Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ma ne sekiraj se to je potrošni material, drage so pa samo originalne pa žal ne preveč kvalitetne in močne !
Tole mene zanima, kako je do tega lahko prišlo: Roomba je pač stala 3 tedne, neprižgana. 100% baterije nisem porabil do rdeče lučke nazadnje, ko je sesala, ker gre vedno pri oranžni na spanje in potem na polnjenje čez noč. Edina možnost je torej še, da je nekaj narobe in kakšen kratek stik.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Takoj naslednji vzrok je pregloboko praznjenje, npr. to, kar se je zgodilo Sad-u.
Citat:
Odgovor za IGI ja
Dajmo vprašanje raje obrniti, zato, če želiš pravi odgovor povej, kaka tla boš sesal, kako zapleteno prostore, koliko sob, koliko m2 približno in potem ti lažje povemo, kaj sploh rabiš.
Ker sam poznam mnogo lastnikov, ki me kontaktirajo za kak servis ali baterijo, ki gredo seveda po najboljšega 581 ali 780 (790), potem pa sploh ne znajo ure nastaviti in ko jih vprašaš ali so senzorje postavili, povedo, da so ti vsi še v škatli..............
navadno potem povedo, da so takega hotli zaradi daljinca a so tudi tega samo prvi teden uporabljali, ko so sosedom kazali Roombine vragolije, zato je bolje povedati kaj bo čistila in potem naprej !
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Odgovor za IGI ja
Dajmo vprašanje raje obrniti, zato, če želiš pravi odgovor povej, kaka tla boš sesal, kako zapleteno prostore, koliko sob, koliko m2 približno in potem ti lažje povemo, kaj sploh rabiš.
Ker sam poznam mnogo lastnikov, ki me kontaktirajo za kak servis ali baterijo, ki gredo seveda po najboljšega 581 ali 780 (790), potem pa sploh ne znajo ure nastaviti in ko jih vprašaš ali so senzorje postavili, povedo, da so ti vsi še v škatli..............
navadno potem povedo, da so takega hotli zaradi daljinca a so tudi tega samo prvi teden uporabljali, ko so sosedom kazali Roombine vragolije, zato je bolje povedati kaj bo čistila in potem naprej !
živjo!
Za čistit bi ji dal kakšnih 60m2 parketa. Tri sobice, vrata so relativno na kupu. Sej sva se že pogovarjala, pa sem potem dal zadevo malce na stran, sam sedaj je pa mačka pr bajti in se sesa skoraj vsak dan, da ni dlak po stanovanjuSej tega ni veliko, vendar je malce moteče.
Edina zadeva, ki bi jo imel je, da ima tajmer (ne da se mi jo gledat ko sem doma) in se nastavi enkrat dopoldan.
Nekih zidov za prepreke nebi postavljal. Bi pa res rad omejil en prostor, kamor nebi šla. Obstaja kakšen trak, ki ga nalepiš na tla?
In ja tudi sam sem gledal po najnovejših modelih. Ampak če rečeš, da bo "lanski" model za pol cene vsaj približno enako opravil zadevo, potem ne bom kupoval "vesoljske tehnologije"