Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Žal za tako kvadraturo in zaradi več sob rabite obvezno Roombo, ki zna delati z svetilniki zaradi navigacije, to je pa samo model 581, ki ga več ni za dobiti ali pa model 780 oziroma 790, ki oba to znata.
Sicer imam jaz kakega malo rabljenega ugodno na razpolago različne modele...., več pa na ZS ...
Kaj 650tka tega ne zna. Namreč na letaku
LETAK piše da zna "programirano čiščenje sobe za sobo". Zdaj kako se iz ene sobe v drugo sprehodi nimam pojma, a pomembno se mi zdi, da ene sobe ne sesa dva ali večkrat.
Res tole piše na strani 2 : " Programirano čiščenje sobe za sobo " VENDAR ŽAL NE DRŽI , hkrati pa vrstico nad tem piše, da sta priložena 2 samovklopljiva WALLA , ali ZID-a kar pomeni, sem ne smeš.
To so naši uvozniki že nekoč narobe napisali in sem jih opozoril in so popravili, sedaj se mi pa ne da več ......
Torej nobeden od modelov 600 ne podpira svetilnikov, ki so pogoj za programirano čiščenje sobe za sobo.
Žal mi GEEKI pogosto vemo več od uvoznika, saj je meni tole hoby ...... Lahko ti pa jaz sestavim takega robota, da bo ko 681 ka
potem bo pa to vse znala ..., ker šlo bi za robota 581 i zamenjano čistilno glavo od serije 700 enako, kot na 600 kah in Aerovac koškom in bi teoretično dobil 681 ko, ki je sicer Irobot nima v programu, ker serija 500 gre ven, namesto nje so 600 ke za boljše variante z svetilniki pa samo 700 ke. Čeprav med serijo 500 in 600 je edina razlika drug CHM modul krtačni modul od serije 700 in pa Aerovac košek, ki je pa že bil prisoten tudi v zadnjih modelih 500 serije , sicer pa ni prav nobene razlike !!!
Torej če bi kdo kakega malo rabljenega "refabrished" v tehničnem stanju, kot nov z novo zapakirano baterijo naj me kontaktira ......