to je boljš, da greš urologu takrat.Komplikatorji..... ne prijaviš in ne vejo.
Mene bolj skrbi, da bi mi glavnico pobrali tile ameriški skladi lol....
Če me bo peklo, ko bom ponoči šel scat, poberem ven takoj.
to je boljš, da greš urologu takrat.Komplikatorji..... ne prijaviš in ne vejo.
Mene bolj skrbi, da bi mi glavnico pobrali tile ameriški skladi lol....
Če me bo peklo, ko bom ponoči šel scat, poberem ven takoj.
Oni vidijo račun... tole je pa kot da bi poslal nekam drugam, npr. Kraken ali Binance.Ampak račun mam prijavljen. Ne vedo pol avtomatsko?
Ker niso stanje na računu. Poročila se izdajajo v standardnem formatu, stanje nekih vrednostnih papirjev ne spada v ta standardni format.In zakaj "depozitov" ne bi poročal?
Warren Buffet je star 93 let in je še vedno zaposlen
plus- da on ko spi dejansko sluzi, in to ne na obrestih na depozitih. , kjer samo "manjšaš inflacijsko škodo".Warren Buffet je star 93 let in je še vedno zaposlen
Od kdaj pa Irci niso več v EU?To velja samo za top up s kartico. Sepa plačila so brezplačna gor in ven. Verjetno je pa za Irce drugače, ker niso več v EU.
Ok. Severna Irska ni več. Iz citiranega ni ravno jasno kakšen Irec je pisal komentar.Od kdaj pa Irci niso več v EU?
Glede na valuto (evro), je jasno, da se je napisano nanašalo na Republiko Irsko, ne Severno Irsko. Sicer pa Trade Republic itak deluje samo v EU (pa še to ne v vseh državah). V UK ne deluje.Ok. Severna Irska ni več. Iz citiranega ni ravno jasno kakšen Irec je pisal komentar.
Ampak ja, se strinjam, Irci so še v EU in bi na splošno morala veljati sepa pravila. Tako da velja moj prvi del, da se je komentar nanašal le na provizijo za kartična plačila.