Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Moja napaka, jaz imam 555 in ne 550, za katero sem dal 290eur.
Pa sej zraven 555 dobiš tudi en zid...če rabiš več pa dokupiš na ebayu za male pare.
Ja in kaj ti ročno vklopljiv ZID sploh bo, pomeni samo sem ne smeš ....ni uporabno .... z svetilnikom se pa navigira, recimo ti svetilniki so nujni, ko gre za večje stanovanje ali manjše z zapletenimi prehodi.
Akcijo za star sesalec nazaj ima pa kar uradni uvoznik :
http://www.irobot.si/
Če pa rabiš še nižjo ceno pa račun vse uradno .... mi pa piši na PM, pa ti povem, kje dobiš, sem že 3 forumašem zrihtal, je pa vse uradno in od slo. uvoznika z slo servisom. Ostali pa, ki veselo kupujete v tujini, sem že pisal, roboti kupljeni zunaj imajo navadno precej slabše baterije navadno NiCd 2000 mAh in ne NiMH 3000 mAH, manj opreme v paketih, pa tudi garancija ne velja pri nas (lahko pa ga seveda v okviru garancije pošljete nazaj v USA ali Nemčijo na servis to pa zato, ker garancije pri nas Irobot ne izvaja, izvaja jo le uvoznik, seveda le za aparate, ki jih je on prodal) , seveda ga pa proti plačilu popravijo na servisu v Vicomi. Tako, da povedati vam hočem, da ni zastonj, taka nizka cena !