Ja, saj v tem je poanta. Če imaš debetno kartica, pa hkrati nimaš osebnega TRR (primer: mBills ali Valu), lahko iz Revoluta nakažeš direktno na kartico, pa Furs tega nikoli ne bo izvedel.Hja, vedno je zadaj TRR pri debetnih. Pri predplačniških samo ni tvoj.
Tudi pri meni. Zgleda, da pa prihaja enkrat v bližni prihodnosti.Danes na seznamu ni več EEA ATM withdrawals.
Ja, ampak vse fintech storitve seveda ne podpirajo nalaganja (deposit) s SEPA transferjem. Predvsem v kripto svetu je kar nekaj takih.
Ampak zdaj smo že preveč off-topic, tako da zaključujem to debato. Card transfer je vsekakor koristna možnost, uporablja pa jo pač vsak po svojih željah in potrebah.
Jaz imam na Ultra še vedno omejitev 2.000 EUR mesečno.Drži. Edina omejitev, ki jo ima Revolut je, da lahko dvigneš 3000 eur v 24 urah.
Počakajmo še na uradno potrditev.
nimam, sem pa kupil dve stvari, ki sta v smislu avtomatskega podaljšanja....ampak sem to naročnino pri ponudniku preklical...torej avtomatskega podaljšanja nebi smelo biti...Če imaš direktne bremenitve ali ročni trajnik je to to. Kar nekaj opozarja tudi če imaš dovolj denarja gor.
Kdo kupuje delnice , zlato preko Revoluta? Govorim v eni transakciji mesečno, pač malo za veselje.... kjer gre z osnovnim računom brez provizije. Revolut ok, al bolje uporabit "namensko" trgovalno aplikacijo?
hvala!