Dobro jutro
Dvakrat naročil pri pivius do zdaj, obakrat dobil (skoraj) čiso vse, kar sem naročil, sem pa obakrat čakal (pre)dolgo, kar seveda ni fajn, saj je varjenje odvisno od zaloge doma in ponavadi naročamo, ko kaj rabimo in to rabimo hitro. V primerjavi z mojepivo, kjer sem naročeno VEDNO dobil naslednji dan.
Ponudba je pri pivius slabša kot pri mojepivo, cene pa boljše, zelo mi tudi ustreza ker lahko slad naročim zmlet in da se naročit še kaj, kar ni na spletni strani, zato stvari ki se dajo naročit pri pivius, vedno naročim tam. Če bi bila ponudba večja (predvsem sladi, ekstrakti in hmelj), in odprema nekoliko hitrejša najverjetneje sploh ne bi naročeval drugje. Ko se mi pa mudi, naročim drugje, kjer dobim hitro, pač posledica izkušenj, ko sem prestavljal varjenje, ker nisem imel robe.
Da se pa veliko ljudi na sceni v že itak mali Sloveniji pozna in vsak brani poznanega, je jasno. Kot stranko me pa žal ne zanima kaj dosti drugega, kot ponudba, cene in hitrost dostave in na osnovi teh izkušenj kupujem na netu že 15+ let. Izkušnje kažejo tudi, da se moraš posvetit poslu, kjer želiš biti uspešen 100%, izgovori v stilu delam še to in ono bolj malo koristijo.
In tema je javna, če človek pove, kaj ga moti (ponavadi dobronamerno), ga ni potrebno napast z argumentom, 170 strani že pišem, bom že vedel in s troli in čemer podobnim, oh oh. To res ni bilo cool, res ne.
Pivius želim vse najboljše, kako bo uspešen oz. če si sploh želi biti uspešen,bo pa pokazal čas.
LP