Revolut bančni račun

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Ne vem če je že bilo: do sedaj sem si nakazoval denar na Revolut preko brskalnika (tako kot je bilo opisano v enem izmed postov tukaj), danes pa opazim, da opcije Add money več v Revolutu odprtem v brskalniku ni. Kako naj si nakažem denar iz Spakasse?!?
Grem v Revolut app in tam vidim Add money. Probam...vsi podatki od moje Sparkasse kartice so že bili vnešeni, samo CVV številko sem moral vnest (tisto kot je bilo opisano v prejšnjem postu, ki jo ugotovila (mislim da?) Jabe) in potem to transakcijo potrdit v M.Stiku od Sparkasse.
Ni potrebno več odpirat brskalnika na računalniku!
Če pa ste za to že vedli pa...sorry malo sem zadaj :aplauz:

katera je tista cvv številka na sparkasse maestro kartici?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Mogoce ti katera druga. Je pa res 1000 kombinacij. Treba je bit odlocen, vtrzajen in kljub vsemu pripravljen na neugoden rezultat. Kjer je volja, je pot... Ko bos prisel do konca, bos pa ze jovo kartico dobil

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Jaz bi pa še to dodal, da tudi če ti enkrat deluje (za kakšen znesek je že vprašanje) ni nobene garancije, da ti bo naslednjič tudi.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
To pa tudi res... Ampak velja za vse. NLB je pa recimo 10x bolj muhast. Vseeno je verjetnost ispeha bistveni vecja pri meni, ce z nlb fliknem ma Sparkasse in od tam topupam.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
OT ampak ko ravno omenjaš. Kako imaš lahko flik na 2 svojih TRRjih na različnih bankah? Ni registriran na tel. oz. mail in, ko ga enkrat povežeš s prvo banko je to to?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
To pa tudi res... Ampak velja za vse. NLB je pa recimo 10x bolj muhast. Vseeno je verjetnost ispeha bistveni vecja pri meni, ce z nlb fliknem ma Sparkasse in od tam topupam.

Da naus iz dežja pod kap... Tale NLB ima MasterCard. V cem je problem, spet nihce ne ve. Revolut po stari navadi seveda krivi nekoga drugega, v tem primeru NLB

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
NLB ima eno omejitev za Revolut se mi zdi. Da zmeraj tretira za nevarno transakcijo. Se mi zdi, da moraš vedno v NLB kliku nekaj omogočit, da gre čez.

Za NLB je najlažje kartico dodati v Curve, pa potem problemov preko Curve kartice s top-upom nimaš.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Se mi zdi, da moraš vedno v NLB kliku nekaj omogočit, da gre čez.

Pošlje sms, da moraš najprej preko njega odobriti "prejemnika" in potem moraš se enkrat top-upat in gre skozi. Ne govorim o tem... Govorim o tem, da na nlb prideš uspešno do konca, z vsemi potrditvami preko SMS in NLB pay in potem... na revolutu zavrnitev. Kadarkoli zasteka na strani nlb pri teh zadevah, je to jasno videti na njihovih appih (nlb pay). Revolut seveda po stari navadi pokaže prst drugam in se ne ukvarja s tem.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Bedno ker napaka ni jasno razvidna, samo po moje je tu bolj kriv NLB kot Revolut.
Support pri obeh nima pojma?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Na nlbju gre vse skozi, potem ko se vrti tisto, ali kaj ze dela, na revolutu, da bo nakazano kmalu, pa zavrne. Jaz se z revolutovim supportom ne ukvarjam vec sploh, ker je vreden tok kot jaz placam zanj.

Kadar je napaka na NLB, je to vedno jasno. Pa naj gre za placilo na Revolut ali kamorkoli drugam. Tako, da lepo fliknem na sparkasse potem pa na revolut. Ta smer je bistveno bistveno bolj zanesljiva in mi vzame manj casa in dobre volje, kot bilokateri support.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Ja, sepa nakazilo, ki je brez paketa plačljivo. Tukaj je pa govora o top-up s kartico kar je pa povsod zastonj.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
NLB paketa. Menda ima vsaka slo banka sedaj neke pakete kjer je vključenih od 1 do N nalogov na mesec.