Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Med tema dvema definitivno 780 ! Bi pa tudi 581 bila OK. Stopnice seveda brez problema posesa, če so le dovolj globoke, težava je le, da ga moraš ti prestavljati z ene na drugo.....
Razumeti moraš, da imajo nekateri drugačne prioritete in se jim ne da za 60 EUR na dve leti zajeb... s tem kdaj Rombo polnit, itd.. Naštimaš timer in se ona vsak dan sprehodi po stanovanju, ko te ni, ti pa zvečer samo košek sprazniš. Enim pač to ustreza. Ne silit v njih s svojim načinom.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Odvisno od tega, kaj razumes pod ubadanje. Kosek moras tudi izprazniti in krtace ocistiti, ne?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ne serjite ga z avtomatskim polnjenjem na bazni postaji, da se tja zapelje direkt ko konča! Če boste prakticirali to, se pripravite na redne nakupe novih baterij.
Umaknite bazne postaje. Če poženete Roombo, ko greste v službo, jo priklopite na štrom, ko pridete domov ali pa zvečer, ko je poceni tarifa.
Baterija se mora ohladiti na vsaj 30°C preden se začne polniti. Če mi ne verjamete, kako vroča je po eni rundi čiščenja, odprite spodnji pokrov takoj po čiščenju in potipajte baterijo.
Preberite se izkušnje uporabnikov v tej temi, ki niso upoštevali mojega nasveta. Moja Roomba je stara več kot 1 leto in pol in še vedno dirja naokoli z baterijo skoraj polne kapacitete.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kje so najcenejše roombe?
Citat:
Kot sem slišal na kitajskem, kjer jih izdelujejo v tamkajšnji proizvodno carinski coni.
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
To je bull shit, moja se fila že 2 leti direktno na bazni, kamor gre sama. Sesa 5x na teden cca 50m2 po uro in pol. Slabšanje baterije se še ne pozna...Če ti je pa prevelik stroškek nabavit baterijo vsake par let, potem pa roombo prodaj...
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ne serjite ga z avtomatskim polnjenjem na bazni postaji, da se tja zapelje direkt ko konča! Če boste prakticirali to, se pripravite na redne nakupe novih baterij.
Umaknite bazne postaje. Če poženete Roombo, ko greste v službo, jo priklopite na štrom, ko pridete domov ali pa zvečer, ko je poceni tarifa.
Baterija se mora ohladiti na vsaj 30°C preden se začne polniti. Če mi ne verjamete, kako vroča je po eni rundi čiščenja, odprite spodnji pokrov takoj po čiščenju in potipajte baterijo.
Preberite se izkušnje uporabnikov v tej temi, ki niso upoštevali mojega nasveta. Moja Roomba je stara več kot 1 leto in pol in še vedno dirja naokoli z baterijo skoraj polne kapacitete.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
http://www.electronic4you.si/irobot-roomba-555-reinigungsroboter-126361.html
345eur
Citat:
pa še to roboti v tujini imajo navadno garancijo 12 mesecev seveda tam, kjer je kupljen, navadno imajo precej manj zmogljive baterije NiCd 2500 mAH, isti modeli so pogosto z manj opreme in ja zato so cenejši, kar pa marsikoga zavede, potem pa misli, da je res poceni.....