Robotski sesalci

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
za 10€ več imaš model 531 v BB
wink-1.gif

Mzi

Pripravnik
2. nov 2010
111
1
18
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
za 10€ več imaš model 531 v BB
wink-1.gif

Hvala sploh nisem vedel a pa model 531 je za kaj ali je to bol tko tko. Še eno vprašanje gledal sem na uradni strani od irobot in imajo na voljo samo modele 630,650,760,770,780,790 če sklepam potem so serija 5 starejši modeli in niso več v rednem programu ali se motim?. Zanima me tudi ali je zelo velika razlika med 531 in 650 v ceni vem da je kaj pa v kvaliteti samega aparata.Pri 650 piše da je idealen za lastnike domačih živali.

Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
650 ka je napiljena 500 ka, edino, kar je drugače je sesalni del, ki je pri 600 seriji AeroVac je pa bil že zadnje leto večinoma tudi na 500 seriji in pa modul z krtačami je rahlo izpopolnjen, vendar bi sam vsekakor za razliko v ceni raje vzel 500 ko, ker čez 2- 3 leta ko ti kaj odpoveš pač nadgradiš !

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Čudno oz. moraš imet krompir. Moja je preplezala vse kolegove stole oz. njihove noge, se zaganjala kot nora, not, ven, ni da ni, zdej je revež nabavil jači model pa tega ne zmore.
smile-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ja res dobra rešitev.
cheer.gif

Še vprašanje za znalce: Ali lahko jaz irobota odnesem v en prostor in le-ta bo začel sestati, ko se mu timer vklopi, potem bo šel po prostorih glede na usmeritve svetilnikov, na koncu pa bo zaključil v tretji sobi na docku. Druga varianta je, da štarta iz docka, sesa glede na usmeritve svetilnikov in potem zaključi v tretjem prostoru, v katerega se bi spustil po pragu. Vendar nazaj do docka ne bo mogel priti, ker je prag očitno previsok (25mm). Ali to zna? Ali to predstavlja kakšen problem za irobota oziroma baterijo? Se bo zaletaval v prag dokler ne obupa?

Kak nasvet?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Čudno oz. moraš imet krompir. Moja je preplezala vse kolegove stole oz. njihove noge, se zaganjala kot nora, not, ven, ni da ni, zdej je revež nabavil jači model pa tega ne zmore.
smile-1.gif

Boš ti še 1x prvleku svojo žvau do mene pa da vidmo :p

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
Res nisem šla brat celotne teme, ker je res predolga. Šla potem na našo stran od irobota, pa tudi toliko modelov, da sem se izgubila.

Kaj je za kupiti, če:
- hočem da mi posesa po celem stanovanju (hodnik + 3 sobe)
- po tleh samo parket in ploščice
- imamo kuža
- da jaz nastavim kdaj naj to počne (recimo, da želim timer vsaj 12h)
- mi je vseeno za daljinca, če ga ima ali nima
- da OK posesa, da mi ni potrebno čez teden preveč sami skakati s sesalcem naokoli. Enkrat čez vikend da grem čez.

Oz na katere lastnosti naj bom pozorna. Zdaj sem osvojila, kaj so svetilniki. Je še kaka taka reč, lastna samo tem robotom, ki je pomembna.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ja res dobra rešitev.
cheer.gif

Še vprašanje za znalce: Ali lahko jaz irobota odnesem v en prostor in le-ta bo začel sestati, ko se mu timer vklopi, potem bo šel po prostorih glede na usmeritve svetilnikov, na koncu pa bo zaključil v tretji sobi na docku. Druga varianta je, da štarta iz docka, sesa glede na usmeritve svetilnikov in potem zaključi v tretjem prostoru, v katerega se bi spustil po pragu. Vendar nazaj do docka ne bo mogel priti, ker je prag očitno previsok (25mm). Ali to zna? Ali to predstavlja kakšen problem za irobota oziroma baterijo? Se bo zaletaval v prag dokler ne obupa?

Kak nasvet?

Noben problem za robota, Andy bo rekel še bolje za baterijo : ) seveda, vse to kar si napisal lahko delaš, svetujem samo da je docking ali na začetni ali končni sobi, ne da je kje v sredi in je iz te cone možnost levo in druga desno, to se ne obnese, ker kaj izpusti ....

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Super. Bomo našli...

Kaj pa če ne? Gledam serije 600?

Vzemite ali 581 ali 780 od serij 600 ne zna nobena delati z svetilniki, kar pomeni, da ni za večje in zapletenejše prostore.

Big Bang je imel dober teden nazaj 581 ko za smešno ceno vprašajte tja ..................