Rop pošte!!!

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Še enkrat monopol imajo na pisemskje pošiljek do 100g. Kaj to pomeni...... da vročujejo vsa priporočena pisma in pisma z povratnico. Kje je največ keša

Seveda z JU in sodišči............

Pr paketih pošta javka, kjer monopola ni.... to pa so družbe TNT, DHL, UPS ... Feedex.. in še manjše lokalne mestne službe...

Kr se tiče bančnih šalterjev kjer se na pošti izvajajo tudi bančne stroritve PBS banke.. gre za iste stavbe more veljati predpisi kot jih določa BS.......

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Bei še enkrat: POŠTA MONOPOLA NIMA!!! Ne za 10g, ne za 20g, ne za prodajo sveč
bonk.gif
, nima SPLOH!!!

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Te bom takole vprašal, si mogoče videl od recimo sodišča drugače vročeno pismo kot od pošte... Glede nato, da je porabijo več kot 40.000 eur na leto za storitve, bi potrebovali javni razpis... ali pa Dacarji?

potem mi ga pokaži?

Zgleda da ti ne razumeš, kaj monopol je?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Bei še enkrat: POŠTA MONOPOLA NIMA!!! Ne za 10g, ne za 20g, ne za prodajo sveč
bonk.gif
, nima SPLOH!!!
Jest še nikoli nisem poslal pisma drugje, kot na pošti. Si ga ti?
Pa če pomislim tud, pojma nimam, kje imajo dhl, ups, fedex... v bližini kako poslovalnico, da bi prek njih poslal. In najbrž je takih velika večina folka

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Ja, sej ...

ampak ...

ej, no ... čak mal ...

kako to mislš, da je pošta monopol? zarad mene ti lahko tisto kuverto sam neseš iz Bohinja na Ptuj, če češ...

evil.gif

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.092
6.305
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Te bom takole vprašal, si mogoče videl od recimo sodišča drugače vročeno pismo kot od pošte... Glede nato, da je porabijo več kot 40.000 eur na leto za storitve, bi potrebovali javni razpis... ali pa Dacarji?

potem mi ga pokaži?

Zgleda da ti ne razumeš, kaj monopol je?

Pa tečn si ko driska!!!!!

Če ti poštar iz prve roke nekaj pove, ti pa še vedno tupiš dalje. Pa valda bo človek več vedel kot ti. A je bistveno kdo nosi iz sodišča priporočena pisma, če zakonsko to ni določeno. Če je tako določeno potem Pošta ni več monopolist. Če pa dandanes še vedno nosi priporočena pisma, lahko pomeni da jutri ne bo več.

Pa nehaj že svinjat temo no!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
ksz... Preverjajo vse bele golfe V. Kdo je že rekel, da tega ne bodo počeli?

bonk.gif

In kaj je to "vse"? Kot je bilo že omenjeno verjetno imajo tablico pa preverjajo na nekem ozkem območju.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:

bonk.gif

In kaj je to "vse"? Kot je bilo že omenjeno verjetno imajo tablico pa preverjajo na nekem ozkem območju.

karkoli že delajo v tej smeri je več, kot je vaše veleumje napovedalo

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.182
4.150
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:

bonk.gif

karkoli že delajo v tej smeri je več, kot je vaše veleumje napovedalo

Ja glej nisem sam kriv da so "vaše" izjave na 24kur bolj zanimive kot pa moje. Če preverjajo 2000 belih golfov 5 po celotni državi je pa to bedarija "par excellence" .. pa kaj vem, lahko niti ni golf, lahko je Audi z VW značko, ali pa Leon. Sam sem mnenja da je ves ta medijski pomp psihološka vojna oz. pritisk na lopova za katerima očitno nimajo pojma kdo in kje sta!

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Še enkrat JU porabi za pošto več miljonov eur... in verjemi mi marsikatera firma bi se prijavila na razpis..... samo dacarji imajo več kot 3 miljone stroškov z poštnim pošiljanjem....

