Citat:
Uporabnik sad pravi:
Sam sem Roombo 555 nabavil za 250 EUR ...
hofer ima vsepovsod 3 letno garancijoCitat:
Uporabnik matofill pravi:
Vzemi pa poročaj, sam takega sicer prvič vidim, vendar sem ostale low cost že testiral in se lahko le smejem, je, kot da bi polizdelke primerjal z izdelkom, za te pri Hoferju priznam, da ne zgledajo slabo, baterija ima dokaj nizko kapaciteto, vprašanje res kako bo z deli, največje vprašanje pa je seveda, kaka tehnika je vgrajena in koliko samokontrole ima, ko se zgodi nekaj nepredvidenega, recimo, ko požre eno igračko od psa, kaj bo potem naredil, bo opletal, kot Bralko robot dokler vse ne polomi, ali jo bo poskušal izpljuniti in če mu ne rata se bo ustavil in počakal ...... te zadeve so na koncu ključne, čeprav, kot sam poznam Hofer verjetno ne gre za slab izdelek, pa če je garancija recimo vsaj 2 leti bi znal biti morda soliden nakup, seveda pa kaj več, ko ga testiramo .......in vidimo notranjost............
Citat:
BTW poleg baterij, in razno raznih delov za Roombe in Scoobe imam sedaj tudi možnost nadgraditi firmware na Roombah 400 / 4000, 500 ( 700 ne ) in pa na Scoobah vse z zadnjimi verzijami. Če kdo to rabi naj me kontaktira na ZS.
Citat:
Navi boy za katero zadevo in od katere verzije te zanima , sprememb je masa od odprave težav izboljšav algoritmov, kot recimo da zna šele z zadnjim fw prav polniti "močnejše" baterije na bolj do baterije prijazen način........... spremembe v tijmingih ..........
Hanzi Garancija na baterijo pri Roombi je 60 eur, malo baterij dela še po 3 letih na rombah cena original 70 eur 2600 mAH neka srednja kvaliteta dobijo pa se OEM solidne 4500 mmAh Nimh za 60 eur . Naj problem pri teh OEM je, da niso vse ravno kvalitetne, sam sem precej testiral preden sem upal kaj ponujati na okoli......