Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ne rabiš svetilnika, roomba posesa vsak prostor b.p..
točno tako, tam nekje 60-70m2 posesa perfektno, prav vseeno mi je koliko baterije potroši
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ne rabiš svetilnika, roomba posesa vsak prostor b.p..
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Tudi jaz sem nabavil zadnjega 581 z zaloge, jih nimajo več nikjer v LJ in KR.
Baje so pa že naročeni novi.
Ustavi se tam kjer konča ali ji zmanjka baterije. Za ta male je to vedno zanimivo, ko pridemo domov in gresta iskat kje se je tokrat skrilaCitat:
Uporabnik guardy pravi:
Kaj se zgodi, če je ne najde?
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
No in pa še to, sem za vas res detaljno raziskal, nobeden robot iz serije 600 razen starega 620 professional , torej nobeden 630, 640 ,650 ,660 v osnovi ne podpira sesanja soba po sobi tudi v modelu 650 in 660 ni priložen noben svetilnik , temevč samo samovklopljivi wall - zid. Torej svetilnike bo v bodoče, ko zaloge poidejo podpirala samo nova 780 in 790 ka.
Sicer mi nekaj da misliti zaradi elektronike, da bi morda tudi 650 in 660 ka znali delati z svetilniki, če bi jih dokupili, vendar se tega brez testa ne upam trditi, če pa ima kdo možnost sprobati pa naj nam javi !
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
No in pa še to, sem za vas res detaljno raziskal, nobeden robot iz serije 600 razen starega 620 professional , torej nobeden 630, 640 ,650 ,660 v osnovi ne podpira sesanja soba po sobi tudi v modelu 650 in 660 ni priložen noben svetilnik , temevč samo samovklopljivi wall - zid. Torej svetilnike bo v bodoče, ko zaloge poidejo podpirala samo nova 780 in 790 ka.
Sicer mi nekaj da misliti zaradi elektronike, da bi morda tudi 650 in 660 ka znali delati z svetilniki, če bi jih dokupili, vendar se tega brez testa ne upam trditi, če pa ima kdo možnost sprobati pa naj nam javi !