če nebi bilo monopola (imajo pogodbo z pošto slovenije), bi se moral delati javni razpis...

Kaj od tega ti ni jasno ne vem...... Res pa je da pošta trdi, da od navdnih pism ni dobička, kar spet ni res..., saj zraven isto poštarji obletajo svoj koridor in še reklame zravn not mečejo....... itd....

Če ima JU pogodbo z pošto brez razpisa je to monopolno dejanje, ker drugače morajo pri pogodbah vrednosti nad 40.000 dati javen razpis..........

upam, da ti bo zdej jasno, kaj ti hočem povedat.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ja med drugimi tistega, ki ga ima nek dedek v Lendavi verjetno res ne. Ne dlakocepi spet.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.069
113
pri taščici
V radovljici oziroma okolici?
Je tista slika na prejsnih straneh "maximalna" kvaliteta , ali kak slovenski CSI lahko se kaj izostri.
Kaj za vraga bodo iskali na avtih da bodo posumili da je bil v kresnicah. Ajd sibedah, temne sipe, znizan.... Vse razen sibedaha je ze lahko nekje dalec stran od avta. Tudi ce imajo kake sledove gum so najbrz ze menjali gume skupaj s feltnami(s kakim rdecim golfom zamenjali)

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Pozabi CSI pravljice....kako boš dodal piksle, če jih ni?

Drugač pa tud meni ta avto liči na Focusa RSa...čeprav na fotki iz strani je pa bolj podoben golfu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.486
5.688
113
Iz strani je res golfV na uni povečani od uspredi mi pa na kio Ceed liči
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Za Mačka se ve ime in tudi, da je bil pod vplivom droge.

Tule napiše eden od vaju, v čem smo zdaj na boljšem : ..................................................................................................

Maček ne bo več vozil drogiran.
Ja, ampak je to zato, ker 8888 in suzica vesta za njegovo ime in priimek?

Zaradih takih kot si ti -kateri zagovarjajo drogeraše..se je zgodil včerajšni tragini dogodek za 300€..

Se pa itak vidi po forumih da se drogeraše zelo ščiti in se jih CELO vzpodbuja..BRAVO SLOVENIJA..BRAVO
stupid-1.gif

Drugače pa po mojih podatkih (99.2%) je storilec busanc in upam da ga čimprej ujamejo in ga zaprejo za vekomaj ali pa METEK v čelo
jezen.gif

Sožalje svojcem od poštne uslužbenke
roza.gif
Joj, naj nekdo farja pokliče, hudič je obsedel našega brata suzico:
- vidi stvari, ki jih ni (da bilokoga zagovarjam)
- hoče kršiti šesto božjo zapoved (ne karkoli, ampak direkten ukaz Boga!)

Naj nekdo pomaga, no!

Nazadnje urejeno:

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Tukaj jaz močno dvomim da gre za južnjaka. Sem skoraj 99,8% prepričan.

Če vzamemo statistiko. V radiusu 70 kilometrov okoli mojega kraja, so lastniki golfov V pretežno fantje z močno poudarjeno spodnjo čeljustjo, kleni slovenci doma iz Ljubnega, Luč, Solčave in okoliških krajev. Pretežno so to strokovnjaki za les in njega obdelavo. SO izredno pobožni, ker so med tednom parkirani v okolici cerkva zraven gostiln, ob vikendih pa v kapelicah v križiščih.

Golfi II in III so pa v domeni priseljencev z juga, pretežno albanske narodnosti.

Južna brača se vozijo v Audijih serije 6 in 8, BMW 5, največji del pa jih zapade v družino Passatov do letnika 2004. Od 2004, obvezno 4 motion in iz Nemčije (Slovenski so zanič), je zopet domena pobožnih kmetov iz višjeležečih kmetij.

Aktualno stanje ob 22:30, pred muslimansko molilnico parkirana Audi A6 in Q7, ter megane sedan.