Revolut bančni račun

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
filam račun for free. in kolikor razumem tudi ostali. Z razliko, da imate eni težave.

sass

Guru
1. sep 2007
5.199
845
113
zato, ker je top-up brezplačen in takojšen, SEPA nakazilo pa ni nujno. oziroma je odvisno od bančnega paketa in kombinacije bank, v mojem primeru torej 2x ne

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Ko pride do bank in njihovih provizij, sem pa škrta, da sem vredna besede Gorenjc. Niti ne gre tok za denar, kot za to, da tem banditom res dam minimalno možno. Nekomu drugemu, ki ne deli moje averzije do bank, se seveda to zdi brez veze. Tudi meni se marsikdaj marsikatera stvar, ki jo ljudje počnejo, ker pač nimam nekega osebnega problema z njo.

Trenutno plačujem za bančne storitve 2,9€ pri NLB in 0,25 pri Sparkasse. Z novim letom, ko bo cunami na delovnem mestu in bom morala itak na novo TRRje pošiljati, bom to naredila z Revolut Biznis in povsem skenslala NLB. Ostane mi 0,25€ za slovensko fizično banko, kjer sem pooblaščena še za ostale družinske račune. Tega ne morem torej iz 2 razlogov skenslat.

To je point. Redukcija za osebne in poslovne račune na 0,25€, ker tem hijenam ne želim dati več kot ja absolutno potrebno. Kdor ne deli mojega prezira, se itak ne ukvarja s temi centi.

• Všeč mi je
Reactions: sass

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Poglej še Revolut Pro, meni je dovolj. Ne vem sicer vseh razlik od Business ampak mi je všeč, ker je v istem appu kot personal. Dobiš pa v obeh primerih ločen poslovni IBAN.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
sem videla. tudi to je možnost in dam pač na račun 2 računa od revoluta. Ampak se moram pozanimati, kako bo to pri CSDju in podobno. Zdaj res govorimo o denarjih, kjer je važno. Že letos me je čez mejo vrglo, zdaj bo tega še več. Ki pa bo res poslovni denar, ne zgolj osebni. Grem iz plaže normirancev in oneman banda na malo bolj razširjeno variatno zaposlenih, "dejanskega" poslovnega stanja, kjer se plačuje plače, storitve, materiale, oprema... ne bo več samo moja "plača" in moram poskrbeti, da se mi ne bo upoštevala zadeva tam, kjer ni treba.

Povej mi še:
Revolut business mislim pokoristiti za POS plačila. Omogoča funkcijo, provizije so zelo sprejemljive. Imam to lahko na Revolut Pro?

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Ne uporabljam "gotovinskega" poslovanja ampak kolikor sem bral tako pro kot business omogočata revolut pay tako z njihovim POS kot s telefonom. Pro naj bi bil za freelancerje, ne vem pa kako je, če ima sp še zaposlene.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Sem malo pogledala. Provizije so 2,5x višje na Pro kot na Business, če prav razumem njihov cenik. Poleg tega gledam (ampak priznam, da nisem še podrobno) da business lahko inštaliram še na drug telefon, ki bo v biti služben dalje in bo POS terminal. Omogoča, da se omeji funkcije na drugih napravah in seveda, če imajo zaposleni dostop do njih, želim da dela samo kot POS terminal, ne da zdaj lahko opravljajo kake transakcije z njega.

Torej imela bom privat telefon z Revolut Business, kjer bodo omogočene vse funkcije in služben telefon, kjer bo moj Bussines z omejenemi funkcijami in vpogledom. Nekaj sem gledala, da Business to omogoča. Če se motim in kdo pozna to zadevo bolje, se priporočam...

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.230
1.497
113
Saj pravim, za moje potrebe je Pro dovolj, zate bo glede na vse informacije verjetno Business. S slednjim žal nimam izkušenj, upam da kdo drug več pove.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Imam diners z odlozenim placilom... Eno posebno izdajo, ki je free... Res pa je skoraj ne rabim. Debetni MC in Visa pokrijeta, vse kar rabim. Krede na štumfe pa ne rabim