Robotski sesalci

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Potrebujem stransko krtačko, pri nas so 3 komadi 10€... Na ebayu tudi niso kaj dosti cenejši, sem videl da imajo pa take s šestimi metlicami. Jih je že kdo sprobal?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Ja imajo z 6 imi, ki so slabše, kot s 3 mi, verjemi sem profi v teh zadevah, poznam v nulo, težava teh po 6 je, da robot zelo težko ali pa sploh ne uspe zapeljati na tepih.

3 komadi za 10 eur je OK cena če vprašaš, ker trajanje zavisi od kvalitete in najcenejše navadno hitro razpadejo.

Imam pa tudi sam vse to , celo kako z 6 imi, čeprav ne prporočam, žal pa onih najslabše kvalitete žal nimam, ker nisem tako bogat, da bi lahko poceni kupoval.
wink-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Hvala za odgovor, sem tudi sam nekje prebral za te težave pri 6tih... Saj kako pa na ebayu veš, kakšne kvalitete so? Sem naročil 3 komade za dobre 4€, pa da vidimo kaj bo prišlo:) Na koliko časa pa zamenjaš hepa filtre? Sam ju očistnim z navadnim sesalcem in se mi zdita še ok..

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.721
5.878
113
V harvey normanu je 780tka za 450 eur. A je 880 res toliko boljsa da je vredna 250 uer več. Sicer bi skoraj rajsi imel 785 PET, zaradi ženinih kraužlastih lasov, ampak cena pa se mi zdi ugodna.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Imam tudi jaz model 780 pa ima moja tudi dolge lase + še 2 mačkona sta dosti v stanovanju, pa ni nobenih težav...Jaz bi jo na tvojem mestu za tak denar takoj vzel... Kakšna je razlika pa napram 880 bo pa kdo drug povedal...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ZAdnjič sem videl Mieleja. Tudi sam nisem mogel verjeti, da je šel Miele v to. Top kos, ima tri stopnje čiščenja, meddrugim tudi sistematični, linijsko čiščenje in dve stranski krtači.
Kako se bo pa obnesel v praksi, bo pa čas pokazal.

Aja, cena je bila, če se ne motim okrog 600€ ...:?

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.721
5.878
113
Evo 780tka je doma. Žena je rekla: če nebo vredi spucal bota obadva letela čez balkon
smile-1.gif

Upam da nebo razočaral. Zdaj pa matofila vprašam kako zvem če ima zadnji firmware.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst pa prodam 581. Prodaja se zaradi ne uporabe. Zraven je vse kar je bilo v kompletu. Za dobro ponudbo jo še generalno spucam;)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.721
5.878
113
Evo tobotoznalci. Imam nekaj vprašanj.

- kaj imate roombo vedno na dockingu vklopljeno tako da na njej goriju lučke? Če ja, zakaj?
- katera je funkcija na pilotu tistega gumba z tremi pikicami?
- jo polnite vedno po vsakem sesanju, ali porabite baterijo do konca in nato polnite dalje?

Sicer pa smo za enkrat vsi navdušeni, tudi žena, ki je bila na začetku zelo skeptična, zdaj pa je srečna, ker je ugotovila da v tem času ko Robi sesa, jaz zunaj lahko pokosim travo, ona pa porihta perilo. Torej ostane več časa za družinsko druženje.

Edino še ena lighthouse bi mi prav prišla. Tako bi lažje sesal v vrstnem redu soba->hodnik->spalnica->kuhinja->. Zdaj mu bosta pač hodnik in soba predstavljala en prostor. Sicer je hodnik velik le 2 kvadratna metra. Upam da se bo znašel. Če en bo pač eno dvojico sob sesal en dan, drugo pa drug dan.

In še na koncu sem vesel, da nisem kupil verzije 785 PET, ker se mi zdi, da je to enak aparat, le da ima en svetilnik katerega se izogiba (posoda za vodo) in zato en svetilnik za navigacijo manj.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Mr Daco in še nekateri, preberite si najprej celo temo in je 99% vsega, kar sprašujete že pojasnjeno.

800 serija se ne obnese bolje na gladkih površinah, kot 700 serija prej ravno obratno, na tapisomu, tepihih ipd., je pa druga pesem.

Okoli polnjenja in pa zakaj kaj in kako je v tej temi vse do potankosti že obrazloženo, ne zamerite mi, samo se mi ne ljubi več krat isto razlagati LP.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.721
5.878
113
Mato, saj te razumem...
smile-1.gif
... Drugače si mi še enkrat olajšal dušo in potrdil da sem kupil ta pravi model, ker imamo parket in tu pa tam kak tepih/tekač ki ga itak treba odstranit, ker nimajo tolko togosti in se samo mučkajo in zapletajo. Pa itak jih je treba odstranit, ker se pod njimi nabere svinjarija, ki jo je treba popucat.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Nad 200 zihr ne
smirk-1.gif

Tist k hoče najcenej gleda 6 serijo, enmu k je pomembna cena/zmogljivost bo 7ka, za zahtevne pa 8ka. To je to..

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Nad 200 zihr ne
smirk-1.gif

Tist k hoče najcenej gleda 6 serijo, enmu k je pomembna cena/zmogljivost bo 7ka, za zahtevne pa 8ka. To je to..

kaka je ze razlika med 6 in 7 razen lighthousov? daj ne nakladaj...razmerje cena/zmogljivost je pri 6 dalec najboljsa za tiste ki ne rabijo svetilnikov, pilota in timerja...