Revolut bančni račun

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Samo v teh primerih lahko iz tuje banke narediš tudi zastonj sepa transfer, pa isto Furs ne bo videl.

kokica2000

Pripravnik
20. mar 2011
135
24
18
Ja, ampak vse fintech storitve seveda ne podpirajo nalaganja (deposit) s SEPA transferjem. Predvsem v kripto svetu je kar nekaj takih.

Ampak zdaj smo že preveč off-topic, tako da zaključujem to debato. Card transfer je vsekakor koristna možnost, uporablja pa jo pač vsak po svojih željah in potrebah.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Ja, ampak vse fintech storitve seveda ne podpirajo nalaganja (deposit) s SEPA transferjem. Predvsem v kripto svetu je kar nekaj takih.

Ampak zdaj smo že preveč off-topic, tako da zaključujem to debato. Card transfer je vsekakor koristna možnost, uporablja pa jo pač vsak po svojih željah in potrebah.

V kripto svetu je že bolj redko, da imaš njihovo kartico, da sploh lahko narediš card transfer. Vsi tisti, ki jih poznam in to imajo, pa omogočajo tudi sepa in card top-up. Jaz žal zaenkrat pri sebi ne vidim uporabnosti card transferja tudi če bi bil brezplačen.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.395
3.715
113
Revolut avtomobilsko zavarovanje (ni pri nas)

F-4mzrtXUAEeaS3.jpg

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Haha :) Ti ni tinder dost? :)

S tem se bo Metal naročnina zvišala iz 13,99 na 15,99 eur/mesec oziroma iz 135 na 155 eur na leto.

Naj bi nekatere naročnine veljale tudi na Premiumu.

So pa tudi na Metalu bolj okrnjene naročnine kot na Ultri. Ampak po mojem mnenje dobiš za ta denar veliko.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
..zadnji....dobil sem popup da imam prenizko stanje....tolk sem uspel videt ker sem kliknil na njega da se mi odpre celo obvestilo...sem mislil, da bo.....pa me je vrglo direkt v račun...

zdaj ne najdem tega obvestila....niti ne najdem kakšno plačilo se približuje.....po mojem, da gre za kakšno podaljšanje nečesa...ampak ne vem kaj :(

kje najdem to dvoje?

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Če imaš direktne bremenitve ali ročni trajnik je to to. Kar nekaj opozarja tudi če imaš dovolj denarja gor.

mlacar

Pripravnik
29. avg 2007
441
5
18
Kdo kupuje delnice , zlato preko Revoluta? Govorim v eni transakciji mesečno, pač malo za veselje.... kjer gre z osnovnim računom brez provizije. Revolut ok, al bolje uporabit "namensko" trgovalno aplikacijo?

hvala!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Kdo kupuje delnice , zlato preko Revoluta? Govorim v eni transakciji mesečno, pač malo za veselje.... kjer gre z osnovnim računom brez provizije. Revolut ok, al bolje uporabit "namensko" trgovalno aplikacijo?

hvala!

Sem se nekaj igral s tem pred 2 letoma. Vse ql do trenutka ko hočeš ven pobrat. S provizijo te oberejo do kosti. Od takrat ne diram ni štapičem in uporabljam za to trgovalne račune. Delnice captrader, kripto youhodler

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
226
32
28
Štajerska
Ne vem če je že bilo: do sedaj sem si nakazoval denar na Revolut preko brskalnika (tako kot je bilo opisano v enem izmed postov tukaj), danes pa opazim, da opcije Add money več v Revolutu odprtem v brskalniku ni. Kako naj si nakažem denar iz Spakasse?!?
Grem v Revolut app in tam vidim Add money. Probam...vsi podatki od moje Sparkasse kartice so že bili vnešeni, samo CVV številko sem moral vnest (tisto kot je bilo opisano v prejšnjem postu, ki jo ugotovila (mislim da?) Jabe) in potem to transakcijo potrdit v M.Stiku od Sparkasse.
Ni potrebno več odpirat brskalnika na računalniku!
Če pa ste za to že vedli pa...sorry malo sem zadaj :aplauz:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113

• Všeč mi je
Reactions: Ketidu