da se v začetku mal več igram z njim.
Osvetlitev sem zmanjšal na minimum pa je še vedno precej kontrasten zaslon. Bom videl koliko ob tem zdrži baterija.

lp

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Jaz imam izklopljen GPS, WiFi in prenos podatkov, orežje mam 2G, zaslon na prvi stopnji.
Pogovorov je manj kot 1h na dan, do 30 minut WiFi/3G, to je pa počas vse, sam pa tja kaka slika.

Včeraj sem moral filat po 32 urah, glede na battery usage statistiko.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
A se kaj dobi neuradnih romov itd.....sami programi isto kot za HTC DESIRE a ne?

Launcher PRO se lahko uporabi tu?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Katero zaščitno folijo oziroma torbico imate? Meni je ful kewl...bo mat happy.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Zaščitno folijo mam jst 3M Vikuiti (sicer nimam tega telefona) in je dobra, samo se je težko namesti, ker je mal bolj lepljiva. Se pa mal poznajo odtisi na njem, sem ful zadovoljen.