Robotski sesalci

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Bi še komu drugemu tudi svetoval?
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
z lahkoto ampak samo, če si zavezanec za DDV...torej s.p. ali kakšna druga oblika podjetja

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Lepo, samo 550 ne zna delati z nobenimi samovklopljivimi senzorji, samo z ročno vklopljivimi , pa še to samo z walli, svetilnikov, ki so za navigacijo pa ne obvlada. Raje kupi rabljeno 560 z garancijo ........................

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Moja napaka, jaz imam 555 in ne 550, za katero sem dal 290eur.

Pa sej zraven 555 dobiš tudi en zid...če rabiš več pa dokupiš na ebayu za male pare.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Včeraj sem na radiu slišal reklamo, da če prineseš katerikoli star sesalnik, da dobiš 150 EUR popusta za nakup nove Roombe.

igi

Guru
13. okt 2007
5.595
1.203
113
Celje
ma najraje bi novega z računom... pač "stroški" za firmo vedno prav pridejo...

Dobro, razen če je razlika v ceni res velika!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Včeraj sem na radiu slišal reklamo, da če prineseš katerikoli star sesalnik, da dobiš 150 EUR popusta za nakup nove Roombe.

Še dans posluš, da si še firmo zapomneš
wink-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik igi pravi:
ma najraje bi novega z računom... pač "stroški" za firmo vedno prav pridejo...

Dobro, razen če je razlika v ceni res velika!

Ja sej v tem mojem primeru je račun na firmo, nov aparat
wink-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Moja napaka, jaz imam 555 in ne 550, za katero sem dal 290eur.

Pa sej zraven 555 dobiš tudi en zid...če rabiš več pa dokupiš na ebayu za male pare.

Ja in kaj ti ročno vklopljiv ZID sploh bo, pomeni samo sem ne smeš ....ni uporabno .... z svetilnikom se pa navigira, recimo ti svetilniki so nujni, ko gre za večje stanovanje ali manjše z zapletenimi prehodi.

Akcijo za star sesalec nazaj ima pa kar uradni uvoznik : http://www.irobot.si/

Če pa rabiš še nižjo ceno pa račun vse uradno .... mi pa piši na PM, pa ti povem, kje dobiš, sem že 3 forumašem zrihtal, je pa vse uradno in od slo. uvoznika z slo servisom. Ostali pa, ki veselo kupujete v tujini, sem že pisal, roboti kupljeni zunaj imajo navadno precej slabše baterije navadno NiCd 2000 mAh in ne NiMH 3000 mAH, manj opreme v paketih, pa tudi garancija ne velja pri nas (lahko pa ga seveda v okviru garancije pošljete nazaj v USA ali Nemčijo na servis to pa zato, ker garancije pri nas Irobot ne izvaja, izvaja jo le uvoznik, seveda le za aparate, ki jih je on prodal) , seveda ga pa proti plačilu popravijo na servisu v Vicomi. Tako, da povedati vam hočem, da ni zastonj, taka nizka cena !

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ja in kaj ti ročno vklopljiv ZID sploh bo, pomeni samo sem ne smeš ....ni uporabno .... z svetilnikom se pa navigira, recimo ti svetilniki so nujni, ko gre za večje stanovanje ali manjše z zapletenimi prehodi.

Za samo 60m2 površine je svetilnik bedarija. Če npr. spustiš robota 3x tedensko po stanovanju (kar mam nastavljeno sam na timerju), boš imel ves teden popolnoma čisto stanovanje, ker zelo dobro pokrije to kvadraturo. Kar zgreši v ponedeljek, mi pobere v sredo, v petek pa samo še vzdržuje stanje...in tako se nadaljuje naprej. Svetilnik je pomoje samo neka finesa za tiste, ki imajo res velike površine.

Jaz pri 60m2 kvadrature + dolgodlaka mačka pogledam roombo samo 2x tedensko da ji spucam košek in zame je delo končano. Nobenih svetilnikov, zidov in podobnega afnanja.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Edino neumno pri zidu/svetilniku je to, da Roomba potem kakšne pol metra okoli njega ne sesa, se že prej ustavi in obrne...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Edino neumno pri zidu/svetilniku je to, da Roomba potem kakšne pol metra okoli njega ne sesa, se že prej ustavi in obrne...

očitno ga ne znaš pravilno postaviti. Zid oddaja snop "žarka" pod nekim kotom, recimo 20stopinj zato ga moraš postaviti za vrati

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
še vprašanje iz moje strani.
Imam model 521.
Stanovanje veliko 70m2, parkarat posesal celo stanovanje. Sedaj pa pride do polovice in ugasne ali pa obstane.
Včeraj naprimer namesto 45 minut normalnega sesanja, je sedala 20 minut in prišla dna dock.
Baterija kaže da je polna
confused-1.gif

Zdaj ne vem kaj bi bilo..

Na koliko sem menja Hepa filter in ali ima to splihvezo s tem, da ne dela kot mora.
Robot je star 2 meseca.

Hvala za odgovor.