Pomoje ga lahko uporabiš.
Utisevalec, a pol praviš, da če po enem tednu pretočim pivo s prvo generacijo kvasa v sekundarca na lepo dozo hmelja, v primarcu pa ostane ravno ene 2 deci usedline, potem ni take panike, da nebi blo OK. Seveda bi naslednjič zadevo ohladil na ene 17-18 stopinj in nebi pustil na 22-24 tko kot zdaj, ker sem računal, da se bo v parih urah še mal ohladilo, ker nisem računal z direktno fermentacijo. To bom pa seveda delal za pivo visoke potrošnje...beri žur ale, ki ga postrežeš ljudem, ki ne poznajo drugega kot rdeče ali zeleno
Za moje recepte, ki so za moj gušt in mogoče za morebitno craft pivovarno delam seveda tko kot je treba, ker drugače jih ne moreš izpopolnjevat. Sem pa začel mal sračkat izven teorij, ko sem slišal, da je eden znanih SLO piv, ki je pobral marsikatero medaljo ratal ob raztresenem pivovarskem dnevu, ko je šlo vse narobe
No vsekakor poročam, kako je ratal light summer fruty tuti ale.