Citat:
Uporabnik sad pravi:
Naš pa Boti...
moja je pa Fata, bi jo pa mogoče spremenil v kakšno mehiško hišno pomočnico, recimo Esmeraldo
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Naš pa Boti...
nekako imam občutek da so bili otroci včasih bolj zdravi kot danes, ko je že vsak drugi bolan(astma,alergija....). Pa so živeli v svinjaku, v koritu pa imeli slabše in manj pomij kot danesCitat:
Uporabnik Dacho pravi:
Hahaha... a si resen? Živiš pri starših in prah sam od sebe izginja? Bog naj ti pomaga.
Če pa imaš še kakega otroka v stanovanju, je vsakodnevno sesanje nekaj samoumevnega (če je sila, na dva dni), enkrat do dvakrat tedensko lahko prijavi samo nekdo, ki živi pri starših (ki sesajo zanj) ali v svinjaku.
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Po precejšnjem preverjanju zapisov na domačih in tujih forumih sem prišel do zaključka, da ima 'naša' prav - te naprave za sedaj še ne potrebujemo.
Razloga sta dva: visoka cena kvalitetnih modelov (450-600€) in relativno visoki stroški nujnega vzdrževanja (1 aku/leto - 80€)
Vprašanje je tudi (in tega ni nihče zanikal), če bo tak robotek lahko enakovredno opravil svoje delo, kakor Vorwerk, predvsem pri globinskem čiščenju. Na to vprašanje še nisem dobil zadovoljivega odgovora.
Vsem, ki ste mi pomagali pa še enkrat - hvala!
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
nekako imam občutek da so bili otroci včasih bolj zdravi kot danes, ko je že vsak drugi bolan(astma,alergija....). Pa so živeli v svinjaku, v koritu pa imeli slabše in manj pomij kot danesCitat:
Uporabnik Dacho pravi:
Hahaha... a si resen? Živiš pri starših in prah sam od sebe izginja? Bog naj ti pomaga.
Če pa imaš še kakega otroka v stanovanju, je vsakodnevno sesanje nekaj samoumevnega (če je sila, na dva dni), enkrat do dvakrat tedensko lahko prijavi samo nekdo, ki živi pri starših (ki sesajo zanj) ali v svinjaku.
Še posebno tisti E-ji, ki označujejo citronko, vitamine, sol itd so ultra nevarniCitat:
Uporabnik Spirit pravi:
To da smo bili včasih bolj zdravi je veliko v povezavi s tem, da smo tudi požrli dosti manj kemije v hrani in pijači kot jo danes. Danes pa komaj najdeš hrano brez E-jev.
Citat:
Uporabnik Guli pravi:
Na koliko časa pa menjate filtre? Tiste z rumeno obrobo v posodi za prah?
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Po precejšnjem preverjanju zapisov na domačih in tujih forumih sem prišel do zaključka, da ima 'naša' prav - te naprave za sedaj še ne potrebujemo.
Razloga sta dva: visoka cena kvalitetnih modelov (450-600€) in relativno visoki stroški nujnega vzdrževanja (1 aku/leto - 80€)
Vprašanje je tudi (in tega ni nihče zanikal), če bo tak robotek lahko enakovredno opravil svoje delo, kakor Vorwerk, predvsem pri globinskem čiščenju. Na to vprašanje še nisem dobil zadovoljivega odgovora.
Vsem, ki ste mi pomagali pa še enkrat - hvala!
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kje to pogledam?
Sicer pa kakšna stara verjetno ni, glede na to, da je to 780-tka stara manj kot 2 meseca
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
uno mast povej kje lahko nabavim
oz kaj je vredu alternativa, če na ebayu vzamem