Vam pa na temo najcenejših baterij z Ebaya povem zgodbico že druga v par mesecih, pred cca pol leta me je nekdo prosil za pregled baterije, ki jo je kupil iz Francije in , kao ne dela, kaj več, kot 70 min ko je bila nova po pol leta pa tam 55 min.... ja baterija je bila NiCd 2000 mAh, čeprav ta oseba sploh ni vedela za razliko NiCd, NiMh sploh pa ne , kaj so kapacitete, kupila je najcenejšo..... sva, pa, ko sva preverjala Ebay naskup ugotovila, da je dejansko pisalo v oglasu samo baterija in na veliko kako dobra je v drobnem tisku pa tudi, da je Nicd, kapaciteta pa ni bila omenjena nikjer .... torej poceni nakup.........
Druga baterija me je pa neprijetno presenetila, ker je bila NiMh in je po 3 mesecih popolnoma spraznila če je bila samo 1 dan s dockinga, sicer je pa zmogla cca 100 min...., no baterija je imela celice oblečene v pvc (navadno so karton) tudi posamezne seveda tudi ta je bila neoriginal, ker sem ugotovil, da napetost ni Ok, smo ugotovili, da je 1 celico prebilo in najdem celico, da jo bom zamenjal z eno mojo z razdrte baterije, sem pa samo debelo pogledal, ker je na celicah pisalo 2600 mAh, na bateriji pa nalepka 3500 mAh ..... ne moreš verjeti no sem jo popravil, zanimivo pa se je zgodba čez 1 mesec ponovila, sedaj sta že 2 celice zamenjane dela pa še 80 min, je pa tako, kolikor denarja toliko muzike, sam sem precej baterij pretestiral, pa zanimivo nobena od solidnih ni med cenejšimi so pa solidne v srednjem cenovnem rangu, tako, da, ko me kdo kaj sprašuje, kdaj za ceno, ker imam tudi sam kako na razpolago in mi potem začne, ja na EBayu je pa dobrih 35 eur, mu rečem samo GO FOR IT.......